آژانس امنیت داخلی اسرائیل روز دوشنبه اعلام کرد یک کارمند کنسولگری فرانسه در اورشلیم را به اتهام قاچاق سلاح از نوار غزه به کرانه باختری بازداشت کرده است.
به گزارش خبرگزاری آسوشیتدپرس به نقل از «شین بت»، فرد مظنون یک مرد ۲۳ ساله به نام «رومِین فرانک» است که در یک شبکه قاچاق فلسطینی فعالیت میکرد.
بنا بر اعلام این نهاد امنیتی اسرائیل، وی برای عبور از پستهای ایست بازرسی در مرزهای مشترک به شدت امنیتی با غزه، از خودروی دیپلماتیک خود استفاده میکرد.
به گفته شین بت، آقای فرانک برای منفعت مالی و کسب درآمد بیشتر این کار را میکرده و کارفرمای او، یعنی کنسولگری و دولت فرانسه، از این موضوع آگاه نبودهاند.
سفارت فرانسه در اسرئیل با انتشار بیانیهای خبر بازداشت کارمند کنسولگری خود در اورشلیم را تایید کرده و گفته است این پرونده را «با درجه اهمیت بالا» در نظر میگیرد.
سفارت فرانسه فرانسه، بدون اشاره به جزئیات ارائه شده از سوی شین بت، گفت برای تحقیق بیشتر با مسئولان اسرائیلی و خانواده فرد بازداشت شده در ارتباط نزدیک است.