بریتانیا برخی از کارمندان دیپلماتیک خود را از ایران خارج می کند. نروژ نیز سفارت خود در تهران را تعطیل کرده است.
در پی حملاتی به دو مجتمع سفارت بریتانیا در تهران، وزارت امور خارجه بریتانیا روز چهارشنبه گفت به برخی از کارمندان این وزارتخانه دستور داده است از ایران خارج شوند زیرا امنیت کارمندان سفارت و خانواده های آنها از اولویت فوری برخوردار است.
در اطلاعیه وزارت امور خارجه تعداد کارمندانی که از ایران خارج می شوند، مشخص نشده است و در ضمن از تعطیلی سفارت صحبتی نشده است.
دیپلمات های غربی به خبرگزاری فرانسه گفتند نخستین تعداد کارمندان روز چهارشنبه برای عزیمت به دبی به فرودگاه تهران برده شدند.
دولت نروژ نیز اعلام کرد سفارت خود در تهران را سه شنبه شب به دلیل نگرانی های امنیتی مرتبط با حمله به سفارت بریتانیا تعطیل کرده است، اما اعلام کرد شماری از دیپلمات های نروژی در حال حاضر در تهران باقی خواهند ماند.
دیوید کامرون، نخست وزیر بریتانیا روز سه شنبه گفت ایران به دلیل خودداری از محافظت از سفارت و یک مجتمع دیگر در برابر اسلامگرایانی که پنجره های سفارت را شکستند و دفاتر آنرا غارت کردند با « پیامدهایی جدی» روبرو خواهد شد.
اسلامگرایان برای ابراز خشم دولت از تحریم هایی که هفته پیش بریتانیا بر ایران اعمال کرد، در محوطه بیرون ساختمان سفارت گردهمایی اعتراضی برگزار کرده بودند.
حمله های روز چهارشنبه با انتقاد های بین المللی شدید روبرو شد. دفتر بان کی مون، دبیر کل سازمان ملل متحد اعلام کرد به هنگام ملاقات با یک مقام بریتانیایی در حاشیه کنفرانسی در بوسان در کره جنوبی، خشم و ناراحتی خود را ابراز کرده است. آقای بان از ایران خواست تا در باره حمله به سفارت بریتانیا تحقیق کند و برای پرهیز از تکرار آن در این کشور و یا هیات های دیپلماتیکی دیگر گام های لازم را بردارد.
هیلاری کلینتون، وزیر امور خارجه امریکا، حمله به سفارت بریتانیا را «اهانت نه فقط به مردم بریتانیا بلکه همچنین به جامعه بین المللی» نامید و آن را محکوم کرد. او گفت واشنگتن انتظار دارد تهران از جان و اموال دیپلمات ها بر اساس کنوانسیون های بین المللی حفاظت کند.
وزارت امور خارجه چین گفت حمله به سفارت با قوانین و معیارهای بین المللی مغایر است و باید به گونه ای مناسب با آنها برخورد شود.
ایران یک فروشنده عمده انرژی به چین است و این از موارد نادری است که پکن از تهران انتقاد می کند.
علی لاریجانی، رییس مجلس شورای اسلامی ایران روز چهارشنبه گفت پلیس سعی کرد آرامش را حفظ کند. او همچنین از بیانیه روز سه شنبه شورای امنیت در محکوم ساختن رویدادها انتقاد کرد و آن را عملی شتابزده برای پوَشاندن «جنایات انگلیس و امریکا» نامید.