گروه چتری القاعده در عراق مسئولیت بمب گذاری های انتحاری سه گانه روز یکشنبه در نزدیکی سفارتخانه های خارجی در بغداد را بر عهده گرفته است. در انفجارها دست کم ۲۱ تن کشته شدند.
گروه «حکومت اسلامی عراق» روز جمعه در بیانیه ای گفت حملات را «موج پنجم» کمپین خود برای بمب گذاری هایی به قصد وارد آوردن تلفات انبوه نامید و گفت تمام سفارتخانه ها و سازمان های بین المللی که با دولت عراق کار می کنند،«هدف های مشروع» هستند.
با این حال، این گروه هر نقشی را در بمب گذاری های روز سه شنبه در محله های شیعه نشین بغداد، که دست کم ۳۵ کشته برجا گذاشت، تکذیب کرد.
مقامات گفته اند از آن بیم دارند که با ادامه اختلاف بر سر نتایج انتخابات پارلمانی و در حالی که جناح های مخالف برای تشکیل یک دولت وحدت کار می کنند، وضعیت امنیتی در کشور بدتر شود.
در رویدادی جداگانه در روز جمعه، هزاران نفر از طرفداران مقتدی صدر به نشانه هفتمین سالگرد حمله آمریکا به عراق در شهر نجف راه پیمایی کردند.
آنها علیه اشغال عراق و به حمایت از وحدت کشور شعار می دادند.