گزارش جدید «مؤسسه مطالعات امنیت ملی اسرائیل» حکایت از آن دارد که حملات سایبری ایران به ایالات متحده تاکنون موفقیتآمیزتر از حملات مشابه به اسرائیل بوده است، اما تهدید سایبری علیه اسرائیل میتواند در آینده افزایش یابد.
روزنامه جروزالم پست در گزارشی با این مقدمه نوشت، گزارشهای اخیر چند اندیشکده و شرکت امنیت کامپیوتری، و همچنین گزارش تحلیلی مؤسسه مطالعات امنیت ملی اسرائیل، نشان دهنده مرحله جدیدی از حملات سایبری ایران علیه آمریکا و اسرائیل بوده و در عین حال در مورد افزایش این حملات در آینده هشدار میدهند.
در گزارش جروزالم پست که روز سهشنبه در وبسایت این روزنامه اسرائیلی منتشر شده است همچنین گفته میشود که نفوذ سایبری ایرانیها به سامانههای کامپیوتری آمریکا عمدتا واکنشی به رویکرد اخیر واشنگتن در برابر جمهوری اسلامی نیست، بلکه در راستای هدف دیرینه تهران برای بیثبات کردن ایالات متحده از طریق تضعیف بنیه داخلی آن است.
نفوذ ایران در حوزه سایبری، خود را در حوزه شبکههای اجتماعی مانند توئیتر و فیسبوک نشان داده است؛ به طوری که یک میلیون توئیت توسط حسابهای جعلی در این شبکه اجتماعی محبوب منتشر شده و فیسبوک هم اعلام کرده دهها حساب کاربری متعلق به افراد غیرواقعی را مسدود کرده است.
شرکتهای امنیت کامپیوتری «رِد آی» و «فورتینت،» بنیاد دفاع از دموکراسیها در آمریکا، و همچنین مؤسسه مطالعات امنیت ملی اسرائیل، ایران را با عنوان یک بازیگر نوظهور فضای سایبری که رفتار تهاجمی آن رو به افزایش است، توصیف کردهاند.
در گزارش جدید مؤسسه مطالعات امنیت ملی اسرائیل گفته میشود تهدید سایبری ایران علیه اسرائیل در حال حاضر محدود باقی مانده و ظاهرا اسرائیل هدف اصلی حملات سایبری جمهوری اسلامی نیست.
با این حال، در آینده ممکن است نفوذ سایبری تهران در اسرائیل تقویت شود و با انتشار اخبار جعلی و تحرکاتی از این دست، موجب وحشت مردم اسرائیل یا حتی بروز اختلال در روند تصمیم گیری در اسرائیل شود.