باشگاه کشتی تایتان مرکوری در کالیفرنیا پس از سفر به تهران، گزارشی از آن را در وبسایت خود منتشر کرد و بخشی از عنوان آن را "سفر به مکه کشتی" گذاشت. تیم آمریکایی در مسابقات کشتی آزاد جام باشگاههای جهان در تهران به مقام دوم دست یافت.
این باشگاه در وبسایت خود نوشته است که بسیاری بیرون از دنیای کشتی، از جمله در ایالات متحده، درباره این ورزش نمی دانند و حتی آن را نمی شناسند، اما کشتی در جمهوری اسلامی ایران "سلطان" است.
کریگ سسکر که برای پوشش اخبار کشتی تایتان مرکوری را همراهی می کرد، در گزارش خود نوشته است که ایرانی ها از جمله احساساتی ترین طرفداران در هر ورزشی هستند. آنها با شعارها و ابراز احساساتشان و با بوق هایی که دارند، با کلی سر و صدا از تیمی که دوست دارند حمایت می کنند.
او می نویسد من به سراسر جهان برای پوشش رویدادهای کشتی سفر کرده ام، از جمله سفرهایی به مسکو، توکیو، لندن، ریو دو ژانیرو، پکن، استانبول، بوداپست، تورنتو، آبشار های نیاگارا، تاشکند و باکو داشتم - اما این اولین سفر من به مکه کشتی، یعنی ایران بود.
در مراسم اختتامیه مسابقات کشتی آزاد جام باشگاههای جهان و در حضور مهمانان خارجی در تهران بود که مقامات ایرانی نگذاشتند ارکستر سمفونیک ایران سرود ملی جمهوری اسلامی ایران را به خاطر حضور نوازندگان زن اجرا کند.
رسول خادم رئیس فدراسیون کشتی ایران در نامهای به وزیر ارشاد، جلوگیری از ورود نوازندگان زن را دلیل لغو برنامه ارکستر سمفونیک ایران در ورزشگاه آزادی تهران عنوان کرد و از این اقدام انتقاد کرد و علی رهبری، رهبر ارکستر سمفونیک تهران، نیز اقدام مقامات را توهین آمیز توصیف کرد.
به نوشته آقای خادم، لغو برنامه ارکستر به شدت مورد کنجکاوی تماشاچیان و میهمانان خارجی قرار گرفت و "فضای نامناسبی" را در سالن مسابقات ایجاد کرد.