لینکهای قابل دسترسی

خبر فوری
جمعه ۲۷ شهریور ۱۴۰۵ ایران ۱۸:۴۹
دونالد ترامپ، رئيس‌جمهوری آمریکا
دونالد ترامپ، رئيس‌جمهوری آمریکا

زنده 🔴 دونالد ترامپ: جمهوری اسلامی «در وضعیت فروپاشی» است؛ درباره ازسرگیری حملات گسترده به رژیم ایران «تصمیم بزرگی» در پیش دارم

به روز شده

دونالد ترامپ، رئیس جمهوری آمریکا، روز پنجشنبه ۲۶ شهریور گفت در آستانه تصمیمی مهم درباره ازسرگیری حملات گسترده علیه جمهوری اسلامی قرار دارد؛ تصمیمی که می‌تواند مسیر مرحله بعدی جنگ را تعیین کند. او همچنین در مصاحبه‌ای با ای‌بی‌سی گفت جمهوری اسلامی «در وضعیت فروپاشی» قرار دارد.

۱۳:۱۳ ۲۶.۶.۱۴۰۵

تشکیل پرونده جدید علیه مصطفی تاج‌زاده در زندان

فخرالسادات محتشمی‌پور، همسر مصطفی تاج‌زاده، زندانی سیاسی محبوس در زندان اوین، از تشکیل پرونده‌ای جدید علیه همسرش با اتهام «تبلیغ علیه نظام» خبر داد و اعلام کرد که با وجود موافقت اولیه با مرخصی او، روند اعزامش در آخرین مرحله متوقف شده است.

به گزارش خبرگزاری هرانا، خانم محتشمی‌پور اعلام کرده است که پس از موافقت با مرخصی تاج‌زاده و طی شدن مراحل اداری، اعزام او به مرخصی در آخرین مرحله متوقف شد.

به گفته او، پیگیری‌های بعدی نشان داد که پرونده جدیدی با اتهام «تبلیغ علیه نظام» علیه همسرش تشکیل شده و در این پرونده قرار وثیقه ۵۰۰ میلیون تومانی برای او تعیین شده است.

همسر آقای تاج‌زاده گفته است که این پرونده مربوط به مردادماه سال جاری است و باید در شعبه رسیدگی‌کننده تعیین تکلیف شود.

هوشنگ پوربابایی، وکیل مدافع مصطفی تاج‌زاده، در تیرماه ۱۴۰۴ اعلام کرده بود که با صدور حکم جدید پنج سال حبس تجمیعی علیه موکلش، مجموع محکومیت‌های او تا آن زمان به ۱۷ سال زندان افزایش یافته است.

آقای تاج‌زاده در بهمن‌ماه ۱۴۰۴ نیز در پرونده دیگری که در دوران حبس علیه او تشکیل شده بود، به ۱۴ ماه زندان محکوم شد.

او که دوران محکومیت خود را در زندان اوین می‌گذراند، پیش از این نیز به دلیل فعالیت‌های خود با برخوردهای قضایی روبه‌رو شده و سابقه تحمل زندان داشته است.

۱۳:۰۲ ۲۶.۶.۱۴۰۵

ارتش اسرائيل از کشته شدن دو تروریست عضو حماس خبر داد

ارتش اسرائيل از انجام دو عملیات جداگانه خبر داد که طی آنها، دو تروریست عضو حماس کشته و از تهدیدهای قریب‌الوقوع جلوگیری شد.

بر پایه اطلاعیه ارتش اسرائيل، یکی از این عملیات‌ها روز سه‌شنبه بیست و پنجم شهریورماه، در شمال نوار غزه انجام شده و طی آن «تروریست شریف شادی ابراهیم لبد»، عضو یگان نخبه شاخه نظامی سازمان تروریستی حماس، کشته شده است.

ابراهیم لبد، در حمله خونین هفتم اکتبر حضور داشته و از گذرگاه «ارز» وارد اسرائیل شده بود.

