لینکهای قابل دسترسی

جمعه ۲۷ شهریور ۱۴۰۵ ایران ۰۰:۴۹
دونالد ترامپ، رئیس‌جمهوری آمریکا
دونالد ترامپ، رئیس‌جمهوری آمریکا

زنده 🔴 پرزیدنت ترامپ: درباره ازسرگیری حملات گسترده به رژیم ایران «تصمیم بزرگی» در پیش دارم

به روز شده

دونالد ترامپ، رئیس جمهوری آمریکا، روز پنجشنبه ۲۶ شهریور گفت در آستانه تصمیمی مهم درباره ازسرگیری حملات گسترده علیه جمهوری اسلامی قرار دارد؛ تصمیمی که می‌تواند مسیر مرحله بعدی جنگ را تعیین کند.

۱۱:۲۱ ۱۴.۵.۱۴۰۵

ارتش اسرائیل یک تونل زیرزمینی را در جنوب لبنان منهدم کرد

ارتش اسرائیل با صدور اطلاعیه‌ای اعلام کرد که در چارچوب یک عملیات هدفمند در منطقه سربین، نیروهای تیپ ۳۰۰ و نیروهای یگان مهندسی ویژه، یک مسیر زیرزمینی به طول ده‌ها متر را منهدم کردند. این مسیر زیرزمینی توسط «سازمان تروریستی حزب‌الله» برای طراحی و اجرای عملیات‌ های تروریستی مورد استفاده قرار می‌گرفت.

ارتش اسرائیل همچنین اعلام کرد که طی روزهای اخیر، نیروهای تیپ کفیر در جنوب لبنان فعالیت داشته و یک انبار تسلیحاتی حاوی پرتابگرها و راکت‌های متعلق به حزب‌الله را شناسایی کردند.

همچنین نیروهای تیپ چهار ارتش اسرائیل، ده‌ها قبضه سلاح و تجهیزات جنگی از انواع مختلف را شناسایی کردند که از جمله آن‌ها می‌توان به سلاح‌های کلاشنیکف، راکت‌های ضدزره و تجهیزات رزمی دیگر اشاره کرد.

۱۱:۰۱ ۱۴.۵.۱۴۰۵

هند حمله حوثی‌ها به کشتی حامل پرچم این کشور را محکوم کرد

وزارت خارجه هند حمله حوثی‌های مورد حمایت جمهوری اسلامی به کشتی حامل پرچم این کشور در سواحل یمن را به شدت محکوم کرد.

این بیانیه که در سایت وزارت خارجه هند منتشر شده می‌گوید به رغم غرق شدن کشتی باری «ام‌اس‌وی فائز نور اولیا» ، همه ۱۳ خدمه هندی کشتی به کمک دولت قانونی یمن نجات یافته‌اند.

این بیانیه در ادامه گفته است که ادامه حملات به کشتی‌های باری در منطقه عمیقا نگران‌کننده است و باید فورا متوقف شود. هند بر لزوم تردد آزاد کشتی‌ها در آبراهه‌های منطقه، طبق قوانین بین‌المللی تاکید کرد.

وزارت حمل‌ونقل دولت مورد حمایت سازمان ملل در یمن می‌گوید مهاجمان حوثی از یک قایق حامل مواد منفجره برای حمله به کشتی هندی استفاده کرده‌اند.

این کشتی روز سه‌شنبه در آبهای دریای سرخ غرق شد. حوثی‌ها اخیرا به دو نفتکش عربستان نیز حمله کرده بودند.

۱۰:۴۳ ۱۴.۵.۱۴۰۵

حوثی‌ها مدعی حمله موشکی به نفتکش سعودی شدند

حوثی‌های یمن اعلام کردند نفتکش سعودی «وفا» را در شمال دریای سرخ و نزدیک سواحل ینبع با موشک بالستیک هدف قرار داده‌اند. یحیی سریع، سخنگوی نظامی این گروه، این را اعلام کرد.

عربستان سعودی درباره این ادعا اظهار نظری نکرده است.

حوثی‌ها روز ۲۹ تیر محاصره دریایی عربستان را اعلام کردند و از آن زمان مسئولیت حمله به چهار نفتکش سعودی را پذیرفته‌اند.

