در جریان بررسی عملکرد اولین سال طرح توانمندسازی و کامیابی زنان که در وزارت خارجه آمریکا برگزار شد، ایوانکا ترامپ اعلام کرد در سال اول حدود ۱۲ میلیون زن تحت پوشش این برنامه قرار گرفتهاند.
در این جلسه که روز چهارشنبه ۲۳ بهمن و با حضور مایک پمپئو وزیر خارجه ایالات متحده و همچنین نمایندگانی از کنگره، کاخ سفید و وزارت خارجه برگزار شد، ایوانکا ترامپ، مشاور ارشد پرزیدنت ترامپ اعلام کرد در این طرح توانسته در یک سال اول فعالیت خود در ۴۴ کشور با همکاری بخش خصوصی، نهادهای غیردولتی، و دولت محلی سرمایهگذاری کند.
رابرت اوبراین مشاور امنیت ملی کاخ سفید، لری کادلو مشاور اقتصادی کاخ سفید، سناتور لیندزی گراهام، و سناتور جین شاهین، از شرکتکنندگان در این مراسم بودند.
این طرح تلاش دارد شرایط برای فعالیت زنان در حوزه اقتصاد را فعال کند و هدف اعلام شده در آن، پوشش ۵۰ میلیون زن در جهان تا سال ۲۰۲۵ است.
دولت پرزیدنت ترامپ از سال ۲۰۱۷ همکاری با بانک جهانی و ۱۳ کشور را برای کارآفرینی زنان آغاز کرد و امسال کمک خود را به ۵۰ میلیون دلار رساند. پیشبینی میشود که تا سال ۲۰۲۵ این کمکها، پنجاه میلیون زن در کشورهای در حال توسعه را دربربگیرد.
کارزاری که ایوانکا ترامپ پیش میبرد از کشورها میخواهد قوانین محدودیت کننده زنان را بردارند، به آنها اموزش بدهند و کمک کنند تا آنها صاحب حرفه و کار شوند.