لینکهای قابل دسترسی

دوشنبه ۲۷ مهر ۱۴۰۵ ایران ۰۱:۱۷
دونالد ترامپ، رئيس‌جمهوری آمریکا - ۱۸ مهر ۱۴۰۵
دونالد ترامپ، رئيس‌جمهوری آمریکا - ۱۸ مهر ۱۴۰۵

زنده 🔴ترامپ: جمهوری اسلامی دیوانه‌ است؛نمی‌داند چقدر با آنها خوب بوده‌‌ام؛ سنتکام یک کشتی را پس از تلاش برای نقض محاصره دریایی از کار انداخت

دونالد ترامپ روز شنبه با اشاره به احتمال اقدامات جمهوری اسلامی علیه آمریکا پیش از انتخابات میان‌دوره‌ای ایالات متحده گفت: «احتمالاً قبل از انتخابات یک مقدار کارهای بیشتری انجام می‌دهند، چون فکر می‌کنند به ما آسیب می‌زند. اما ما می‌توانیم خیلی سریع به آن پایان بدهیم.»

۲۳:۲۴ ۱۵.۵.۱۴۰۵

گزارش‌ها از شنیده شدن صدای چند انفجار قوی در قشم؛ منابع حکومتی می‌گویند درگیری در تنگه هرمز بود

منابع حکومتی در ایران اعلام کردند صدای چند انفجار که شامگاه پنجشنبه در جزیره قشم شنیده شد، ناشی از مقابله با آنچه «اهداف دشمن متخاصم» در ورودی تنگه هرمز خواندند، بوده است.

به گزارش خبرگزاری حکومتی تسنیم، نزدیک به سپاه، ‌این منابع گفتند دو انفجار که حدود ساعت ۲۱:۴۰ به وقت محلی در قشم شنیده شد، در جریان عملیات مقابله با «اهداف دشمن متخاصم» رخ داده است.


۲۰:۳۷ ۱۵.۵.۱۴۰۵

پرزیدنت ترامپ: وزیر جنگ را برکنار نمی‌کنم؛ عملیات علیه رژیم ایران موفق بوده است

دونالد ترامپ، رئیس جمهوری آمریکا، روز ۱۵ مرداد با رد گزارش‌ها درباره احتمال برکناری پیت هگست، وزیر جنگ این کشور، تأکید کرد از عملکرد هگست «کاملاً راضی» است، و عملیات نظامی آمریکا، از جمله حملات علیه رژیم ایران، به اهداف تعیین‌شده دست یافته است.

پرزیدنت ترامپ در پیامی در شبکه «تروت سوشال» گزارش‌های منتشرشده درباره آینده پیت هگست را «کاملاً بی‌اساس» خواند و رسانه‌های منتشرکننده این گزارش‌ها را به انتشار اخبار نادرست متهم کرد. او گفت وزیر جنگ آمریکا از حمایت کامل او برخوردار است.

رئیس جمهوری آمریکا همچنین با اشاره به عملیات نظامی علیه جمهوری اسلامی گفت که این رژیم به خاطر اقدامات آمریکا برای جلوگیری از دستیابی آن به سلاح هسته‌ای به شدت تضعیف شده است. او تأکید کرد هدف ایالات متحده این بوده که رژیم ایران هرگز به سلاح هسته‌ای دست پیدا نکند.

پرزیدنت ترامپ در ادامه از عملکرد وزارت جنگ آمریکا در افزایش جذب نیرو و اجرای اصلاحات در ارتش تمجید کرد و بار دیگر گزارش‌های مربوط به احتمال تغییر وزیر جنگ را رد کرد. او تأکید کرد این گزارش‌ها منتشر شده‌اند در حالی که رسانه‌های انتشاردهنده آنها می‌دانند که حقیقت ندارند.

۱۶:۴۸ ۱۵.۵.۱۴۰۵

پرزیدنت ترامپ: توافق با رژیم ایران را ترجیح می‌دهم اما گزینه نظامی همچنان روی میز است

دونالد ترامپ، رئیس جمهوری آمریکا، بار دیگر تأکید کرد که ترجیح می‌دهد اختلافات با جمهوری اسلامی از طریق مذاکره حل شود، اما هشدار داد در صورت شکست دیپلماسی، ایالات متحده آماده اجرای عملیات نظامی گسترده خواهد بود.

پرزیدنت ترامپ چهارشنبه شب در لاس‌وگاس گفت هدف او دستیابی به توافق است، زیرا نمی‌خواهد مردم ایران جان خود را از دست بدهند. او در عین حال یادآور شد که آمریکا پیش‌تر حملات سنگینی علیه اهداف رژیم ایران انجام داده است و در مقطعی نیز برای اجرای حمله‌ای بسیار گسترده آماده شده بود.

