لینکهای قابل دسترسی

پنجشنبه ۷ آبان ۱۴۰۵ ایران ۰۲:۰۸
دونالد ترامپ، رئيس‌جمهوری آمریکا - ۱۸ مهر ۱۴۰۵
دونالد ترامپ، رئيس‌جمهوری آمریکا - ۱۸ مهر ۱۴۰۵

🔴ترامپ: جمهوری اسلامی دیوانه‌ است؛نمی‌داند چقدر با آنها خوب بوده‌‌ام؛ سنتکام یک کشتی را پس از تلاش برای نقض محاصره دریایی از کار انداخت

دونالد ترامپ روز شنبه با اشاره به احتمال اقدامات جمهوری اسلامی علیه آمریکا پیش از انتخابات میان‌دوره‌ای ایالات متحده گفت: «احتمالاً قبل از انتخابات یک مقدار کارهای بیشتری انجام می‌دهند، چون فکر می‌کنند به ما آسیب می‌زند. اما ما می‌توانیم خیلی سریع به آن پایان بدهیم.»

۱۳:۵۴ ۲۸.۴.۱۴۰۵

تخلیهٔ فرودگاه و بندر عقبه در اردن پس از تهدید امنیتی

سفارت آمریکا در امان اعلام کرد مقام‌های اردنی فرودگاه بین‌المللی و بندر دریایی عقبه را در پی یک تهدید مشخص و معتبر تخلیه کرده‌اند.

بر پایهٔ هشدار امنیتی این سفارت که روز یکشنبه ۱۹ ژوئیه منتشر شد، به شهروندان آمریکایی اکیداً توصیه شده از سفر به فرودگاه یا بندر عقبه خودداری کنند و دستورهای امنیتی مقام‌های اردنی را دنبال کنند.

سفارت آمریکا در امان همچنین بار دیگر به شهروندان این کشور توصیه کرد از سفر به پایگاه‌های نظامی در اردن پرهیز کنند.

عقبه تنها بندر اردن و در جنوب این کشور در ساحل دریای سرخ قرار دارد. این شهر از پایگاه‌های موفق السلطی و الازرق که در روزهای گذشته هدف حملات جمهوری اسلامی قرار گرفتند، فاصلهٔ زیادی دارد.

۱۳:۳۱ ۲۸.۴.۱۴۰۵

سپاه پاسداران می‌گوید به دو کشتی دیگر حمله کرده است

سپاه پاسداران انقلاب اسلامی می‌گوید روز یکشنبه به دو کشتی که قصد خروج از تنگه هرمز از «مسیر ناایمن» داشتند، حمله کرده است.

نیروی دریایی سپاه در ادامه گفته است چهار فروند کشتی «متخلف» با خاموش نمودن سامانه‌های ناوبری و بی‌توجهی به اخطارهای پایگاه کنترل تنگه هرمز نیروی دریایی سپاه، قصد اخلال و خروج از تنگه هرمز را از مسیر ناامین داشتند که ۲ فروند از آنها دچار حادثه شده، در جای خود متوقف گردید و ۲ فروند دیگر از ادامه مسیر منصرف شدند.

هنوز نهادهای بین‌المللی این حملات را تأیید نکرده‌اند.

سپاه در ادامه بیانیه خود مدعی شده که «کنترل تنگه هرمز در اختیار کامل این نیرو است».

۱۳:۲۲ ۲۸.۴.۱۴۰۵

ترامپ: اگر جمهوری اسلامی متوقف نشود، منطقه ممکن است وارد درگیری گسترده‌تری شود

دونالد ترامپ، رئیس‌جمهوری ایالات متحده، از ادامه عملیات نظامی علیه حکومت ایران دفاع کرد و هشدار داد اگر جمهوری اسلامی متوقف نشود، منطقه ممکن است وارد درگیری گسترده‌تری شود.

پرزیدنت ترامپ در گفت‌وگو با روزنامه نیویورک‌پست درباره کشته شدن دو نظامی آمریکایی در حملات جمهوری اسلامی گفت که این اتفاق «مایه تأسف» است، اما تأکید کرد که مأموریت آمریکا همچنان حیاتی است.

ترامپ که حدود یک ساعت پس از آغاز تازه‌ترین عملیات آمریکا علیه جمهوری اسلامی سخن می‌گفت، افزود: «آنها جان خود را از دست دادند چون نمی‌خواستند ببینند ایران به سلاح هسته‌ای دست پیدا کند و نمی‌خواستند ببینند خاورمیانه نابود شود.»

او تاکید کرد: «این فقط نشان می‌دهد که [مقامات جمهوری اسلامی] چقدر بد هستند.»

ارتش آمریکا شامگاه شنبه، برای هشتمین شب پیاپی، حملات خود علیه جمهوری اسلامی را انجام داد؛ این حملات پس از پنج ساعت و نیم پایان یافت.

ترامپ بارها بر اراده آمریکا برای جلوگیری از دستیابی جمهوری اسلامی به سلاح هسته‌ای تاکید کرده است.

۱۲:۵۶ ۲۸.۴.۱۴۰۵

ورود نیروهای اسرائیلی به روستایی در سوریه

خبرگزاری رسمی سوریه گزارش داد نیروهای اسرائیلی روز یکشنبه وارد روستایی در شمال استان قنیطره شدند.

بر پایهٔ گزارش سانا، این نیرو با پنج خودروی نظامی وارد روستا شد، یک ایست‌بازرسی موقت برپا کرد، رهگذران را بازرسی کرد و مدتی در منطقه ماند.

