خبرگزاری بلومبرگ روز شنبه ۹ خرداد گزارش داد در حمله موشکی جمهوری اسلامی به پایگاه هوایی علیالسالم در کویت، پنج شهروند آمریکا زخمی شدهاند.
به نوشته بلومبرگ، پدافند هوایی کویت یک موشک بالستیک را رهگیری کرد، اما قطعات آن به این پایگاه برخورد کرد و چند نیروی آمریکایی، شامل نیروهای فعال و پیمانکاران، دچار جراحتهای سطحی شدند. در این حمله همچنین یک پهپاد امکیو-۹ ریپر منهدم و دستکم یک پهپاد دیگر بهشدت آسیب دید.
فرماندهی مرکزی آمریکا در منطقه (سنتکام) این حمله را «نقض فاحش آتشبس» از سوی تهران خواند. این فرماندهی قبلا کرده بود، جمهوری اسلامی یک موشک بالستیک به سمت کویت شلیک کرده و پیش از آن نیز پنج پهپاد تهاجمی یکطرفه در نزدیکی تنگه هرمز به پرواز درآمده بودند که همه رهگیری شدند. سنتکام همچنین گفت از پرتاب یک پهپاد ششم از بندرعباس جلوگیری شده است.
کویت میزبان یک پایگاه هوایی آمریکا است و بارها به همراه دیگر کشورهای حوزه خلیج فارس، در جریان جنگ اخیر و بعد از برقراری آتشبس، هدف حملات موشکی و پهپادی سپاه بودند.