لینکهای قابل دسترسی

خبر فوری
شنبه ۱۸ مهر ۱۴۰۵ ایران ۲۰:۵۶
عکس آرشیوی از حمله
عکس آرشیوی از حمله

زنده 🔴 انفجار در فرودگاه ریاض؛ آمریکا و چند کشور به اتباع‌شان در سعودی هشدار دادند

دونالد ترامپ، رئیس‌جمهوری آمریکا، جمعه شب در یک سخنرانی انتخاباتی در ایالت نیویورک، با تأکید بر این‌که تحولات مربوط به جمهوری اسلامی به‌سرعت در حال پیشرفت است، هشدار داد که جمهوری اسلامی یا باید تمام خواسته‌های آمریکا را بپذیرد یا دیگر وجود نخواهد داشت.

۰۹:۲۹ ۱۴.۷.۱۴۰۵

حملات تازه اسرائیل به جنوب لبنان و غزه

ارتش اسرائیل روز سه‌شنبه مناطقی در جنوب لبنان را گلوله‌باران کرد و در حمله‌ای هوایی در شهر غزه یک فلسطینی کشته شد.

به گزارش خبرگزاری ملی لبنان، توپخانه اسرائیل حومه شهرهایی در استان نبطیه را هدف گرفت و نیروهای اسرائیل بامداد سه‌شنبه به سوی مناطقی در استان جنوبی آتش گشودند.

منابع بیمارستانی در شهر غزه نیز گفتند دست‌کم یک فلسطینی در حمله هوایی اسرائیل در صبح سه‌شنبه کشته و یک نفر دیگر زخمی شد.

ارتش اسرائیل درباره این حملات اظهار نظری نکرده است.

آتش‌بس غزه با میانجی‌گری آمریکا در مهر سال گذشته برقرار شد، اما حملات ادامه یافته است.

۰۹:۲۵ ۱۴.۷.۱۴۰۵

مارکو روبیو و نتانیاهو تلفنی گفت‌وگو کردند

خبرگزاری رویترز به نقل از یک سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا گزارش داد که مارکو روبیو، وزیر امور خارجه ایالات متحده، دوشنبه سیزدهم مهرماه، با بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر اسرائیل، تلفنی گفت‌وگو کرده است.

جزئیاتی درباره محور و محتوای این گفت‌وگو که در بحبوحه تنش‌های منطقه‌ای انجام شده، منتشر نشده است.

رویترز گزارش داده که روبیو این تماس را در جریان سفر خود به ایسلند و از داخل هواپیما برقرار کرده است.

این تماس در شرایطی انجام شده که تنش‌ها در خاورمیانه همچنان ادامه دارد و تماس‌های دیپلماتیک واشنگتن با مقام‌های اسرائیلی در جریان است.

۰۹:۱۸ ۱۴.۷.۱۴۰۵

گوترش برای گفت‌وگو درباره جمهوری اسلامی وارد اسلام‌آباد شد

دبیرکل سازمان ملل برای سفری سه‌روزه وارد اسلام‌آباد شد تا با مقام‌های ارشد پاکستان، از جمله درباره تلاش‌های میانجی‌گری این کشور میان جمهوری اسلامی و آمریکا، گفت‌وگو کند.

بر پایه اعلام وزارت امور خارجه پاکستان در شبکه ایکس، آنتونیو گوترش پس از ورود با نبیل منیر، سرپرست این وزارتخانه، دیدار کرد. او قرار است با شهباز شریف، نخست‌وزیر، و محمد اسحاق دار، وزیر امور خارجه، نیز دیدار کند.

سخنگوی سازمان ملل پیش از این سفر گفت گفت‌وگوها «تلاش‌های دیپلماتیک و میانجی‌گری» پاکستان میان جمهوری اسلامی و آمریکا را در بر می‌گیرد.

در بیانیه سازمان ملل آمده است این سفر فرصتی برای بحث درباره «نقش سازنده اسلام‌آباد در پشتیبانی از مذاکرات میان دو کشور» خواهد بود.

مذاکرات آمریکا و جمهوری اسلامی در بن‌بست مانده است. عباس عراقچی، وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی، هفته گذشته در دوحه پاسخ آمریکا به طرح هفت‌روزه این حکومت را از میانجی‌های قطری دریافت کرد.

۰۸:۵۵ ۱۴.۷.۱۴۰۵

ائتلاف عربستان: سکوی پرتاب و انبار موشک حوثی‌ها را منهدم کردیم

ائتلاف به رهبری عربستان سعودی اعلام کرد یک سکوی پرتاب موشک بالستیک در صنعا و یک انبار موشک در استان صعده را منهدم کرده است.

به گزارش خبرگزاری رسمی عربستان، این انبار در منطقه‌ای کوهستانی قرار داشت و ۲۰ موشک بالستیک در خود جای داده بود.

