لینکهای قابل دسترسی

خبر فوری
شنبه ۱۸ مهر ۱۴۰۵ ایران ۲۰:۱۲
دونالد ترامپ، رئيس‌جمهوری آمریکا
دونالد ترامپ، رئيس‌جمهوری آمریکا

زنده 🔴 دونالد ترامپ: جمهوری اسلامی یا هر چه می‌خواهیم به ما می‌دهد یا وجود نخواهد داشت

دونالد ترامپ، رئیس‌جمهوری آمریکا، جمعه شب در یک سخنرانی انتخاباتی در ایالت نیویورک، با تأکید بر این‌که تحولات مربوط به جمهوری اسلامی به‌سرعت در حال پیشرفت است، هشدار داد که جمهوری اسلامی یا باید تمام خواسته‌های آمریکا را بپذیرد یا دیگر وجود نخواهد داشت.

۰۴:۰۱ ۱۶.۷.۱۴۰۵

ترامپ: برای جمهوری اسلامی رمق زیادی باقی نمانده است؛ اجازه نمی‌دهیم هسته‌ای شود و به شهرهای آمریکا حمله‌ کند

دونالد ترامپ، رئیس‌جمهوری آمریکا روز چهارشنبه ۱۵ مهر در یک رویداد انتخاباتی در شهر سن آنتونیو، ایالت تگزاس، سخنرانی کرد.

آقای ترامپ گفت جنگ با جمهوری اسلامی «خیلی زود» به پایان خواهد رسید.

او گفت برای جمهوری اسلامی «هنوز اندکی رمق» باقی مانده، اما نه چندان زیاد. او افزود آنها شکست‌خورده هستند، اشاره تلویحی او به حکومتی بود که قادر به انجام وظایفش نیست.

رئيس‌جمهوری آمریکا گفت «ما در سه شب گذشته، بیش از هر زمان دیگری در تاریخ تنگه هرمز، نفت از آنجا خارج کردیم، نفت بیشتری بیرون کشیدیم.»

آقای ترامپ در سخنرانی خود گفت ارتش‌ آمریکا در ونزوئلا و در مورد جمهوری اسلامی عالی عمل کرده است. ارتش آمریکا در حال کمک به خارج کردن نفتکش‌ها از تنگه هرمز و همچنین محاصره دریایی جمهوری اسلامی است.

دونالد ترامپ همچنین خطاب به جمعیت گفت: «همان‌طور که وعده داده بودم، اطمینان حاصل می‌کنم که جمهوری اسلامی هرگز سلاح هسته‌ای نخواهد داشت. هرگز. هرگز. آنها این را می‌دانند.»

او افزود که آمریکا به‌زودی «از آنجا خارج خواهد شد» و گفت قیمت نفت «مثل راکت» به‌شدت کاهش می‌یابد.

آقا ترامپ با اشاره به عملیات آمریکا علیه جمهوری اسلامی گفت این اقدامی بود که روسای جمهوری پیشین باید سال‌ها قبل انجام می‌دادند، اما «هیچ‌کس نمی‌خواست آن را بر عهده بگیرد.»

او گفت: «ما چاره‌ای نداشتیم، چون نمی‌توانیم اجازه دهیم آنها سلاح هسته‌ای داشته باشند.»


۰۳:۱۲ ۱۶.۷.۱۴۰۵

ترامپ: هرگز «هفتم اکتبر» را فراموش نخواهیم کرد؛ همیشه در برابر نیروهای ترور و شرارت خواهیم ایستاد

دونالد ترامپ، رئیس‌جمهوری آمریکا، در سومین سالگرد حملات تروریستی ۷ اکتبر حماس به جنوب اسرائيل، با انتشار پیامی در شبکه تروت‌سوشال یاد قربانیان این حملات را گرامی داشت و بر حمایت خود از خانواده‌های قربانیان و گروگان‌ها تأکید کرد.

آقا ترامپ در این پیام نوشت: «سه سال پیش، در چنین روزی، هفتم اکتبر، جهان شاهد یکی از تاریک‌ترین و هولناک‌ترین روزها در تاریخ اسرائیل بود. مردان، زنان و کودکان بی‌گناه به دست تروریست‌های حماس کشته و ربوده شدند و وحشت‌هایی وصف‌ناشدنی را تجربه کردند.»

او افزود: «امروز یاد تک‌تک جان‌های بی‌گناه از دست‌رفته را گرامی می‌داریم، به بازماندگان و خانواده‌های آنان ادای احترام می‌کنیم و گروگان‌هایی را که شرایطی غیرقابل تصور را تحمل کردند، به یاد می‌آوریم.»


