در حالی که بلیت فروشی به زنان برای ورود به ورزشگاه آزادی برای دیدار تیمهای ایران و کامبوج انجام شده است، مقامات ایران همچنان میگویند مخالف حضور زنان در ورزشگاهها هستند.
تازهترین ابراز مخالفت مقامات جمهوری اسلامی به حضور زنان در ورزشگاه ها به «حسن کرمی»، فرمانده یگانهای ویژه ناجا، باز میگردد. وی روز سهشنبه ۱۶ مهرماه مدعی شد که پلیس به این خاطر مخالف حضور زنان در ورزشگاهها است که امنیت زنان برایش مهم است و «میداند که فضا آماده حضور این افراد نبوده و ممکن است آسیبهایی را به شخصیت آنها وارد کند.»
محمدجعفر منتظری، دادستان کل جمهوری اسلامی ایران، نیز دیگر مقام قضایی در ایران است که پیشتر مخالفت خود را با حضور زنان در ورزشگاه ابراز کرده و گفته بود که حضور زنان در ورزشگاهها «حرکات حساب شده دشمنان» است.
روز دوشنبه ۱۵ مهر ماه نیز برخی از تندروهای مخالف با حضور زنان در ورزشگاهها مقابل مجلس تجمع کرده بودند.
اما به رغم تمام مخالفت ها فروش بلیت به زنان در ایران که با فشار فیفا اجرایی شد، با استقبال بسیار زیادی در داخل کشور روبهرو شده است. گزارشها حاکی از فروش ۴ هزار بلیت به زنان برای بازی ایران و کامبوج است. هر چند قرار بود این بلیت فروشی بدون سهمیه بندی صورت گیرد؛ اما فدراسیون تنها تعداد مشخصی بلیت برای حضور زنان در نظر گرفته بود.
با این حال حضور ناعادلانه زنان در ورزشگاه هم نتوانسته نگاه امنیتی به این موضوع را در چشم مقامات جمهوری اسلامی کم کند، به طوری که حسین رحیمی، رئیس پلیس تهران، روز یکشنبه ۱۴ مهرماه از حضور «جمع زیادی از ماموران پلیس زن» در ورزشگاه خبر داده بود.
دیدار تیمهای ملی فوتبال ایران و کامبوج در مقدماتی جام جهانی قرار است ۱۸ مهر و از ساعت ۱۷ در ورزشگاه آزادی تهران برگزار شود.
موضوع ورود زنان به ورزشگاهها پس از خودسوزی و مرگ سحر خدایاری معروف به «دختر آبی» در ایران، بار دیگر در سطح وسیع و بین المللی مطرح شد و بسیاری خواستار خودداری از رفتن به ورزشگاهها و برخی نیز خواستار برخورد فیفا با مسئولان فوتبال ایران به دلیل ممنوعیت ورود زنان به ورزشگاه شدند.
وزارت خارجه آمریکا همواره تضییع حقوق زنان در ایران توسط رژیم جمهوری اسلامی را به شدت محکوم کرده و خواستار آن شده است که آزار و اذیت و تبعیض علیه زنانی که تنها حقوق اولیه و بنیادین خود را مطالبه میکنند، پایان یابد.