فاکس نیوز هم گزارش داد مذاکرات درباره تنگه هرمز با میانجیگری عمان ادامه دارد، و برخی متحدان عرب آمریکا، از جمله عربستان سعودی و امارات متحده عربی، از پرزیدنت ترامپ خواسته‌اند پیش از هر اقدام نظامی فرصت بیشتری به روند دیپلماتیک داده شود. مقام‌های آمریکایی تأکید می‌کنند که در صورت ناکامی مذاکرات، گزینه نظامی همچنان در دستور کار باقی خواهد ماند.

۱۴:۵۵ ۱۵.۵.۱۴۰۵

افت سه برابری سرانه مصرف لبنیات ایران طی ۱۵ سال

مدیر عامل اتحادیه تعاونی‌های لبنی ایران می‌گوید سرانه مصرف سالیانه لبنیات هر ایرانی از سال ۱۳۸۹ که ۱۳۰ کیلوگرم بود، در حال حاضر به حدود ۴۰ کیلوگرم رسیده است.

علی احسان ظفری به خبرگزاری ایلنا گفت مردم دیگر قدرت خرید محصولات لبنی اصلی مثل شیر و پنیر و ماست را نیز ندارند و خیلی از محصولات لبنی دیگر که «جنبه فانتزی» داشت را کنار گذاشته‌اند.

سقوط سرانه مصرف لبنیات ایران به ۴۰ کیلوگرم در حالی است که این رقم در ترکیه بالای ۲۵۰ کیلوگرم است و متوسط مصرف جهانی نیز حدود ۱۱۷ تا ۱۱۹ کیلوگرم تخمین زده می‌شود.

آخرین گزارش رسمی مرکز آمار حاکی از افزایش ۱۵۰ درصدی قیمت شیر و ۱۳۰ درصدی قیمت ماست در تیرماه امسال نسبت به ماه مشابه پارسال است.

آقای ظفری نیز تصریح کرده است که قیمت ماست به دبه‌ای ۲۵۰ هزار تومان و قیمت شیر به ۸۴ هزار تومان رسیده است.

۱۴:۱۳ ۱۵.۵.۱۴۰۵

عربستان فرمانده ائتلاف چندملیتی دفاع دریایی را منصوب کرد

وزارت دفاع عربستان سعودی، دریادار عبدالله الشهری را به‌ عنوان فرمانده ائتلاف دفاع دریایی چند ملیتی منصوب کرد.

در بیانیه این وزارتخانه آمده است که این انتصاب گامی اساسی در مسیر تکمیل ساختار نهادی و افزایش آمادگی عملیاتی این ائتلاف به شمار می‌آید.

فرمانده ائتلاف مسئولیت هدایت عملیات مشترک دفاع دریایی، نظارت بر برنامه‌ریزی و هماهنگی میان کشورهای عضو و نیز هماهنگی با سایر ائتلاف‌های دریایی و اجرای فعالیت‌ها و مأموریت‌های مشترک را بر اساس منشور ائتلاف، بر عهده خواهد داشت.

به دنبال حملات حوثی‌های مورد حمایت جمهوری اسلامی علیه کشتی‌های عربستان سعودی، این کشور ائتلاف دفاع دریایی چند ملیتی را پیشنهاد داد که به گفته مقامات عربستان، این پیشنهاد یک ابتکار دفاعی بین‌المللی است.

تاکنون به غیر از عربستان، کویت، بحرین، قطر، پاکستان، ترکیه، مصر، اردن، دولت قانونی یمن، بنگلادش، نیجریه، سودان، سومالی و جیبوتی به عضویت این ائتلاف درآمده‌اند.

۱۳:۵۹ ۱۵.۵.۱۴۰۵

کره شمالی دوباره آزمایش موشکی انجام داد

کره شمالی روز پنج‌شنبه یک موشک کوتاه‌برد به سمت آب‌های شرق شبه‌جزیره شلیک کرد.

این اقدام یک روز بعد از تایید آزمایش اخیر موشک‌های کروز دوربرد تاماهاوک آمریکایی توسط ژاپن انجام شد و کیم یو جونگ خواهر پرنفوذ رهبر کره شمالی روز گذشته به شدت از اقدام ژاپن انتقاد کرده بود.

در پی رزمایش مشترک آمریکا و ژاپن در ماه مه، قرار است به زودی رزمایش مشترک نظامی کره جنوبی و ایالات متحده نیز انجام شود.

این چندین مورد طی سال جاری است که پیونگ‌یانگ اقدام به آزمایش موشکی می‌کند.

آخرین مورد اواخر ژوئیه انجام شد که شامل نسخه ارتقا یافته سامانه پرتاب چندگانه راکت ۲۴۰ میلی‌متری، موشک‌های بالستیک تاکتیکی و یک هویتزر خودکششی ۱۵۵ میلی‌متری بود.