۰۲:۵۹ ۱۶.۷.۱۴۰۵

آکسیوس: به ارتش آمریکا دستور داده شد برای حملات احتمالی به جمهوری اسلامی آماده باشد

پایگاه خبری آکسیوس چهارشنبه‌شب ۱۵ مهر به وقت واشنگتن گزارش داد که مقام‌های آمریکایی می‌گویند وزارت جنگ آمریکا، پنتاگون، چند روز پیش به ستاد فرماندهی مرکزی ایالات متحده دستور داد آماده‌سازی‌ها برای ازسرگیری عملیات‌های نظامی گسترده در جمهوری اسلامی ایران را تکمیل کند.

به گفته آکسیوس این دستورالعمل تاریخ مشخصی برای آغاز حملات تعیین نکرده و دونالد ترامپ، رئيس‌جمهوری آمریکا نیز هنوز هیچ تصمیم نهایی در این‌باره نگرفته است.

با این حال، منابع آمریکایی و اسرائیلی می‌گویند این حملات ممکن است پیش از انتخابات میان‌دوره‌ای آمریکا و احتمالاً انتخابات اسرائیل که یک هفته زودتر از انتخابات میان‌دوره‌ای آمریکا برگزار می‌شود، انجام شود.

یک مقام کاخ سفید گفت آقای ترامپ همه گزینه‌ها را در اختیار دارد.


۰۲:۴۶ ۱۶.۷.۱۴۰۵

رئیس‌جمهوری اسرائيل از ابراز همبستگی شخصیت‌ها و رهبران جهان در سالگرد «۷ اکتبر» تشکر کرد

اسحاق هرتزوگ، رئیس‌جمهوری اسرائيل، روز چهارشنبه ۱۵ مهر و در سالگرد حمله تروریستی «۷ اکتبر» حماس به جنوب اسرائيل، از پیام‌های مختلف شخصیت‌های مختلف سیاسی و رهبران جهان از شاهزاده رضا پهلوی، جی‌دی ونس معاون رئیس‌جمهوری آمریکا، مایک جانسون رئیس مجلس نمایندگان آمریکا، ولودیمیر زلنسکی رئيس‌جمهوری اوکراین، امانوئل مکرون رئیس‌جمهوری فرانسه، و خاویر میلی رئیس‌جمهوری آرژانتین قدردانی کرد.

آقای هرتزوگ با بازنشر پیام شاهزاده رضا پهلوی نوشت «از شما بابت پیام عمیق و پرمعنای همبستگی و دوستی‌تان در سومین سالگرد وقایع هولناک حملات تروریستی هفتم اکتبر توسط حماس، سپاسگزارم.»

شاهزاده رضا پهلوی در پیامی به مناسبت سومین سالگرد حمله تروریستی هفت اکتبر نوشته بود «در سومین سالگرد هفتم اکتبر، در کنار مردم اسرائیل ایستاده‌ام، در اندوه آن شرکیم و یاد قربانیان این جنایت را گرامی می‌دارم. جان‌باختگان این جنایت و رنج خانواده‌های آنان و بازماندگان را هرگز فراموش نخواهیم کرد.»

او با تاکید بر اینکه «پیوند میان ایرانیان و یهودیان به ۲۵۰۰ سال پیش و دوران کوروش بزرگ بازمی‌گردد» افزود که «جمهوری اسلامی، حامی و تأمین‌کننده سلاح‌های حماس، همان رژیمی است که مردم ایران را در بند نگه داشته است.» شاهزاده رضا پهلوی گفت «در ایران آزاد، همه کسانی را که در این جنایت‌ها دست داشته‌اند، پاسخگو خواهیم کرد. هر دو ملت شایسته آزادی و امنیت‌اند.» او در پایان این پیام تاکید کرد که «صلح و ثبات پایدار برای هر دو ملت، تنها با سقوط جمهوری اسلامی به دست خواهد آمد.»

علی خامنه‌ای، رهبر دوم جمهوری اسلامی حمله تروریستی حماس را ستوده بود. او ۹ اسفند ۱۴۰۴ در نخستین دقایق عملیات مشترک آمریکا و اسرائیل کشته شد.

آقای هرتزوگ در واکنش به پیام جی‌دی ونس معاون رئیس‌جمهوری آمریکا نیز از ابراز همدردی او تشکر کرد و افزود: «ما از رئیس‌جمهوری ایالات متحده (دونالد ترامپ) و کشور آمریکا به خاطر ایستادن در کنار اسرائیل و حمایت تزلزل‌ناپذیرشان از امنیت اسرائیل، قدردانی می‌کنیم.»

