روز شنبه در توکيو هزاران نفر به خيابان ها ريختند تا مخالفت خود را با برنامه ی انرژی هسته ای دولت ژاپن نشان دهند. در اين اعتراض که يک ماه پيش از سالگرد فاجعه هسته ای فوکوشيما صورت می گيرد مردم آن کشور از دولت خواهان آنند که فعاليت راکتورها و ادامه توليد انرژی هسته ای را متوقف کند.
روز شنبه در توکيو هزاران نفر در ادامه يک اعتراض ملی به خيابان ها ريختند و از دولت خواستند تا برنامه انرژی هسته ای خود را متوقف کند. اين اعتراض که يک ماه پيش از سالگرد فاجعه ی هسته ای فوکوشيمای ۱۱ مارس ۲۰۱۱ صورت گرفته، منعکس کننده نگرانی مردم ژاپن از حوادث هسته ای مشابه است که سال گذشته گريبانگير تأسيسات هسته ای فوکوشيما شد. معترضان با شعار «نه به انرژی هسته ای» در خيابان های توکيو حاضرشدند؛ معترضان معتقدند تا وقتی که تأسيسات انرژی هسته ای در کشور وجود دارند، احتمال وقوع حوادثی مشابه فوکوشيما از بين نخواهد رفت.
حادثه تأسيسات فوکوشيما که در نتيجه زلزله رخ داد منجر شد مواد راديواکتيو وارد هوای آزاد شوند. اين نشت منجر به منازعه ای در سطح ملی درباره کاربرد انرژی هسته ای شده است.
از ميان ۵۴ راکتور هسته ای که در ژاپن وجود دارند، تنها ۳ راکتور در حال حاضر فعال هستند؛ اين ۳ راکتور نيز بزودی برای تست های ايمنی متوقف خواهند شد؛ در نتيجه انتظار می رود تا اواخر ماه آوريل هيچ راکتورهسته ای در ژاپن فعال نباشد.
پس از وقوع حادثه هسته ای فوکوشيما، دولت ژاپن فعاليت راکتورهای هسته ای کشور را متوقف کرده تا قابليت های ايمنی آنها را طی تست های متعدد محک بزند. تا زمانی که اين تست ها با موفقيت به پايان نرسند، فعاليت اين راکتورها از سر گرفته نخواهد شد. با اين حال به دليل وجود نگرانی های ساکنين اطراف اين راکتورها درباره خطرات غيرقابل پيش بينی، انتظار می رود حتی با به پايان رسيدن تست های ايمنی، آغاز کار مجدد اين راکتورها همچنان به تأخير بيافتد.