روزنامه جروزالم پست در گزارشی مینویسد امکان این که بتوان از مدل رابطه پرزیدنت ترامپ با کره شمالی به عنوان الگویی برای ایران استفاده کرد، وجود ندارد.
هوارد استافر، استاد بخش امنیت ملی دانشگاه نیوهیون، به این روزنامه گفت: «به نظر من یکی از فرقهای اصلی این است که کیم [جونگ اون] ۳۵ سال دارد، ولی علی خامنهای ۸۰ ساله است. [کیم جونگ اون] نیز مانند مانند پدر و پدربزرگش، همیشه میخواست با رئیسجمهوری [وقت] آمریکا دیدار کند. حالا او نخستین کسی است که به این خواسته رسیده است.»
مایک دورَن، هموند ارشد اندیشکده هادسن در واشنگتن، هم به جروزالم پست گفت که ایران در حال حاضر تمایلی به گفتوگو نشان نمیدهد و بیشتر به اروپا فشار میآورد که پادرمیانی کند؛ ولی شاید چند ماه دیگر و با تاثیر جدی فشارها، تغییری روی دهد.
او افزود که اکثر نامزدهای دموکرات میگویند چنانچه به ریاستجمهوری برسند، به برجام باز خواهند گشت. به گفته او یکی از اولویتهای ایران این است که منتظر بماند و ببیند نتیجه انتخابات ریاست جمهوری آینده آمریکا چه خواهد شد، چرا که ممکن است بدون دادن هیچگونه امتیازی، همه چیزهای سابق را به دست آورند؛ اما اگر پرزیدنت ترامپ بار دیگر به عنوان رئیسجمهوری ایالات متحده انتخاب شود، در آن صورت آنها احتمالا برای مذاکره و دستیابی به یک توافق، تلاش خواهند کرد.