بیل روجیو٬ تحلیلگر ارشد بنیاد دفاع از دموکراسیها اظهارات سعید قاسمی٬ یک فرمانده سابق سپاه را درباره استفاده این نیرو از پوشش هلال احمر یک «گاف» توصیف کرد و گفت: «گاهی دست خودشان نیست و نمیتوانند پز ندهند چگونه در سراسر منطقه به نیروهای جهادی کمک میکنند.»
به گفته آقای روجیو اصلا جای تعجب ندارد که سپاه در بوسنی به نیروهای القاعده کمک کرده باشد.
این تحلیلگر آمریکایی در گفتگوی اختصاصی با صدای آمریکا افزود: «سپاه در جاهای دیگر هم با القاعده همکاری داشته است. ضمن این که القاعده از حزب الله تحت حمایت سپاه پاسداران خواسته تا بمب گذاری انتحاری را به آنها آموزش بدهند.»
این تحلیلگر ارشد بنیاد دفاع از دموکراسیهاگفت: «جمهوری اسلامی با وجود اختلاف نظر با نیروهای سنی هرگز ابایی نداشته که به القاعده در حمله به کسانی که آنها را دشمن میداند کمک کند.»
سعید قاسمی یک سردار بازنشسته سپاه به تازگی در یک گفتگوی اینترنتی فاش کرد در بوسنی و تحت پوشش نام هلال احمر به آموزش نظامی اسلامگرایان مشغول بودهاند و «با القاعدهایها با هم بودیم. استیلشان را از ما گرفتند.»
جمعیت هلال احمر ایران این اظهارات را تکذیب کرده و آقای قاسمی را تهدید به شکایت کرده است. محمود واعظی رئیس دفتر حسن روحانی، رئیس جمهوری ایران، نیز گفتههای سعید قاسمی را «پاس گل دادن به آمریکا و دشمن» توصیف کرد.
روز دوشنبه ۲۶ فروردین نام سپاه پاسداران انقلاب اسلامی رسما به فهرست گروه های تروریستی خارجی اضافه شد.
پرزیدنت دونالد ترامپ ۱۹ فروردین، در بیانیه ای رسما سپاه پاسداران انقلاب اسلامی را در فهرست سازمان های تروریستی قرار داد.
مایک پمپئو وزیر خارجه ایالات متحده در همان روز و در جریان اعلام قرار گرفتن نام سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در فهرست گروههای تروریستی گفت: «این کار آمریکا نباید هیچکس را غافلگیر کند. سپاه پاسداران از شماری باجگیر تشکیل شده و نه انقلابیها.»
وزیر خارجه آمریکا در پاسخ به پرسشی در مورد این که هدف از این اعلام چیست، گفت: «ما میخواهیم ایران رفتاری عادی و طبیعی اختیار کند. از همان زمانی که ۱۲ شرط برای آنها تعیین کردیم، به طور مشخص گفتهایم که انتظار ما چیست.»