۱۳:۳۲ ۱۵.۵.۱۴۰۵

پاکستان از تداوم تلاش‌های دیپلماتیک برای کاهش تنش‌ها میان آمریکا و جمهوری اسلامی خبر داد

سخنگوی وزارت امور خارجه پاکستان، روز پنجشنبه ۱۵ مردادماه، در یک نشست خبری اعلام کرد که کشورش همچنان برای حل بحران، به ‌ویژه در مورد تنگه هرمز، به تلاش‌های خود ادامه می‌دهد.

طاهر اندرابی یادآور شد که پاکستان به پیگیری فعالانه تعاملات دیپلماتیک و حمایت از تمامی تلاش‌های صادقانه با هدف دستیابی به یک راه‌حل جامع، عادلانه و پایدار برای این مناقشه، ادامه خواهد داد.

وی اظهار امیدواری کرد که توافق درباره تنگه هرمز به ازسرگیری مذاکرات میان آمریکا و جمهوری اسلامی در چارچوب تفاهم‌نامه اسلام‌آباد، «به ‌ویژه ازسرگیری مذاکرات در سطح فنی» منجر شود.

سخنگوی وزارت خارجه پاکستان همچنین از عمان به دلیل تلاش‌های «ارزشمند و مستمر» این کشور برای کاهش تنش‌ها قدردانی کرد.

۱۳:۳۱ ۱۵.۵.۱۴۰۵

بلومبرگ: امارات بیش از هر کشوری از تنگه هرمز نفت صادر کرد

خبرگزاری بلومبرگ با استناد به آمارهای کپلر گزارش داده که طی دو ماه گذشته امارات متحده عربی بیش از هر کشوری از تنگه هرمز نفت صادر کرده است.

بر اساس این گزارش، امارات از ابتدای ژوئن تا پایان ژوئیه ۱۳۰ میلیون بشکه نفت راهی بازارهای جهانی کرده است.

در مجموع، صادرات نفت امارات چه از تنگه هرمز و چه بندر فجیره در دریای عمان از سطح دوران قبل از جنگ نیز پیشی گرفته است.

این گزارش می‌افزاید امارات با خرید نفتکش‌ها به قیمت‌های بسیار بالا، انتقال جسورانه نفت از طریق تنگه هرمز را آغاز کرد و پس از آنکه نفتکش‌های حامل نفت خام امارات از تنگه هرمز خارج می‌شوند، محموله آنها معمولاً در خلیج عمان به یک نفتکش دیگر منتقل و سپس به مقصد خریداران در سراسر جهان صادر می‌شود.

علاوه بر این، امارات خط لوله‌ای برای دور زدن تنگه هرمز دارد که به بالا نگه داشتن سطح صادرات نفت این کشور کمک می‌کند.

۱۳:۰۰ ۱۵.۵.۱۴۰۵

مقام ارتش جمهوری اسلامی: سرنوشت سه خلبان حمله به پایگاه العدید همچنان نامشخص است

یک مقام ارشد نیروی هوایی ارتش جمهوری اسلامی گفت سرنوشت سه خلبان شرکت‌کننده در عملیات حمله به پایگاه العدید در قطر همچنان مشخص نیست.

خلبان مسعود جعفری، در گفت‌وگویی تلویزیونی که ایسنا منتشر کرده، مدعی شد که پیکر یکی از خلبانان پس از این عملیات به ایران بازگردانده شده، اما درباره سه خلبان دیگر هنوز اطلاعات دقیقی در دست نیست.

به گفته او، ارتش، ستاد کل نیروهای مسلح و وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی در حال پیگیری وضعیت این افراد هستند و خانواده‌های آنها همچنان در انتظار دریافت اطلاعات از سرنوشتشان به سر می‌برند.

۱۲:۱۴ ۱۵.۵.۱۴۰۵

بیروت مدعی حملات ارتش اسرائیل به جنوب لبنان شد

خبرگزاری رسمی دولت لبنان مدعی شد که ارتش اسرائیل در بامداد پنجشنبه ۱۵ مردادماه، شهرک منصوری و اطراف مجدل زون در جنوب لبنان را گلوله‌باران کرده است.

ارتش اسرائیل تاکنون درباره این ادعا اظهارنظری نداشته، اما چهارشنبه ۱۴ مردادماه، هشدار تخلیه برای شهرک منصوری را صادر کرده بود.

این تحولات پس از کشته و زخمی شدن شش نفر از نیروهای ارتش اسرائیل، بر اثر انفجار بمب کنار جاده‌ای در مجدل زون صورت گرفته است.

خبرگزاری لبنان همچنین مدعی حمله هوایی ارتش اسرائیل به برج‌ الشمالی در اطراف شهر صور در جنوب این کشور طی بامداد پنجشنبه شده است.

بارگذاری بیشتر

XS
SM
MD
LG