صنعا از سال ۱۳۹۳ در کنترل حوثی‌هاست.

ائتلاف عربستان روز دوشنبه اعلام کرد حملات هوایی علیه حوثی‌ها را آغاز کرده است. ترکی المالکی، سخنگوی این ائتلاف، گفت ۱۰۰ جنگنده از نیروهای دولت یمن پشتیبانی می‌کنند و صدها هدف حوثی‌ها نابود شده است.

نیروهای دولت یمن نیز از بازپس‌گیری شهر بندری مخا و مواضعی نزدیک تنگه باب‌المندب خبر دادند.

۰۸:۵۵ ۱۴.۷.۱۴۰۵

سوریه خواستار توقف فوری حملات اسرائیل و خروج از خاکش شد

سفیر سوریه در سازمان ملل حملات پیوسته اسرائیل به خاک این کشور را محکوم کرد و خواستار توقف فوری‌شان و خروج کامل اسرائیل از سرزمین‌های اشغالی سوریه شد.

به گزارش تلویزیون دولتی سوریه، ابراهیم اولابی در سخنرانی در کمیته ششم مجمع عمومی سازمان ملل، که مرجع اصلی بررسی مسائل حقوقی است، گفت اقدام‌های اسرائیل «تلاش‌های دولت برای بازگرداندن امنیت، ثبات و مبارزه با تروریسم را تضعیف می‌کند» و «محیطی شکننده برای تروریسم» می‌سازد.

او خواستار پایبندی کامل به توافق‌نامه ترک مخاصمه سال ۱۳۵۳ شد که بر پایه‌اش سوریه و اسرائیل به آتش‌بس متعهد شدند، و نیز اجرای قطعنامه‌های مرتبط سازمان ملل.

نیروهای اسرائیل در روزهای گذشته چند بار به جنوب سوریه وارد شده‌اند.

۰۳:۵۰ ۱۴.۷.۱۴۰۵

ترامپ: جمهوری اسلامی گروهی از مطلقاً بدترین آدم‌ها است

دونالد ترامپ، رئیس‌جمهوری آمریکا شامگاه دوشنبه ۱۳ مهر در ایالت نبراسکا درباره جمهوری اسلامی گفت: این یک گروه از «مطلقاً بدترین» آدم‌ها است و «باید جلوی دستیابی آنها به سلاح هسته‌ای را بگیریم.»

۰۳:۴۳ ۱۴.۷.۱۴۰۵

ترامپ: همیشه می‌گویند جمهوری اسلامی آستانه تحمل درد بالایی دارد، به این نیاز دارد؛ این جنگ برای امن نگه داشتن جهان است

دونالد ترامپ، رئيس‌جمهوری آمریکا، شامگاه دوشنبه ۱۳ مهر در یک تجمع انتخاباتی در ایالت نبراسکا با اشاره به جنگ با جمهوری اسلامی گفت این جنگ «خیلی زود» به پایان خواهد رسید و تأکید کرد که جمهوری اسلامی به سلاح هسته‌ای دست نخواهد یافت و جمهوری اسلامی نیز این را می‌داند.

آقای ترامپ در اوایل سخنرانی خود گفت: «راستی، ما داریم اساسی حساب [جمهوری اسلامی] ایران را می‌رسیم. این را می‌دانید، درست است؟ و این وضعیت به‌زودی تمام می‌شود، به یک شکل یا شکل دیگر. خیلی زود تمام خواهد شد و قیمت‌های شما به‌شدت پایین خواهد آمد.»

او گفت قیمت نفت اکنون از دوران جو بایدن، رئیس‌جمهوری سابق آمریکا پایین‌تر است و افزود آمریکا با اقدام علیه جمهوری اسلامی در حال نجات آمریکا، خاورمیانه، اسرائیل و جهان از آن چیزی است که می‌توانست «یکی از بدترین فجایع تاریخ» باشد.

آقای ترامپ گفت آمریکا نمی‌گذارد آنها به سلاح هسته‌ای دست پیدا کنند «و نخواهند کرد. این تصمیم گرفته شده است. آنها سلاح هسته‌ای نخواهند داشت. خودشان هم می‌فهمند.»

ترامپ: جنگ شاید کمی قبل از انتخابات یا بعد از انتخابات میان‌دوره‌ای تمام شود

او افزود جنگ «خیلی سریع، به یک شکل یا شکل دیگر» پایان خواهد یافت و گفت: «خیلی زود؛ شاید کمی بعد از انتخابات، شاید کمی قبل از انتخابات، اما خیلی زود تمام خواهد شد.»

آقای ترامپ در بخش دیگری از سخنانش افزایش قیمت‌ها در نتیجه جنگ را موقتی توصیف کرد و گفت این افزایش، بهای اندکی برای حفظ امنیت آمریکا و جهان است.

