لینکهای قابل دسترسی

خبر فوری
یکشنبه ۲ فروردین ۱۴۰۵ ایران ۰۹:۴۱

بلاگ زنده| حمله نیروهای اسرائیلی به کاروان «آشپزخانه مرکزی جهان» در غزه؛ ۷ تن کشته شدند

در ۱۵ مهر، شبه‌نظامیان فلسطینی با ورود به اسرائیل حملات تروریستی علیه شهروندان غیرنظامی انجام دادند که منجر به کشته شدن دست‌کم ۱۲۰۰ نفر شد و نزدیک به ۲۴۰ نفر هم به گروگان گرفته شدند.

آخرین مطالب مرتبط

۰۵:۴۲ ۲۰.۹.۱۴۰۲

وزیران خارجه اتحادیه اروپا برای بررسی «گام‌های بعدی» در ارتباط با بحران خاورمیانه دیدار می‌کنند

وزیران امور خارجه اتحادیه اروپا قرار است روز دوشنبه گام‌های بعدی را در پاسخ به بحران خاورمیانه، از جمله «سرکوب مالی حماس» و «ممنوعیت سفر برای شهرک‌نشینان اسرائیلی» که مسئول خشونت در کرانه باختری بودند، بررسی کنند.

۰۴:۲۵ ۲۰.۹.۱۴۰۲

روسیه خواستار نظارت بین‌المللی در غزه شد

سرگئی لاوروف وزیر امور خارجه روسیه روز یکشنبه در گفتگو با شبکه خبری الجزیره خواستار اعزام یک «هیئت نظارت بین‌المللی» برای ارزیابی وضعیت انسانی در غزه شد.
به گزارش رویترز، او ضمن محکوم کردن حمله هفتم اکتبر حماس به اسرائیل، گفت استفاده اسرائیل از آن حمله به عنوان توجیهی برای مجازات دسته‌جمعی مردم فلسطینی، غیرقابل قبول است.
پیشتر در روز یکشنبه، بنیامین نتانیاهو نخست‌ وزیر اسرائيل در یک تماس تلفنی با ولادیمیر پوتین رئیس‌ جمهوری روسیه، از مواضع ضد‌اسرائیلی مقامات مسکو در سازمان ملل متحد و در مجامع دیگر ابراز نارضایتی کرد.

۰۳:۴۴ ۲۰.۹.۱۴۰۲

رئیس ستاد کل ارتش اسرائیل: باید «تغییرات بسیار واضحی» در مرزهای شمالی ایجاد شود

ژنرال هرتزی هالوی رئیس ستاد کل ارتش اسرائیل طی بازدید از لشکر ۹۱ مستقر در شمال کشور گفت باید «تغییرات بسیار واضحی» در وضعیت امنیتی در مرز مشترک با لبنان ایجاد شود.

۰۲:۴۲ ۲۰.۹.۱۴۰۲

بلینکن: خشونت جنسی اعضای حماس در حمله به اسرائيل «غیرقابل توصیف» است

آنتونی بلینکن وزیر امور خارجه آمریکا روز یکشنبه «خشونت‌های جنسی» اعضای حماس را که در حمله ۱۵ مهر به اسرائیل مرتکب شدند، به شدت محکوم کرد. او همچنین کسانی را که آن اقدامات را به شدت محکوم نکرده‌اند یا در محکومیت آن کند بوده‌اند، مورد انتقاد شدید قرار داد.

۰۱:۰۶ ۲۰.۹.۱۴۰۲

خشونت بین حزب‌الله و اسرائيل در مناطق مرزی افزایش یافت

خشونت‌ها در مرز لبنان با اسرائیل روز یکشنبه، پس از پرتاب پهپادهای انفجاری و موشک‌های قوی حزب‌الله به مواضع اسرائیل و حملات هوایی متقابل اسرائیل به مناطقی در جنوب لبنان، شدت گرفت.

۲۱:۳۵ ۱۹.۹.۱۴۰۲

ارتش اسرائیل: نشانه‌های شکست حماس دیده می‌شود

۲۱:۳۴ ۱۹.۹.۱۴۰۲

تانک‌های اسرائيل وارد مرکز خان یونس در جنوب نوار غزه شدند

۱۸:۵۷ ۱۹.۹.۱۴۰۲

نتانیاهو در گفتگو با پوتین از همکاری روسیه با جمهوری اسلامی و مواضع ضد‌اسرائیلی مقامات مسکوانتقاد کرد

۱۸:۵۶ ۱۹.۹.۱۴۰۲

اسرائیل خبر کشف توطئه جمهوری اسلامی برای ترور شهروندانش در قبرس را تایید کرد

۱۳:۵۹ ۱۹.۹.۱۴۰۲

رئیس سازمان جهانی بهداشت می‌گوید جنگ تاثیری «فاجعه‌بار» بر وضعیت سلامت در غزه دارد

تدروس آدهانوم گبریسوس، مدیرکل سازمان بهداشت جهانی
تدروس آدهانوم گبریسوس، مدیرکل سازمان بهداشت جهانی

تدروس آدهانوم گبریسوس، رئیس سازمان بهداشت جهانی می‌گوید که جنگ بین اسرائیل و گروه حماس تاثیری «فاجعه بار» بر وضعیت سلامت در نوار غزه دارد.
به گزارش خبرگزاری فرانسه، مدیر کل آژانس بهداشت سازمان ملل در افتتاحیه جلسه ویژه هیئت اجرایی WHO که برای بحث در مورد شرایط بهداشتی در منطقه تحت محاصره غزه برگزار شد، گفت: «تاثیر درگیری بر سلامت فاجعه بار است» و کارکنان بهداشت در شرایط «غیرقابل تصوری کار غیرممکنی» را انجام می‌دهند.
شبه‌نظامیان حماس از سوی بسیاری از کشورها از جمله آمریکا، کانادا، بریتانیا، اسرائیل و اتحادیه اروپا به عنوان یک سازمان تروریستی طبقه‌بندی شده‌اند.
جنگ فعلی بین اسرائیل و شبه‌نظامیان حماس از زمانی آغاز شد که گروه‌های فلسطینی وابسته به حماس با ورود به اسرائیل حملات تروریستی را انجام دادند که منجر به کشته شدن دستکم ۱۲۰۰ نفر شد. گروه‌های فلسطینی در جریان حملات تروریستی خود به مناطق مختلف اسرائیل دستکم ۲۴۰ شهروند که بیشتر آنها غیرنظامی بودند را نیز ربودند و به غزه منتقل کردند. در جریان آتش‌بس موقتی که چند هفته پیش برقرار شده بود تعدادی از این گروگان‌ها با زندانیان فلسطینی مبادله شدند اما به گفته منابع اسرائیلی دستکم ۱۳۰ نفر دیگر همچنان در گروگان گروه‌های شبه‌نظامی فلسطینی قرار دارند.

بارگذاری بیشتر

XS
SM
MD
LG