ارتش اسرائیل همچنین اعلام کرد که در حمله دیگری در شمال نوار که روز دوشنبه انجام شد، «تروریست یوسف سعد الدین راشد زعیم»، یکی از دیگر از فرماندهان حماس را هدف قرار داده است.

ارتش اسرائيل یادآور شد که این تروریست‌ها با نقض سیستماتیک آتش‌بس، طرح‌های تروریستی علیه نیروهای ارتش اسرائیل و شهروندان را پیش برده و برای بازسازی توانمندی‌های سازمان حماس فعالیت می‌کردند.

در این اطلاعیه تاکید شده که پیش از حملات، اقداماتی برای کاهش آسیب به غیرنظامیان، از جمله استفاده از مهمات نقطه‌زن و دیده‌بانی‌های هوایی انجام شد.

۱۱:۰۸ ۲۶.۶.۱۴۰۵

مایک جانسون: مسئله بمب هسته‌ای جمهوری اسلامی حل شده و بنزین باید ارزان شود

رئیس مجلس نمایندگان آمریکا می‌گوید مسئله دستیابی جمهوری اسلامی به سلاح هسته‌ای «حل شده» است و اکنون باید قیمت بنزین را کاهش دهیم.

مایک جانسون گفت «ایران سلاح هسته‌ای نخواهد داشت. این یکی از اهداف مهم سیاست خارجی آمریکا در نیم‌قرن گذشته بوده است... این مسئله حل‌وفصل شده و اکنون باید قیمت بنزین را کاهش دهیم.»

قیمت هر گالن بنزین در آمریکا از زیر ۳.۲ دلار در سال گذشته به نزدیک ۴.۴ دلار رسیده است.

دونالد ترامپ، رئیس‌جمهوری آمریکا، نیز عصر چهارشنبه در پاسخ به سؤال خبرنگاری که از او پرسید «وضعیت فعلی» درگیری با جمهوری اسلامی را چطور توصیف می‌کنید؟ گفت امیدوار است که «به اواخر جنگ نزدیک شده باشیم».

آقای ترامپ گفت «آن‌ها خواهان توافق هستند؛ باید دید اوضاع چطور پیش می‌رود».

۱۰:۴۳ ۲۶.۶.۱۴۰۵

دیدار رهبران لبنان، فرانسه و اردن برای بررسی وضعیت ارتش لبنان

رؤسای دولت‌های لبنان، فرانسه و اردن روز پنجشنبه دیداری در پاریس برای جلب حمایت از ارتش لبنان که با مشکلات مالی و عملیاتی روبه‌روست، برگزار می‌کنند.

ارتش لبنان میان نیروی نظامی اسرائیل و گروه تروریستی حزب‌الله گرفتار شده است.

دفتر جوزف عون، رئیس‌جمهوری لبنان، در بیانیه‌ای اعلام کرد که محور نشست روز پنجشنبه پاریس، فراهم کردن مقدمات برگزاری کنفرانس کمک به ارتش لبنان خواهد بود: «وضعیت جنوب لبنان و برنامه‌های مربوط به حضور نیروهای بین‌المللی در این منطقه پس از پایان مأموریت نیروهای حافظ صلح سازمان ملل، موسوم به یونیفل، در پایان سال جاری نیز از دیگر موضوعات این نشست خواهد بود».

در این میان حزب‌الله لبنان توافق دولت‌های لبنان و اسرائیل در ماه ژوئن برای خلع سلاح این گروه مورد حمایت جمهوری اسلامی را رد کرده است.

دولت لبنان می‌گوید برای استقرار نیرو در سراسر کشور و جلب اعتماد حامیان حزب‌الله که توانایی ارتش برای حفاظت از آنها را زیر سؤال می‌برند، به ارتشی بزرگ‌تر و مجهزتر نیاز دارد.

۱۰:۴۲ ۲۶.۶.۱۴۰۵

تاکید قطر و سنگاپور بر ضرورت ایمنی و آزادی کشتیرانی در تنگه هرمز

قطر و سنگاپور در پایان سومین نشست مشترک خود در دوحه، با صدور بیانیه‌ای، بر ضرورت ایمنی و آزادی کشتیرانی و عبور و مرور آزاد کشتی‌ها در تنگه هرمز تاکید کردند.

