لینکهای قابل دسترسی

خبر فوری
شنبه ۲۸ شهریور ۱۴۰۵ ایران ۱۲:۴۷

زنده 🔴 دونالد ترامپ: جمهوری اسلامی به سلاح هسته‌ای دست پیدا نخواهد کرد؛ والتز: محور سخنرانی ترامپ در سازمان ملل تهدید هسته‌ای جمهوری اسلامی است

به روز شده

دونالد ترامپ تصریح کرد که مردم بین گزینه هسته‌ای نشدن جمهوری اسلامی و کاهش بنزین، حتما هسته‌ای نشدن جمهوری اسلامی را انتخاب خواهند کرد. همزمان سفیر آمریکا در سازمان ملل،گفت دونالد ترامپ در سخنرانی در مجمع عمومی سازمان ملل بر ضرورت جلوگیری از دستیابی جمهوری اسلامی به سلاح هسته‌ای تمرکز می‌کند.

۰۳:۱۰ ۱۷.۶.۱۴۰۵

ترامپ: قیمت نفت کاهش خواهد یافت و جمهوری اسلامی به سلاح هسته‌ای دست پیدا نمی‌کند

دونالد ترامپ، رئیس‌جمهوری آمریکا، دوشنبه شب در شبکه اجتماعی تروت‌سوشال نوشت وقتی در جنگ با جمهوری اسلامی ایران «پیروز شویم، قیمت نفت به سرعت کاهش خواهد یافت.»

او گفت قیمت نفت «همانطور که هر چیز دیگری در حال کاهش است» کاهش خواهد یافت «اما بیشتر!»

او در مورد قیمت بنزین نیز گفت به سه دلار در هر گالن، اما در نهایت، به زیر دو دلار در هر گالن خواهد رسید.

آقای ترامپ گفت: «همه اینها به سرعت اتفاق خواهد افتاد و [جمهوری اسلامی] ایران هرگز سلاح هسته‌ای نخواهد داشت.»

آقای ترامپ در این پیام روی شعار «آمریکا را دوباره با عظمت کن» تاکید کرد.

این اظهارات آقای ترامپ با افزایش قیمت بنزین در ایران هم‌زمان شده است. در ایران، جمهوری اسلامی قیمت بنزین را از بامداد سه‌شنبه رسما افزایش داد و نیروهای سرکوب را در اطراف پمپ‌بنزین‌ها مستقر کرد.


۰۲:۴۷ ۱۷.۶.۱۴۰۵

جمهوری اسلامی رسماً قیمت بنزین را افزایش داد و نیروهای سرکوب لباس شخصی را در اطراف جایگاه‌های سوخت مستقر کرد

جمهوری اسلامی بامداد سه‌شنبه ۱۷ شهریور قیمت بنزین موسوم به «سوخت سهمیه جایگاه‌ها» را به‌طور رسمی افزایش داد و نیروهای سرکوب را در اطراف پمپ‌بنزین‌ها مستقر کرد.

حدود یک ساعت پس از اجرای نرخ جدید، خبرنگاران آسوشیتدپرس از هشت جایگاه سوخت بازدید کردند. این خبرگزاری می‌نویسد حضور نیروهای لباس شخصی و یونیفرم پوش امنیتی در اطراف جایگاه‌ها پررنگ بود.


۰۱:۳۳ ۱۷.۶.۱۴۰۵

خبرنگار سی‌بی‌اس: کامران حکمتی، شهروند آمریکایی از زندان اوین آزاد شد اما همچنان ممنوع‌الخروج است

مارگارت برنان، خبرنگار شبکه خبری سی‌بی‌اس آمریکا، روز دوشنبه ‍‍۱۶ شهریور اعلام کرد کامران حکمتی، شهروند دوتابعیتی ایرانی-آمریکایی، سه روز پیش از زندان اوین آزاد شده است، اما همچنان اجازه خروج از ایران را ندارد.

برنان در پیامی در شبکه اجتماعی ایکس نوشت که آزادی حکمتی را تأیید کرده است.

به گفته او، حکمتی پس از آزادی از زندان اوین همچنان قادر به ترک کشور نیست.


۰۱:۱۳ ۱۷.۶.۱۴۰۵

سنتکام مسیر ۹۴ کشتی تجاری را در جریان محاصره دریایی علیه جمهوری اسلامی تغییر داده است

ستاد فرماندهی مرکزی آمریکا، سنتکام، روز دوشنبه اعلام کرد نیروهای آمریکایی تاکنون مسیر ۹۴ کشتی تجاری را در چارچوب اجرای موج دوم محاصره دریایی علیه جمهوری اسلامی تغییر داده‌اند.

