در حالی که در نخستین ساعات فروش بلیت بازی دوستانه فوتبال ایران و سوریه در تهران، امکان خرید بلیت برای تماشاگران زن فراهم شده بود، این امکان از روی سایت فدراسیون حذف شد.
تعدادی از زنانی که با اعلام جنسیت خود موفق به خرید بلیت بازی روز پنجشنبه شده بودند، سه شنبه ۱۴ خرداد این موضوع را در شبکه های اجتماعی اعلام کردند، اما ساعاتی بعد خبرگزاری خبرآنلاین اعلام کرد که این امکان از بین رفته و خرید بلیت برای بانوان غیرفعال شده است.
مقام های جمهوری اسلامی اندکی پس از انقلاب سال ۱۳۵۷ از ورود زنان به ورزشگاهها جلوگیری کردند.
وزارت ورزش و فدراسیون فوتبال ایران در پی فشارهای فدراسیون جهانی فوتبال، فیفا، و تلاشهای فعالان مدنی در ماههای اخیر در چند مسابقه به طور گزینشی شرایط ورود تعدادی از زنان را به ورزشگاه فراهم کردند، اما این اقدام از یک سو با انتقاد تند مقامهای مذهبی و قضایی جمهوری اسلامی روبرو شد، و از سوی دیگر هیئت حقوق بشر فیفا آن را تبلیغاتی خواند.
جمهوری اسلامی در نزدیک به چهار دهه گذشته ورود زنان به ورزشگاه ها را برای تماشای مسابقات فوتبال مردان ممنوع کرده است. این در حالی است که فیفا در اصول خود هر گونه تبعیض جنسیتی را ممنوع کرده است.
اعتراض به ممنوعیت حضور زنان ایرانی در ورزشگاههایی که مردان مسابقه میدهند، از جمله فوتبال، در سالهای اخیر بارها خبرساز شده و واکنشهای بینالمللی بسیاری را به همراه داشته است.
دیدبان حقوق بشر نیز پیش از این از مقامات جمهوری اسلامی ایران خواسته بود تا تضمین کنند زنان و دختران بتوانند تمام مسابقات ورزشی مردان در کشور را تماشا کنند.
تابستان گذشته، هنگام برگزاری مسابقات جام جهانی، جمعی از زنان سرشناس ایرانی در نامهای به فدراسیون بینالمللی فوتبال (فیفا) خواستار آن شدند که این فدراسیون از دولت ایران بخواهد به ممنوعیت تبعیضآمیز علیه زنان برای ورود به ورزشگاهها پایان دهد.سال گذشته، هیئت حقوق بشر فیفا از فدراسیون جهانی فوتبال خواسته برای حضور زنان در ورزشگاههای ایران مهلت زمانی مشخص کند.