معاون رئیس‌جمهوری آمریکا در پیام خود آورده بود که «سه سال پیش، بیش از ۱۰۰۰ یهودی (از جمله ۴۹ آمریکایی) در اسرائیل، طی یکی از فجیع‌ترین حملات تروریستی اسلامی در دوران ما، به طرز بی‌رحمانه‌ای به قتل رسیدند. یادشان گرامی باد.»

آقای هرتزوگ در واکنش به پیام رئيس‌ مجلس نمایندگان آمریکا نیز گفت «از شما، رئیس [مجلس نمایندگان، مایک] جانسون، سپاسگزارم که در حالی که سه سال از حملات تروریستی هفتم اکتبر که توسط حماس انجام شد می‌گذرد، در این درد و اندوه با ما شریک هستید.»

آقای جانسون در پیام خود نوشته بود: «سه سال پیش، جهان شاهد هولناک‌ترین جنایات بود؛ زمانی که حماس مرگبارترین حمله علیه یهودیان پس از هولوکاست را انجام داد. تروریست‌های مورد حمایت مالی [جمهوری اسلامی] ایران، بیش از ۱۲۰۰ انسان بی‌گناه را به‌طور وحشیانه مورد تجاوز، شکنجه و قتل قرار دادند و ۲۵۱ نفر دیگر را نیز ربودند.» رئیس‌مجلس نمایندگان آمریکا در این پیام افزود: «ما از تلاش‌های مستمر دولت ترامپ و رهبران بین‌المللی که به بازگشت تمامی گروگان‌های زنده از غزه منجر شد، قدردانی می‌کنیم.»

آقای جانسون اضافه کرد که «در سومین سالگرد این فاجعه، یاد جان‌های بی‌گناهی را که از خانواده‌هایشان گرفته شدند گرامی می‌داریم و عهد می‌کنیم هرگز عاملان جنایات هفتم اکتبر و شرارت‌های آنان را فراموش نکنیم.»



۰۰:۴۶ ۱۶.۷.۱۴۰۵

اف‌بی‌آی توطئه کشتار جمعی در «مال آمریکا» را خنثی کرد؛ ترامپ بازداشت شیخ‌دون عبداللهی محمود را ستود

دونالد ترامپ، رئیس‌جمهوری آمریکا، در واکنش به خنثی شدن طرح تیراندازی در مرکز خرید «مالِ آمریکا» در ایالت مینه‌سوتا، از عملکرد پلیس فدرال آمریکا، اف‌بی‌آی، تمجید کرد.

آقای ترامپ روز چهارشنبه به خبرنگاران گفت: «اف‌بی‌آی کار بزرگی انجام داد.»

مقام‌های فدرال آمریکا اعلام کردند یک جوان ۱۸ ساله به اتهام برنامه‌ریزی برای یک تیراندازی گسترده در این مرکز خرید بازداشت شده است.

بر اساس اعلام دادستان‌های فدرال، شیخ‌دون عبداللهی محمود به گروه تروریستی «دولت اسلامی» یا داعش اعلام وفاداری کرده بود و قصد داشت در جریان رویدادی در روز ۲۴ اکتبر (۲ آبان)، بین ۳۰ تا ۶۰ نفر را هدف قرار دهد.


۰۰:۱۶ ۱۶.۷.۱۴۰۵

هگست: با نیروی دریایی جمهوری اسلامی توافق کردیم اقیانوس را شریک شویم؛ سهم آن‌ها نیمه پایینی آب شد

پیت هگست، وزیر جنگ ایالات متحده، روز چهارشنبه ۱۵ مهر در سن‌دیگو از خدمه ناو هواپیمابر «یو‌اس‌اس آبراهام لینکلن» پس از پایان تمدید ماموریتشان در خاورمیانه و بازگشت به خانه، استقبال کرد.

وزیر جنگ آمریکا در این مراسم با اشاره به اقدامات این ناو هواپیمابر، به طعنه گفت: «ما با نیروی دریایی [جمهوری اسلامی] ایران توافقی کردیم.» تصمیم گرفتیم اقیانوس را با آن‌ها تقسیم کنیم.» آقای هگست گفت: «آن‌ها نیمه پایینی را برداشتند.»

او به خدمه ناو هواپیمابر آبراهام لینکلن گفت: «شما ۵۹ فروند از شناورهای آن‌ها را غرق کردید.»

او افزود جمهوری اسلامی «پیش از آغاز این درگیری یک نیروی دریایی مدرن داشتند، و سپس مجبور شدند با ناو یو‌اس‌اس آبراهام لینکلن روبه‌رو شوند.»