سنتکام در بیانیه‌ خود گفت نیروهای آمریکایی تاکنون همچنین سه کشتی را از کار انداخته و دو کشتی دیگر را بازرسی کرده‌اند تا از رعایت کامل محاصره اطمینان حاصل کنند.

این فرماندهی همزمان تصویری از برخاستن یک فروند جنگنده اف-۱۸ از روی عرشه ناو هواپیمابر یواس‌اس جورج اچ. دبلیو. بوش در جریان عملیات پروازی شبانه منتشر کرد و گفت این ناو در حمایت از اجرای محاصره آمریکا علیه جمهوری اسلامی در دریای عرب فعالیت می‌کند.

۱۵:۰۵ ۱۶.۶.۱۴۰۵

عمان ۱۶ خدمه نفتکش سعودی سدر را تخلیه کرد

عمان اعلام کرد ۱۶ نفر از خدمه نفتکش سعودی سدر را پس از حمله جمهوری اسلامی به این شناور تخلیه کرده است.

بر پایه بیانیه مرکز امنیت دریایی عمان در شبکه ایکس، شناوری از نیروی دریایی سلطنتی عمان به خدمه ۲۵ نفره نفتکش پشتیبانی لجستیکی داد و ۱۶ نفر را با تأمین مراقبت پزشکی لازم تخلیه کرد.

مرکز امنیت دریایی عمان افزود دو خدمه هنگام اصابت پرتابه به نفتکش کشته شدند.

سدر یکی از دو نفتکش غول‌پیکر حامل نفت عربستان بود که هفته گذشته هنگام عبور از تنگه هرمز هدف قرار گرفت.

عربستان روز چهارشنبه اعلام کرد حمله به این شناور متعلق به شرکت ملی کشتیرانی بحری، دو دریانورد فیلیپینی را کشت.

۱۴:۳۸ ۱۶.۶.۱۴۰۵

گروسی: آژانس نتوانسته مسئولیت‌های پادمانی خود را در ایران انجام دهد

مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی، گفت این نهاد در دوره گزارش‌دهی اخیر هیچ اطلاعاتی از جمهوری اسلامی درباره وضعیت مواد یا تأسیسات هسته‌ای اعلام‌شده دریافت نکرده و به هیچ‌یک از آن تأسیسات دسترسی نداشته است.

رافائل گروسی، روز دوشنبه در نشست شورای حکام آژانس در وین گفت: «آژانس نه اطلاعاتی از ایران درباره وضعیت مواد یا تأسیسات هسته‌ای اعلام‌شده‌اش دریافت کرده و نه به هیچ‌یک از آن تأسیسات برای انجام فعالیت‌های راستی‌آزمایی میدانی دسترسی داشته است. بنابراین، آژانس نتوانست مسئولیت‌های پادمانی خود را ذیل موافقت‌نامه پادمان ان‌پی‌تی در تأسیسات هسته‌ای اعلام‌شده ایران انجام دهد.»

مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی افزود نتیجه این وضعیت، ناتوانی در راستی‌آزمایی است.

او گفت: «در نتیجه، نتوانستیم وضعیت آنها را برای مقاصد پادمانی و مواد هسته‌ای مرتبط راستی‌آزمایی کنیم و به همین دلیل نمی‌توانم درباره اجرای مقررات مربوط از سوی ایران نیز گزارش دهم.»

۱۴:۳۷ ۱۶.۶.۱۴۰۵

کرملین از سرگیری مذاکرات سه‌جانبه با آمریکا و اوکراین را رد نکرد

کرملین اعلام کرد از سرگیری مذاکرات صلح میان روسیه، اوکراین و آمریکا را منتفی نمی‌داند، اما زمان و مکان چنین گفت‌وگویی هنوز روشن نیست.

دیمیتری پسکوف، سخنگوی کرملین، در پاسخ به پرسشی درباره سفر آخر هفته استیو ویتکاف و جرد کوشنر به مسکو و کی‌یف گفت: «ما نیز از سرگیری این قالب سه‌جانبه را منتفی نمی‌دانیم، اما هنوز برای سخن گفتن از محل و تاریخ دقیق زود است.»

او افزود کرملین گفت‌وگوی تلفنی ولادیمیر پوتین و دونالد ترامپ درباره سفر فرستادگان را نیز رد نمی‌کند.