بندر ینبع پس از فلج‌شدن تنگه هرمز، به خروجی اصلی صادرات نفت عربستان تبدیل شده است.

۱۰:۴۳ ۱۴.۵.۱۴۰۵

یهودستیزی در بریتانیا در بالاترین سطح قرار دارد

یک نهاد خیریه که امنیت جوامع یهودی بریتانیا را بر عهده دارد اعلام کرد یهودستیزی در این کشور نزدیک بالاترین سطح ثبت‌شده باقی مانده است. تراست امنیت جامعه گزارش داد در شش ماه نخست سال میلادی جاری، هزار و ۹۲۶ رویداد ضدیهودی ثبت شده که ۲۱ درصد بیشتر از مدت مشابه سال گذشته است.

بر پایه اعلام این نهاد، این دومین رقم بالای ثبت‌شده برای نیمه نخست یک سال است.

دو یهودی در فروردین در شمال لندن با چاقو مورد حمله قرار گرفتند.در همان دوره، چند کنیسه و اماکن یهودی در لندن هدف آتش‌افروزی قرار گرفتند. این رویدادها پس از حمله به کنیسه‌ای در منچستر در مهر سال گذشته رخ داد که در آن دو یهودی کشته شدند. پلیس این حملات را اقدامات تروریستی می‌داند.

۱۰:۲۸ ۱۴.۵.۱۴۰۵

اوکراین: یگان موشکی کره شمالی در غرب روسیه مستقر می‌شود

یک مقام اداره اطلاعات نظامی اوکراین اعلام کرد یک یگان موشکی کره شمالی برای مشارکت در حملات علیه اوکراین، در غرب روسیه مستقر می‌شود.

آندری چرنیاک، از مقام‌های اداره اصلی اطلاعات وزارت دفاع اوکراین، روز چهارشنبه ۱۴ مرداد در گفت‌وگو با رویترز گفت این یگان حدود ۹۰ نیرو دارد و در منطقه ورونژ، در چارچوب تیپ موشکی ۱۱۲ روسیه مستقر خواهد شد.

به گفته او، مسکو انتظار دارد این یگان به ۱۲۰ موشک بالستیک و شش سکوی پرتاب مجهز شود.
پیونگ‌یانگ تاکنون ده‌ها موشک و میلیون‌ها گلوله توپخانه در اختیار روسیه قرار داده است.

۱۰:۲۸ ۱۴.۵.۱۴۰۵

نیوزیلند از افزایش بیکاری به دلیل بسته‌شدن هرمز خبر داد

وزیر امور خارجه نیوزیلند گفت افزایش بیکاری در این کشور ناشی از بسته‌شدن تنگه هرمز است. وینستون پیترز در شبکه ایکس نوشت: «افزایش بیکاری مستقیماً به درگیری اخیر در تنگه هرمز و افزایش شدید هزینه‌های سوخت ناشی از آن مربوط می‌شود که مستقیماً بر هزینه‌های کسب‌وکار اثر می‌گذارد.»

او افزود: «ما در آغاز این درگیری گفتیم که این امر به‌شدت بر تورم و بیکاری اثر خواهد گذاشت.»

بر پایه داده‌های مرکز آمار نیوزیلند که خبرگزاری رویترز منتشر کرد، نرخ بیکاری این کشور در سه‌ماهه دوم به پنج و شش دهم درصد رسید که بالاترین سطح در یک دهه گذشته است.

۰۹:۴۷ ۱۴.۵.۱۴۰۵

ترامپ: تمام روز با جمهوری اسلامی مذاکره شد

رئیس‌جمهوری آمریکا گفت روز سه‌شنبه «مذاکره‌ای تمام‌روز» با جمهوری اسلامی انجام شده است. دونالد ترامپ در گفت‌وگو با برنامه‌ای در شبکه فاکس‌نیوز افزود: «گفت‌وگوهای بسیار خوبی داریم.»

او گفت تنگه هرمز «خیلی زود باز می‌شود» و هشدار داد در غیر این صورت به جمهوری اسلامی ضربه سختی وارد خواهد شد. آقای ترامپ افزود: «اگر دوباره عقب بکشند، واقعاً سخت ضربه خواهند خورد.»

قطر روز سه‌شنبه اعلام کرد میانجی‌ها در تلاش برای پایان جنگ پیشرفت کرده‌اند.

