لینکهای قابل دسترسی

خبر فوری
چهارشنبه ۲۲ مهر ۱۴۰۵ ایران ۲۱:۳۷

زنده 🔴 نتانیاهو: حمله به جمهوری اسلامی پیش از انتخابات کنست به صلاح نیست؛ کاتز: اگر حزب‌الله وارد جنگ شود، مناطق بیشتری را در لبنان تصرف می‌کنیم

نخست‌وزیر اسرائیل اعلام کرد حمله آمریکا یا اسرائیل به جمهوری اسلامی در روزهای آینده و پیش از انتخابات این کشور به صلاح نیست. همزمان وزیر دفاع اسرائيل به حزب‌الله لبنان هشدار که اگر در حمله به این کشور با جمهوری اسلامی همراهی کند، ضربه سختی خواهد خورد.

۰۶:۱۶ ۲۰.۷.۱۴۰۵

کره شمالی چند موشک بالستیک شلیک کرد

ارتش کره جنوبی اعلام کرد که کره شمالی روز دوشنبه ۲۰ مهر چند موشک بالستیک به سمت آب‌های شرقی خود شلیک کرد. به گزارش آسوشیتدپرس، کره شمالی اخیرا بر نمایش‌های تسلیحاتی خود افزوده، امری که باعث تشدید تنش‌ها شده است. سئول می‌گوید این موشک‌ها ۹۰۰ کیلومتر طی کردند و در آب فرود آمدند.

۰۶:۰۲ ۲۰.۷.۱۴۰۵

شش سناتور جمهوری‌خواه و دموکرات از دولت ترامپ خواستند طرح خرید گازوئیل از روسیه را کنار بگذارد

شش سناتور از هر دو حزب دموکرات و جمهوری‌خواه آمریکا روز یکشنبه ۱۹ مهر از دولت دونالد ترامپ، رئيس‌جمهوری آمریکا، خواستند طرح خرید گازوئیل از روسیه با هدف کاهش قیمت سوخت را فوراً لغو کند.

به گزارش آسوشیتدپرس، چهار سناتور جمهوری‌خواه و دو سناتور دموکرات روز یکشنبه با انتشار بیانیه‌ای مخالفت خود را با این طرح اعلام کردند.

آن‌ها گفتند دولت بدون مشورت با کنگره یا ارائه توضیحی برای توجیه تصمیم خود اقدام کرده در حالی که قانون این مشورت و ارائه توضیح را الزامی کرده است.

آن‌ها نوشتند: «ایالات متحده نباید در شرایطی که روسیه همچنان به کشتن غیرنظامیان اوکراینی ادامه می‌دهد، راه تنفس مالی در اختیار پوتین قرار دهد. دولت باید فوراً مسیر خود را تغییر دهد.»


۰۳:۰۶ ۲۰.۷.۱۴۰۵

حمله به دو نفتکش حامل خدمه هندی در تنگه هرمز؛ هند: دو ملوان مفقود شدند

وزارت امور خارجه هند اعلام کرد روز یکشنبه، ۱۱ اکتبر، به دو کشتی تجاری در منطقه تنگه هرمز، که هر دو دارای خدمه هندی بودند، حمله شد.

وزارت خارجه هند ضمن محکوم کردن حملات، گفت دو ملوان هندی پس از حمله در یکی از نفتکش‌ها مفقود شده‌اند و آتش‌سوزی در یک نفتکش دیگر گزارش شده است.

بر اساس بیانیه وزارت خارجه هند، نفتکش «پترو دلفین» هدف حمله یک پهپاد قرار گرفت و دو نفر از ۱۱ ملوان هندی حاضر در این کشتی مفقود شده‌اند.

همچنین نفتکش والترا با پرچم جزایر مارشال هدف یک پرتابه ناشناس قرار گرفت که به آتش‌سوزی در این کشتی انجامید. مقام‌های هندی می‌گویند هر ۱۱ ملوان هندی حاضر در این نفتکش در سلامت هستند.

