به گزارش ديده بان حقوق بشر در حال حاضر خانم جلاليان و شانزده فعال کُرد ديگر در ايران محکوم به مرگ هستند
سازمان ديده بان حقوق بشر با انتشار بيانيه ای اعلام کرد «دستگاه قوه قضاييه ايران بايد فوراً از اجرای اعدام زينب جلاليان و ديگر دگرانديشان کُرد خودداری کند.» به گزارش ديده بان حقوق بشر در حال حاضر خانم جلاليان و شانزده فعال کُرد ديگر در ايران محکوم به مرگ هستند. ديوان عالی کشور حدود ۸ ماه پيش حکم اعدام زينب جلاليان را تاييد کرد. خانم جلاليان به جرم عضويت در حزب حياتِ آزادی کردستان يا پژاک، به محاربه متهم شده است.
نيروهای امنيتی دانشگاه آزاد تهران مرکز، به يک جلسه دانشجويی که در اين دانشگاه برگزار شده بود، حمله کردند
گفته می شود در اين جلسه فعالين دانشجويی عضو ستاد انتخاباتی ميرحسين موسوی از دانشگاه های مختلف، شرکت داشتند. موضوع جلسه بررسی مطالب توهين آميز منتشر شده در چند نشريه از جمله روزنامه کيهان بوده است. طبق اخبار رسيده، دانشجويان می خواستند به نشانه اعتراض، در مقابل دفاتر اين روزنامه ها تجمع کنند. از تبريز نيز خبر رسيده است، پنج عضو انجمن اسلامی دانشگاه محقق اردبيلی و فعال در ستاد دانشجويی ميرحسين موسوی، بازداشت شدند. محمود صادقی اشرافی، امين عزيزی، حامد شفيعی، عليرضا هاشمی و محمد اصلانی از دانشجويان بازداشت شده هستند. در استان گلستان نيز ۴ فعال دانشجويی، به يک تا ۴ سال حبس تعزيری محکوم شده اند. اتهام اين ۴ دانشجو که از اعضای ستاد مرکزی دانشجويی ميرحسين موسوی در استان گلستان بودند، اقدام عليه امنيت ملی و تبليغ عليه نظام عنوان شده است.
مهدی کروبی بار ديگر از بازداشت های گسترده ی مخالفان دولت و تعطيلی مطبوعات انتقاد کرد
به گزارش وبگاه رسمی حزب اعتماد ملی، آقای کروبی دبير کل حزب اعتماد ملی و از رهبران مخالفان دولت طی ديدارهايی با شماری از خانواده های جانباختگانِ بمب گذاری هفتم تير و کشته شدگان جنگ ايران و عراق بر آزادی زندانيان سياسی، فعاليت قانونی احزاب و همچنين برخورد قانونی و قاطع با کسانی که آنان را عوامل خشونت عليه مردم ناميد تاکيد کرد. بر اساس اين گزارش، آقای کروبی همچنين گفت وحدت با اعمال خشونت، بازداشت های طولانی، توهين، تهديد، بستن روزنامه ها، بی حرمتی به مراجع و تملق و چاپلوسی به دست نمی آيد. به گفته مهدی کروبی موضع گيری های اخير در برابر مجلس نشان می دهد افراد حاکم بر سکان اجرايی کشور، به دنبال حذف و بيرون کردن چهره ها و شخصيت های انقلابی و حتی مستقل از صحنه کشور هستند.
بازماندگان بمباران های شيميايی از کمبود امکانات پزشکی گلايه دارند
در بيست و سومين سالگرد بمباران شيميايی سردشت توسط حکومت صدام حسين، بازماندگان اين بمباران شيميايی، کماکان از کمبود امکانات پزشکی و درمانی و عدم پيگيری حقوق مادی و معنوی زيان ديدگان و قربانيان بمباران شيميايی سردشت گلايه دارند.
يک مقام سازمان خصوصی سازی در ايران، شرکت هواپيمايی ملی ايران، هما را شرکتی زيان ده توصيف کرد
به گفته مهدی عَقدايی، معاون واگذاری و امور سهام سازمان خصوصی سازی، شرکت هما به دليل زيان ده بودن، نمی تواند وارد بازار سرمايه شود. وی همچنين گفت برای واگذاری هما به بخش خصوصی بايد راه کار ديگری اتخاذ شود اما وی از ذکر جزييات بيشتر در اين باره خودداری کرد. پيش از اين نيز فرهاد پرورش مديرعامل شرکت هواپيمايی جمهوری اسلامی ايران از زيانِ چهل و هفت ميليارد تومانی شرکت هما در سال ۱۳۸۷ خبر داده بود.