او گفت: «یادتان باشد، با جنگ، این [افزایش قیمت] فقط مصنوعی است. کمی بالاست. این بهای بسیار کوچکی است برای امن نگه داشتن جهان، برای امن نگه داشتن کشور ما.»

دونالد ترامپ سپس با اشاره به خطری که به گفته او دستیابی جمهوری اسلامی به سلاح هسته‌ای می‌تواند برای شهرهای آمریکا داشته باشد، گفت: «آنها می‌توانند یک شهر را از بین ببرند. بگذارید لس‌آنجلس را از بین ببرند [و ببینید چه می‌شود]. بگذارید سن‌دیگو را از بین ببرند [و ببینید چه می‌شود].. این (افزایش قیمت‌ سوخت) بهای بسیار کوچکی است که باید پرداخت.»

او بار دیگر گفت جنگ «خیلی زود» پایان خواهد یافت و افزود: «اساساً تقریباً تمام شده است. ممکن است کمی بیشتر ادامه دهند.»

آقای ترامپ سپس به طعنه گفت: «می‌دانید، همیشه می‌گویند [جمهوری اسلامی] آستانه تحمل درد بالایی دارند. به آن نیاز دارند، بگذارید به شما بگویم. به آن نیاز دارند.»

ترامپ گفت این وضعیت «به یک شکل یا شکل دیگر» به پایان خواهد رسید و پس از آن قیمت بنزین و دیگر کالاها کاهش خواهد یافت.


۰۲:۵۹ ۱۴.۷.۱۴۰۵

آمریکا و ۹ کشور دیگر فعالیت‌های تروریستی جمهوری اسلامی ایران در نیمکره غربی را محکوم کردند

آمریکا و ۹ کشور دیگر روز دوشنبه ۱۳ مهر، در بیانیه‌ای مشترک، اقدامات تروریستی و دیگر فعالیت‌های مخرب جمهوری اسلامی و نیروهای نیابتی آن در نیمکره غربی را محکوم کردند.

این بیانیه پس از آن منتشر شد که ماه گذشته، ایالات متحده و پاراگوئه به‌طور مشترک میزبان «نشست مقابله با تروریسم فراملی» بودند.

وزارت امور خارجه آمریکا گفت هدف آن نشست تقویت همکاری میان نهادهای مجری قانون کشورهای منطقه برای مقابله و ایجاد اختلال در فعالیت‌های تروریستی جمهوری اسلامی در این منطقه بود.


۰۲:۲۴ ۱۴.۷.۱۴۰۵

رئیس‌جمهوری اسرائیل: جمهوری اسلامی «امپراتوری شر» است

اسحاق هرتزوگ رئیس جمهوری اسرائیل روز دوشنبه ۱۳ مهر در گفتگو با شبکه خبری فاکس‌نیوز، حکومت جمهوری اسلامی را «امپراتوری شر» خواند و گفت: مقامات رژیم ایران «می‌خواهند جهان را به سمت افراط‌گرایی سوق دهند، بر جهان آزاد مسلط شوند و تا اروپا و آمریکا پیشروی کنند.»

هرتزوگ در این گفت‌وگو افزود که مسئله افراطی‌گری و تلاش‌های جمهوری اسلامی برای سلطه‌گری «تنها دغدغه اسرائیل» نیست و «همه کشورهای منطقه» در این‌باره نگران هستند.

رئیس جمهوری اسرائیل همچنین با تمجید از عملکرد رئیس جمهوری آمریکا، دونالد ترامپ، در مقابل جمهوری اسلامی گفت نظر دونالد ترامپ درباره تهدید رژیم ایران درست است. او گفت که معتقد است نباید به جمهوری اسلانمی اجازه داد به سلاح هسته‌ای دست پیدا کند.


۰۲:۱۰ ۱۴.۷.۱۴۰۵

حمله نیروی دریایی ائتلاف نظامی به مواضع شورشیان حوثی

خبرگزاری عربستان سعودی بامداد سه‌شنبه به‌وقت محلی به نقل از سخنگوی ائتلاف نظامی علیه شورشیان حوثی، ترکی المالکی، گزارش داد که نیروهای دریایی این ائتلاف عملیاتی نظامی را در استان الحدیده یمن انجام داده‌اند. سرلشکر سعودی، ترکی المالکی گفت این عملیات شامل انهدام اهداف نظامی متعلق به شورشیان حوثی، خنثی‌سازی طرحی برای حملات قریب‌الوقوع علیه آبراه‌های جنوب دریای سرخ، و همچنین نابودی انبارهای تسلیحات، تأسیسات نگهداری قایق‌های بمب‌گذاری‌شده و مین‌های دریایی بوده است.

بارگذاری بیشتر

XS
SM
MD
LG