در حالی که رسانهها از حضور نجمه جعفری به عنوان گزارشگر مسابقه فوتبال آژاکس و چلسی خبر داده بودند، اما صداو سیمای جمهوری اسلامی در آخرین لحظات این بازی را با صدای گزارشگر زن پخش نکرد.
براساس اعلام رسانه ها قرار بود نجمه جعفری گزارشگر ورزشی زن در ایران روز چهارشنبه مسابقه فوتبال آژاکس و چلسی را در چارچوب لیگ قهرمانان اروپا را در رادیو گزارش کند. موضوعی که به دلیل نخستین گزارشگری یک زن در یک مسابقه حساس فوتبال مردان مورد توجه رسانه ها و کاربران شبکه های اجتماعی قرار گرفت.
در این برنامه رادیوی همچنین قرار بود نیلوفر اردلان بازیکن سابق تیم ملی فوتبال زنان و گلاره ناظمی داور بین المللی ایران نیز به عنوان کارشناس در کنار خانم جعفری حضور داشته باشند اما در نهایت این مسابقه با گزارشگری نجمه جعفری و دیگر کارشناسان زن در برنامه ای که مجری و تهیه کننده آن هم زن بودند، بر روی آنتن زنده رادیو جمهوری اسلامی نرفت.
رادیو ورزش پس از گذشت ۲۰ دقیقه از پخش بازی آژاکس و چلسی اعلام کرده که تصویرهای بازی بهدستشان نرسیده است؛ موضوعی که از سوی بسیاری ها قابل باور نیست و این موضوع را تنها بهانهای برای پخش نشدن صدای گزارشگر زن در رادیو می دانند.
حتی مازیار ناظمی، مسئول روابط عمومی وزارت ورزش، نیز در صفحه توئیتر خود «تبلیغ زیاد» را دلیل احتمالی لغو شدن گزارش نجمه جعفری اعلام و نرسیدن تصویر بازی به رادیو را یک «بهانه» توصیف کرده است.
یکی از خبرنگاران ورزشی نیز در توئیتر نوشته است که به نجمه جعفری «دستور داده شده تا مصاحبه نکند.»
اما در حالی گزارش نجمه جعفری به عنوان اولین گزارشگر زن فوتبال در رادیو لغو شده است که غلامرضا میرحسینی، مدیر رادیو ورزش، به خبرگزاری مهر گفته بود یکسال برای حضور کارشناسان و گزارشگران زن در رادیو ورزش کار شده و «این رویکرد جدید رادیو ورزش» است.
در نهایت این رویکرد جدید شکل نگرفت و سنت شکنی برای حضور زنان گزارشگر و کارشناس فوتبال هم بروی آنتن زنده رادیو و تلویزیون انجام نشد تا روند ۴۰ ساله جمهوری اسلامی در حضور حداقلی زنان در صداو سیما ادامه یابد.
رژیم جمهوری اسلامی از انقلاب ۵۷ تاکنون بسیاری از فرصتها - از جمله فرصتهای شغلی برابر - را از زنان ایرانی دریغ کردهاند. رژیم حاکم بر ایران حتی تا همین اواخر و تا پیش از بازی تیمهای ملی ایران و کامبوج، درهای ورزشگاه ها را هم به روی زنان بسته بود و در تمام این سالها تنها در چند مورد، آن هم به صورت گزینشی، اجازه داده بود که زنان وارد ورزشگاهها شوند. وزارت خارجه آمریکا همواره تضییع حقوق زنان در ایران توسط رژیم جمهوری اسلامی را به شدت محکوم کرده و خواستار آن شده است که آزار و اذیت و تبعیض علیه زنانی که تنها حقوق اولیه و بنیادین خود را مطالبه میکنند، پایان یابد.