وزارت خارجه هند اعلام کرد سفارت این کشور در مسقط، پایتخت عمان، از نزدیک تحولات را دنبال می‌کند.


۰۲:۳۳ ۲۰.۷.۱۴۰۵

عربستان: عراقچی با شاهزاده فیصل بن فرحان تماس گرفت

وزارت خارجه عربستان عصر یکشنبه به وقت واشنگتن اعلام کرد که شاهزاده فیصل بن فرحان، وزیر امور خارجه این کشور، تماسی تلفنی از عباس عراقچی، وزیر خارجه جمهوری اسلامی، دریافت کرد. ریاض گفت در این تماس درباره «تحولات منطقه‌ای و تلاش‌ها برای کاهش تنش‌ها» گفت‌وگو شد.

۰۲:۲۲ ۲۰.۷.۱۴۰۵

عربستان: در حمله روز یکشنبه به فرودگاه ریاض یک تبعه پاکستانی کشته شد

سازمان هواپیمایی کشوری عربستان سعودی اعلام کرد که در حمله روز یکشنبه به فرودگاه بین‌المللی ملک خالد در ریاض، یک پاکستانی کشته شد و ۱۱ نفر دیگر زخمی شدند. این سازمان گفت مجروحان برای دریافت خدمات درمانی به بیمارستان منتقل شده‌اند و خسارات مادی نیز در دست بررسی است.

۰۱:۵۴ ۲۰.۷.۱۴۰۵

وزارت خارجه آمریکا می‌گوید فرودگاه ملک فهد در دمام نیز علاوه بر فرودگاه ریاض هدف حمله قرار گرفت

وزارت خارجه آمریکا روز یکشنبه ۱۹ مهر در یک هشدار امنیتی اعلام کرد که سفارت ایالات متحده در عربستان سعودی از حملات جدید به فرودگاه بین‌المللی ملک خالد در ریاض و یک حمله هدفمند به فرودگاه بین‌المللی ملک فهد در دمام در روز ۱۱ اکتبر مطلع است.

بر اساس این اطلاعیه، کارکنان دولت آمریکا در عربستان سعودی برای استفاده از فرودگاه بین‌المللی ملک خالد در ریاض و همچنین فرودگاه‌های جده و دمام به مجوز ویژه نیاز دارند.

وزارت خارجه آمریکا از شهروندان این کشور خواست هنگام استفاده از تمامی فرودگاه‌های اصلی عربستان سعودی نهایت احتیاط را رعایت کنند.

۰۱:۱۲ ۲۰.۷.۱۴۰۵

سخنگوی جدید کاخ سفید از روز دوشنبه کار خود را آغاز می‌کند

دونالد ترامپ اعلام کرد کیتی زکریا از دوشنبه، ۱۲ اکتبر، روز کلمبوس، کار خود را به‌عنوان سخنگوی کاخ سفید آغاز می‌کند. نخستین نشست خبری او سه‌شنبه ساعت ۹:۳۰ صبح برگزار خواهد شد. آقای ترامپ گفت زکریا در این سمت کار عالی انجام خواهد داد.

۰۱:۰۷ ۲۰.۷.۱۴۰۵

حمله پهپادی به یک نفتکش دیگر در نزدیکی بندر صحار عمان؛ خدمه با کمک مقامات محلی از شناور خارج می‌شوند

مرکز عملیات تجارت دریایی بریتانیا روز یکشنبه ۱۹ مهر به وقت واشنگتن اعلام کرد که یک نفتکش در نزدیکی لنگرگاه بندر صحار عمان هدف حمله پهپادی قرار گرفته است.

این مرکز در اطلاعیه‌ای اعلام کرد که پس از دریافت گزارش اولیه درباره وقوع یک حادثه برای یک نفتکش در نزدیکی بندر صحار، تأیید شده است که این کشتی هدف اصابت یک پهپاد قرار گرفته است.