در این بیانیه، دو طرف نگرانی عمیق خود را نسبت به وضعیت خاورمیانه، به ‌ویژه ازسرگیری تنش‌ها میان ایالات متحده آمریکا و جمهوری اسلامی ابراز کردند.

قطر و سنگاپور بر اهمیت گفت‌وگو و دیپلماسی برای دستیابی به راه‌حلی مسالمت‌آمیز و پایدار برای پایان مناقشه تاکید و سنگاپور از تلاش‌های قطر برای تسهیل گفت‌وگو و کاهش تنش قدردانی کرد.

دو کشور در این بیانیه، بر ضرورت احترام به حقوق و آزادی‌های کشتیرانی تاکید کرده و خواستار بازگرداندن عبور ایمن، بدون مانع و مستمر کشتی‌ها و هواپیماها از تنگه هرمز شدند.

قطر و سنگاپور همچنین نگرانی خود را نسبت به تداوم تهدیدها علیه امنیت کشتیرانی در دریای سرخ، از سوی شورشیان حوثی اعلام کردند.

۱۰:۱۵ ۲۶.۶.۱۴۰۵

گفت‌وگوی عراقچی با فرمانده ارتش پاکستان و وزیر خارجه ترکیه در جریان سفر به چین

وزیر خارجه جمهوری اسلامی در حالی که چهارشنبه ۲۵ شهریور در چین به سر می‌‌برد، با فرمانده ارتش پاکستان و سپس با وزیر خارجه ترکیه تلفنی گفت‌وگو کرد.

خبرگزاری دولتی ایرنا نوشت که عباس عراقچی در گفت‌وگو با عاصم منیر و هاکان فیدان درباره آخرین تحولات منطقه‌ای و موضوعات مورد اهتمام دو کشور رایزنی کرد.

پیشتر ترکیه و پاکستان به همراه مصر و عربستان سعودی نشست‌های چهارجانبه‌ای را با هدف کاهش تنش‌ میان جمهوری اسلامی و آمریکا برگزار کردند.

ترکیه و پاکستان روابط نزدیکی با چین دارند.

۰۹:۲۳ ۲۶.۶.۱۴۰۵

لبنان از حملات هوایی اسرائيل به جنوب این کشور خبر داد

خبرگزاری ملی لبنان اعلام کرد که جنگنده‌های ارتش اسرائیل، بامداد روز پنجشنبه بیست و ششم شهریورماه، مناطقی در جنوب لبنان را بمباران کردند.

بر پایه این گزارش، شهرک‌های منصوری و مجدل زون و دره‌های اطراف آنها در بامداد امروز طی چندین نوبت هدف حملات هوایی قرار گرفتند.

خبرگزاری ملی لبنان همچنین اعلام کرد که نیروهای اسرائیلی صبح امروز نیز به سمت منطقه وادی الحجیر، در نزدیکی روستای قبریخا، با مسلسل آتش گشودند.

این روستا در منطقه نبطیه و نزدیکی شهر صور قرار دارد.

ارتش اسرائيل تاکنون درباره این عملیات‌ها اطلاع‌رسانی نکرده، اما پیشتر اعلام کرده بود که هدف آن زیرساخت‌های حزب‌الله است.

۰۹:۰۷ ۲۶.۶.۱۴۰۵

ترکیه شش صندوق «گلدن گلوبال» را به‌دلیل ارتباط با ایران منحل می‌کند

شورای بازارهای سرمایه ترکیه با انحلال شش صندوق تحت مدیریت شرکت «گلدن گلوبال پورتفوی» موافقت کرده است. این تصمیم پس از آن اتخاذ شد که آمریکا شرکت‌های مرتبط با این گروه را به دلیل فعالیت‌های مرتبط با جمهوری اسلامی تحریم کرد.

وزارت خزانه‌داری آمریکا ۱۳ شهریور بانک سرمایه‌گذاری «گلدن گلوبال» ترکیه و دو شرکت زیرمجموعه آن را در چارچوب کارزار دولت ترامپ برای افزایش فشار اقتصادی بر جمهوری اسلامی تحریم کرد.