پسکوف گفت: «بی‌تردید، هر تلاشی گامی کوچک به سوی صلح است و ما برای تلاش‌های صلح‌سازانه مذاکره‌کنندگان آمریکایی احترام زیادی قائلیم.»

او از بحث درباره محتوای پیشنهادهای تازه آمریکا خودداری کرد.

۱۴:۳۵ ۱۶.۶.۱۴۰۵

نماینده هیئت صلح غزه: خشونت‌ها در کرانه باختری راه‌حل دو کشوری را ناممکن می‌کند

نماینده عالی هیئت صلح برای غزه که از سوی ایالات متحده حمایت می‌شود، اعلام کرد که بن‌بست در غزه و تشدید خشونت‌ها در کرانه باختری، راه‌حل دوکشوری را «ناممکن» می‌کند.

نیکولای ملادنوف، یادآور شد که اگر وضعیت غزه به همین شکل ادامه پیدا کند، یا روند اجرای طرحی را که در چارچوب برنامه جامع در اختیار داریم آغاز نشود، راه‌حل دو کشوری عملا ناممکن خواهد شد.

او اعلام کرد که با توجه به اینکه اکنون بیش از ۵۰ درصد غزه تحت کنترل ارتش اسرائیل و کمتر از ۵۰ درصد آن تحت کنترل حماس است، هیچ مسیر قابل‌ اعتمادی برای پیشبرد یک راه‌حل سیاسی برای این مناقشه وجود ندارد.

هیئت صلح برای غزه، با ابتکار پرزیدنت ترامپ، رئیس جمهوری ایالات متحده در بهمن ماه ۱۴۰۴ و با هدف نظارت بر اداره موقت نوار غزه و بازسازی این منطقه تشکیل شده است. طرح ۱۵ ماده‌ای «هیئت صلح» به رهبری آمریکا در مرحله نخست بر سلاح‌های سنگین، مراکز تولید نظامی، انبارهای سلاح و شبکه تونل‌های حماس متمرکز است.

۱۳:۵۲ ۱۶.۶.۱۴۰۵

نتانیاهو با اشاره به کشتن عامل حمله کرانه باختری: هیچ تروریستی مخفیگاه ندارد

نخست‌وزیر اسرائیل، اعلام کرد نیروهای این کشور عامل حمله در کرانه باختری را کشته‌اند.

بنیامین نتانیاهو، در شبکه ایکس نوشت: «هیچ تروریستی مخفیگاه ندارد. رزمندگان قهرمان ما را که برای برخورد پیش رفتند و تروریست انجام‌دهنده حمله در سامره را از میان بردند، تقویت می‌کنم.»

نخست‌وزیر اسرائیل افزود: «برای صاحب مزرعه که در حمله زخمی شد آرزوی بهبودی کامل و سریع دارم.»

او تأکید کرد: «به کشتن تروریست‌ها، تعقیب اعزام‌کنندگانشان و نابود کردن زیرساخت‌های تروریستی در یهودا و سامره ادامه می‌دهیم. هر کس بکوشد دولت اسرائیل و شهروندانش را تهدید کند، بهای سنگینی می‌پردازد.»

نتانیاهو کرانه باختری را با نام کتاب مقدسی «یهودا و سامره» می‌خواند اصطلاحی که دولت اسرائیل به کار می‌برد.

حماس پیشتر همین حمله را «عملیات قهرمانانه» و «پاسخی مشروع» خوانده و مهاجم را ستوده بود.

۱۳:۴۶ ۱۶.۶.۱۴۰۵

بازنشستگان مخابرات کردستان دوباره به خیابان آمدند

بازنشستگان مخابرات استان کردستان در ادامه اعتراضات صنفی خود تجمع کردند و نسبت به تداوم مشکلات معیشتی، معوقات پرداخت‌نشده و نابسامانی بیمه تکمیلی اعتراض کردند.

معترضان تأکید کردند اجرای آیین‌نامه ۸۹/۲۴ و پرداخت کامل مطالبات سال‌های گذشته همچنان روی زمین مانده و شرکت مخابرات باید درباره تعهدات مالی خود پاسخ‌گو باشد.

آنها همچنین سهامداران عمده شرکت، از جمله ستاد اجرایی و کنسرسیوم اعتماد مبین سپاه، را به اجرا نکردن تعهدات در قبال بازنشستگان متهم کردند

بارگذاری بیشتر

XS
SM
MD
LG