بر اساس این اطلاعیه، مقامات محلی در حال کمک به تخلیه خدمه نفتکش هستند، اما میزان خسارات وارده به کشتی و پیامدهای زیست‌محیطی این حمله هنوز مشخص نیست.


۰۰:۵۵ ۲۰.۷.۱۴۰۵

کنفرانس بین‌المللی انرژی در ریاض با وجود حملات حوثی‌ها جریان دارد

وزارت انرژی عربستان سعودی اعلام کرد با وجود حملات حوثی‌ها، کنفرانس پنج‌روزه سازمان دبلیو پی‌سی انرژی، یک سازمان بین‌المللی حوزه انرژی، روز یکشنبه طبق برنامه در مرکز همایشی در فاصله حدود ۱۰ کیلومتری فرودگاه ریاض آغاز به کار کرد.

به گزارش رویترز، علاوه بر این، وزارت انرژی عربستان گفت که نشست «مجمع بین‌المللی انرژی» نیز در سطح وزیران روز یکشنبه پشت درهای بسته تشکیل شد.

اسامی شرکت‌کنندگان در نشست وزرای «مجمع بین‌المللی انرژی» منتشر نشد اما بر اساس گزارش خبرگزاری رویترز، گیلبرتو پیچتو فراتین، وزیر انرژی ایتالیا که کشورش میزبان مشترک این رویداد بود، روز جمعه اعلام کرده بود به صورت مجازی و از طریق ارتباط ویدیویی در این نشست شرکت خواهد کرد.

مقامات آلمانی هم در تلاش بودند کاترینا رایشه، وزیر اقتصاد کشورشان را که برای شرکت در کنفرانس دبلیو پی‌سی انرژی و نشست وزیران در ریاض حضور داشت، به آلمان بازگردانند. قرار بود او روز دوشنبه به برلین بازگردد، اما اعلام شده به دلیل تعطیلی فرودگاه ریاض، احتمالا امکان انجام پرواز کاترینا رایشه در این تاریخ وجود ندارد و آنها به‌دنبال راه‌‌های جایگزین هستند.

شورشیان حوثی مورد حمایت جمهوری اسلامی، یک بار دیگر در روز یکشنبه ۱۹ مهر به فرودگاه ملک خالد ریاض حمله کردند. حمله روز شنبه حوثی‌ها به این فرودگاه ۱۳ کشته و صدها زخمی برجای گذاشت.


۲۳:۵۴ ۱۹.۷.۱۴۰۵

رسانه‌ها: نتانیاهو درباره ایران نشست امنیتی تشکیل داد

بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر اسرائیل، در پی حملات تازه شورشیان حوثی در یمن به عربستان سعودی و افزایش نگرانی‌ها درباره تشدید جنگ میان ایالات متحده آمریکا و جمهوری اسلامی، نشستی با مقام‌های ارشد نظامی و امنیتی اسرائیل برای بررسی تحولات مربوط به ایران، غزه و لبنان برگزار کرد.

روزنامه تایمز اسرائیل روز یکشنبه ۱۹ مهر به نقل از یک مقام اسرائیلی گزارش داد که این نشست در مقر فرماندهی نظامی در منطقه تل‌آویو، با حضور یسرائیل کاتز، وزیر دفاع، و شماری از مقام‌های ارشد امنیتی اسرائیل تشکیل شده است.

بر اساس این گزارش، تحولات مربوط به جمهوری اسلامی، وضعیت غزه و لبنان از محورهای اصلی این نشست بوده است. این جلسه پس از حملات روز یکشنبه حوثی‌های یمن به عربستان سعودی و در شرایط افزایش نگرانی‌ها درباره احتمال گسترش جنگ آمریکا و جمهوری اسلامی برگزار شد.


بارگذاری بیشتر

XS
SM
MD
LG