آمریکا می‌گوید گلدن گلوبال به شبکه بانکداری سایه جمهوری اسلامی برای انتقال درآمدهای نفتی از چین به ترکیه و تبدیل آن به پول و طلا کمک ‌کرده است.

در پی این اقدام، صندوق بیمه و تضمین سپرده‌های ترکیه روز چهارشنبه حقوق مربوط به سهام بانک گلدن گلوبال را که در اختیار سه سهامدار آن بود، در اختیار گرفت و عملاً کنترل بانک را به مدیریت منصوب دولت واگذار کرد.

۰۹:۰۴ ۲۶.۶.۱۴۰۵

مکرون: فرانسه برای تأمین امنیت نفت و کاهش فشار قیمت‌ها تلاش می‌کند

رئیس‌جمهوری فرانسه اعلام کرد پاریس برای کاهش تنش‌ها، تضمین امنیت تأمین نفت و کاهش فشار بر قیمت سوخت در فرانسه تلاش می‌کند.

امانوئل مکرون پنجشنبه در پیامی در شبکه اجتماعی ایکس نوشت اولویت فرانسه «برقراری دوباره آزادی کشتیرانی در تنگه هرمز»، حفاظت از زیرساخت‌های انرژی شرکای این کشور و تضمین امنیت تولید است.

او افزود که پس از گفت‌وگو با نخست‌وزیر عراق در ابتدای هفته، با ولیعهد عربستان سعودی و امیر قطر نیز گفت‌وگو کرده است.

رئیس‌جمهوری فرانسه همچنین از همکاری با شرکای پاریس در «ائتلاف برای آزادی کشتیرانی در تنگه هرمز» خبر داد و گفت فرانسه همزمان در تلاش است مسیرهای جایگزینی برای انتقال نفت ایجاد کند تا وابستگی به این گذرگاه راهبردی کاهش یابد.

مکرون در پایان پیام خود تأکید کرد که کاهش تنش‌ها، تأمین امنیت نفت و کاهش فشار بر قیمت سوخت، بخشی از تلاش برای «حفاظت از فرانسوی‌ها» است.

۰۹:۰۳ ۲۶.۶.۱۴۰۵

ادعای وزیر اقتصاد: پس‌انداز شهروندان ایران بالاتر از کشورهای حاشیه خلیج فارس است

وزیر اقتصاد جمهوری اسلامی مدعی شده است که طی سال‌های گذشته «نرخ پس‌انداز ایرانی‌ها حتی از کشورهای حاشیه خلیج فارس» هم بیشتر بوده است.

علی مدنی‌زاده در ادامه ادعای خود گفته است ۲۰ درصد پس‌اندازهای مردم از چرخه سرمایه‌گذاری اقتصاد خارج شده و یکی از راه‌های جذب آن صندوق سرمایه‌گذاری ارزی است.

ادعای او در حالی که حتی آمارهای رسمی حاکی از شکاف فزاینده میان درآمدها و هزینه‌های خانوارها و گسترش فقر در جامعه است؛ بطوری که مردم حتی مجبور به کاهش چشمگیر مصرف برخی خوراکی‌های اساسی مانند گوشت و لبنیات شده‌اند.

مدنی‌زاده همچنین بدون اشاره به تنش‌های فزاینده جمهوری اسلامی با جامعه جهانی، تحریم، محاصره دریایی و سقوط ارزش ریال، بر لزوم ورود منابع ارزی از خارج از کشور تاکید کرده و گفته است این منابع می‌تواند از طریق سرمایه‌گذاری ایرانیان خارج از کشور یا سرمایه‌گذاری خارجی‌ها در داخل ایران اتفاق بیفتد.

اظهارات او در حالی است که طهمورث لاهوتی معاون وزیر صمت اخیرا اعلام کرد بعد از آغاز جنگ سرمایه‌گذاری خارجی در ایران به صفر رسیده است.

بارگذاری بیشتر

XS
SM
MD
LG