اسراييل خواستار تحريم های شديدتری عليه جمهوری اسلامی ايران شد. در همين حال آن کشور می گويد در امور سوريه دخالت نخواهد کرد.
اهود باراک، وزير دفاع اسراييل، پيش بينی کرد که حکومت بشار اسد در سوريه تا چند هفته ديگر، سرنگون شود.
اهود باراک گفت: نقش تاريخی خانواده اسد به پايان رسيده و احتمالا در چند هفته آتی از صحنه خارج خواهند شد، به اين اميد که شرايط مانند صالح در يمن باشد و نه قذافی در ليبی. اما اين از کنترل ما خارج است. ما همسايه سوريه هستيم و فکر نمی کنيم که به هيچ نوعی بايد در آن کشور دخالت کنيم.
وزير دفاع اسراييل در کنفرانس مشی جهانی در وين، پايتخت اتريش، اظهار داشت که وی انتظار دارد جامعه نسبتا سکولار سوريه پس از بشار اسد، همچنان سکولار باقی بماند. اما هشدار داد بحران فعلی خاورميانه در کوتاه مدت می تواند به نفوذ افراطيان اسلامگرا بيانجامد.
وی سپس در اشاره به برنامه اتمی ايران از جامعه بين المللی خواست تحريم های فلج کننده ای را بر رهبران جمهوری اسلامی ايران و بخش انرژی کشور، اعمال کنند.
اهود باراک گفت: محدوديت کامل بر واردات و صادرات و حتی واردات محصولات نفتی ايران مورد نياز است - حمله مستقيم، و انزوای بانک مرکزی ايران توسط جهان. تحريم های ملايم تر از اين، از عهده انجام اين مهم بر نمی آيد.
در همين حال ايگور ايوانف، وزير امور خارجه پيشين روسيه که از سخنرانان اين نشست بود، تظاهرات ضدانتخاباتی مردم کشورش را مثبت خواند.
ايگور ايوانف گفت: به نظر من اين خيلی مثبت است که مردم به کسانی که مصدر قدرت هستند می گويند ما در اين فرايند مستقيما شرکت کننده هستيم و نه ناظر. ما می خواهيم شرکت داشته باشيم و می خواهيم شما حرف ما را بشنويد. اين يک پيشرفت ويژه و بسيار مثبت است و به نظرم اشکالی ندارد. اين حرکت به اين معناست که جامعه در حال رشد است.
روز شنبه ده ها هزار نفر در اعتراض به نتايج انتخابات پارلمانی روسيه در مسکو و ساير شهرهای آن کشور دست به تظاهرات زدند. تظاهرات ضددولتی که پس از فروپاشی اتحاد جماهير شوروی بزرگترين از نوع خود بود.