پایگاه خبری آکسیوس گزارش داد آمریکا، جمهوری اسلامی و عمان به توافقی موقت و ۶۰ روزه برای بازگشایی تنگه هرمز نزدیک شده‌اند و واشینگتن هدف‌گذاری کرده آن را چهارشنبه اعلام کند.

۰۹:۴۶ ۱۴.۵.۱۴۰۵

کان اسرائیل: حماس فعالیت‌های غیرعلنی خود را به ترکیه منتقل می‌کند

شبکه کان اسرائیل با انتشار گزارشی اعلام کرد که حماس قصد دارد فعالیت‌های پشت‌پرده و غیرعلنی خود را از قطر به ترکیه منتقل کند.

این رسانه یادآور شد که بخش زیادی از فعالیت‌های علنی این گروه همچنان در قطر باقی خواهد ماند.

علت این تصمیم، اختلاف بر سر انتخاب خلیل الحیه به‌ عنوان رهبر جدید حماس عنوان شده و به همین دلیل قطر از آنها خواسته است تا برای تمامی فعالیت‌های رسمی خود در دوحه، از مقامات این کشور تاییدیه دریافت کند.

ایالات متحده، اسرائيل و برخی از کشورها حماس را در فهرست گروه‌های تروریستی قرار داده‌اند.

۰۹:۲۴ ۱۴.۵.۱۴۰۵

فرمانده پیشین ناتو: عربستان می‌تواند تسلط حوثی‌ها در دریای سرخ را بشکند

فرمانده پیشین ناتو نوشت ائتلاف دریایی ۱۴ کشوری به رهبری عربستان سعودی ترکیبی از نیروهای بزرگ و کوچک را گرد هم آورده است که تسلط حوثی‌ها بر دریای سرخ را می‌شکند.

جیمز استاوریدیس در تحلیلی که بلومبرگ منتشر کرده نوشت، مصر بزرگ‌ترین نیروی دریایی جهان عرب را دارد و ترکیه ناوگانی مدرن با دست‌کم ۱۰ زیردریایی، ۱۷ ناوچه و ۹ کورت در اختیار دارد. ناو تهاجمی «آنادولو» ترکیه که نخستین ناو پهپادبر عملیاتی جهان به شمار می‌رود، می‌تواند از راه کانال سوئز به منطقه برود و ناو پرچم این عملیات شود.

استاوریدیس افزود عربستان بیش از ۳۰ ناو جنگی مدرن دارد.

استاوریدیس هشدار داد اگر رویکرد دریایی به‌تنهایی بازدارنده نباشد، گام بعدی حمله هوایی به پایگاه‌های حوثی‌ها در خشکی خواهد بود که خطر تلافی و تشدید درگیری دارد.

۰۹:۲۲ ۱۴.۵.۱۴۰۵

هگست گزارش سی‌ان‌ان درباره کاهش ذخایر موشکی را تکذیب کرد

وزیر جنگ آمریکا گزارش شبکه سی‌ان‌ان درباره کاهش خطرناک ذخایر دفاع موشکی این کشور را رد کرد. پیت هگست روز سه‌شنبه در شبکه ایکس نوشت: «آن زیرنویس درست نیست، سی‌ان‌ان. شرم بر شما. ما به اندازه کافی از رسانه‌های دروغ‌پرداز متنفر نیستیم.»

سی‌ان‌ان به نقل از منابع آگاه گزارش داده بود ارتش آمریکا از آغاز جنگ با جمهوری اسلامی نزدیک به ۸۰ درصد رهگیرهای سامانه «تاد» و حدود نیمی از رهگیرهای پاتریوت خود را مصرف کرده و فرماندهان ارشد هشدار داده‌اند ذخایر «به‌طرز خطرناکی پایین» است.

بر پایه همان گزارش، این نگرانی در تصمیم دونالد ترامپ، رئیس‌جمهوری آمریکا، برای تعلیق حملات آخر هفته نقش داشت.

شان پارنل، سخنگوی پنتاگون، گفت ارتش آمریکا هر آنچه برای اجرا در زمان و مکان مورد نظر رئیس‌جمهوری لازم دارد در اختیار دارد.

بارگذاری بیشتر

XS
SM
MD
LG