۲۳:۴۹ ۱۵.۷.۱۴۰۵

حمله به یک نفتکش در آبهای شمال قطر؛ تلفات انسانی گزارش شد

سازمان عملیات تجارت دریایی بریتانیا روز چهارشنبه ۱۵ مهر از وقوع یک «حادثه امنیتی» در آب‌های شمال قطر خبر داد و گفت این رویداد تلفاتی در پی داشته است.

بر اساس این گزارش که ساعت ۱۰:۳۰ شب به وقت تهران منتشر شده است یک نفتکش در فاصله حدود ۵۱ مایل دریایی شمال «مدینه الشمال» هدف چندین پرتابه قرار گرفته است.

سازمان عملیات تجارت دریایی بریتانیا می‌گوید گزارش‌های اولیه از تلفات در پی این حمله حکایت دارد، اما هنوز جزئیات بیشتری درباره شمار تلفات و میزان خسارات منتشر نشده است.

سازمان عملیات تجارت دریایی بریتانیا از کشتی‌های حاضر در منطقه خواسته است با احتیاط تردد کنند و هرگونه فعالیت مشکوک را گزارش دهند.

جمهوری اسلامی ایران در ماه‌های اخیر بارها به کشتی‌های تجاری در تنگه هرمز و اطراف آن حمله کرده است.

۲۳:۱۱ ۱۵.۷.۱۴۰۵

دونالد ترامپ با نخست وزیر اسرائيل گفت‌وگو کرد

دونالد ترامپ روز چهارشنبه و در سالگرد حمله تروریستی گروه فلسطینی حماس به جنوب اسرائيل، به خبرنگاران گفت که با بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر اسرائیل، صحبت و برای او و مردم اسرائیل آرزوی سلامتی کرد. آقای ترامپ گفت: «آن روز، روزی وحشتناک و یک تراژدی هولناک بود و طرف مقابل برای آنچه در هفتم اکتبر انجام داد، بهای بسیار سنگینی می‌پردازد.»

۲۳:۰۵ ۱۵.۷.۱۴۰۵

ترامپ به خبرنگاران: به‌شدت در حال کوبیدن جمهوری اسلامی هستیم

دونالد ترامپ، رئیس‌جمهوری آمریکا روز چهارشنبه به خبرنگاران گفت که آمریکا به‌شدت در حال کوبیدن جمهوری اسلامی است و این حکومت به سلاح هسته‌ای دست نخواهد یافت.

۱۹:۲۸ ۱۵.۷.۱۴۰۵

مارکو روبیو در آتن: جمهوری آمریکا وارث تمدنی است که از یونان و روم باستان برخاسته است

مارکو روبیو، وزیر امور خارجه آمریکا، روز چهارشنبه ۱۵ مهر در سخنرانی در تپه «پنیکس» آتن، زادگاه دموکراسی باستانی، آمریکا را ادامه میراث تمدنی یونان و روم توصیف کرد و خواستار «نوزایی روح غرب» بر اساس ریشه‌های تاریخی و ارزش‌های بنیان‌گذار آن شد. وزارت امور خارجه آمریکا این سخنرانی را نطقی مهم درباره دموکراسی و آینده آن توصیف کرده است.

آقای روبیو در برابر آکروپولیس گفت تمدن‌هایی که بناهای آتن را پدید آوردند هزاران سال الهام‌بخش جهان غرب بوده‌اند و افزود: «تاریخ آمریکا، تاریخ کشور من، پوشیده از رد پای دوران باستان است.» او به ستون‌ها، گنبدها و بناهای واشنگتن و حتی نام یونانی «فیلادلفیا»، زادگاه قانون اساسی آمریکا، به عنوان نشانه‌های این پیوند اشاره کرد.

وزیر امور خارجه آمریکا با اشاره به این که پارتنون ۲۵ قرن شاهد ظهور و سقوط امپراطوری‌ها بوده است، گفت فرزندان تمدن‌های آتن و روم میراث خود را به سراسر جهان بردند. او افزود دو قرن و نیم پس از بنیان‌گذاری جمهوری آمریکا، به عنوان وزیر امور خارجه آن جمهوری در آتن ایستاده است تا بر «دِینی که نه گذشت زمان و نه فاصله مکانی هرگز نمی‌تواند از میان ببرد» گواهی دهد.

وزارت امور خارجه آمریکا پیش از این سخنرانی گفته بود آقای روبیو از آمریکایی‌ها و اروپایی‌ها خواهد خواست برای احیای میراث مشترکی که «از آتن و روم تا جهان مسیحیت و بنیان‌گذاری جمهوری آمریکا» امتداد دارد به یکدیگر بپیوندند.

بارگذاری بیشتر

XS
SM
MD
LG