سانا همچنین گزارش داد نیروهای اسرائیلی مستقر در شهرک الحمیدیه حمله محدودی به‌سوی منطقه میان الحمیدیه و شهر السلام انجام دادند.

بر پایهٔ همین گزارش، یک روز پیش نیز نیروی اسرائیلی با شش خودروی نظامی به حوالی سد کودنه در مرکز استان قنیطره وارد شده و پس از مدتی عقب‌نشینی کرده بود.

۱۲:۵۴ ۲۸.۴.۱۴۰۵

نیروی دفاعی بحرین: حملات هوایی جمهوری اسلامی را رهگیری کردیم

فرماندهی کل نیروی دفاعی بحرین اعلام کرد جمهوری اسلامی به حملات خود علیه غیرنظامیان در این کشور ادامه می‌دهد.

بر پایهٔ بیانیهٔ این فرماندهی، سامانه‌های پدافند هوایی بحرین شماری از حملات هوایی جمهوری اسلامی را روز یکشنبه ۲۸ تیرماه رهگیری و منهدم کرده‌اند.

در این بیانیه آمده است همهٔ یگان‌ها و تسلیحات نیروی دفاعی بحرین در بالاترین سطح آمادگی برای دفاع از کشور قرار دارند.

این فرماندهی تأکید کرد استفادهٔ عمدی از موشک و پهپاد برای هدف قرار دادن غیرنظامیان و اموال خصوصی، نقض آشکار حقوق بین‌الملل بشردوستانه است.

۱۲:۳۴ ۲۸.۴.۱۴۰۵

کشف محموله دیگر تسلیحات جمهوری اسلامی به حزب‌الله در سوریه

سوریه برای دومین بار طی سه روز گذشته مقادیر زیادی تسلیحات ارسالی جمهوری اسلامی از طریق عراق به حزب‌الله را کشف و توقیف کرد.

تصاویر منتشر شده در رسانه‌های سوریه در روز یکشنبه حاکی از کشف محموله‌های تسلیحاتی در میان بار خیار کامیون‌ها است.

وزارت کشور سوریه می‌گوید تسلیحات «پیشرفته» توقیف شده در مرز با عراق شامل موشک‌های دوربرد، موشک‌های ضد تانک و پهپاد است و قرار بود این محموله‌ها به دست آنچه «گروه تروریستی حزب‌الله» خوانده، برسد.

یک منبع امنیتی سوریه گفته است تمامی اطلاعات مربوط به قاچاق سلاح در اختیار دولت عراق قرار داده خواهد شد تا تحقیقات پیرامون شبکه ارسال تسلیحات از طریق خاک سوریه به حزب‌الله انجام شود.

سوریه پنج‌شنبه هفته گذشته نیز یک محموله تسلیحاتی ارسالی به حزب‌الله را توقیف کرده بود.

۱۲:۲۸ ۲۸.۴.۱۴۰۵

تعلیق فعالیت شرکت‌های بین‌المللی در اقلیم کردستان عراق در پی حملات سپاه

گزارش‌ها حاکی از تعلیق فعالیت و تولید شرکت‌های بین‌المللی در میادین نفت و گاز اقلیم کردستان عراق در پی افزایش حملات جمهوری اسلامی به این منطقه است.

شبکه خبری روداو دست‌کم از تعلیق تولید نفت و گاز شرکت «اچ‌ک‌ان انرژی» آمریکا و شرکت «دانا گاز» امارات متحده عربی در اقلیم کردستان خبر داده و سایت خبری المانیتور به نقل از مقامات عراقی و صنعتی محلی گزارش داده که حملات سپاه پاسداران و نیروهای نیابتی جمهوری اسلامی باعث شده شرکت‌های بین‌المللی نفت و گاز، فعالیت خود در اقلیم کردستان را تعلیق کنند.

دانا گاز میدان بزرگ گازی «خور مور» کردستان عراق و «اچ‌ک‌ان انرژی» توسعه دو میدان نفت و گاز «سرسنگ» و «آتروش» این منطقه را بر عهده دارد و اخیرا نیز قرارداد توسعه میدان حمرین را با دولت عراق امضا کرد.

حملات جمهوری اسلامی به اقلیم کردستان و مواضع احزاب کُرد ایرانی در پی سفر نخست‌وزیر عراق به آمریکا و امضای ده‌ها قرارداد اقتصادی تشدید شده است.

۱۲:۲۷ ۲۸.۴.۱۴۰۵

تسنیم از حمله موشکی به مقر احزاب کرد مخالف در اربیل خبر داد

خبرگزاری تسنیم گزارش داد مقر احزاب کرد مخالف جمهوری اسلامی در اربیل در شمال عراق هدف حمله موشکی قرار گرفته است.

تسنیم که به سپاه پاسداران نزدیک است، این گزارش به نقل از «منابع خبری» مخابره کرده و جزئیات بیشتری ارائه نکرد. این گزارش از سوی منابع مستقل تأیید نشده است.

روز جمعه نیز حملات پهپادی و راکتی در اقلیم کردستان عراق ۹ عضو یک حزب کرد مخالف جمهوری اسلامی را کشت. دولت اقلیم کردستان جمهوری اسلامی را مسئول این حملات دانست و رئیس‌جمهور عراق آن را محکوم کرد.

۱۲:۰۰ ۲۸.۴.۱۴۰۵

وال‌استریت ژورنال: جمهوری اسلامی در آتش‌بس ۶ میلیارد دلارنفت صادر کرد

جمهوری اسلامی در فاصلهٔ کوتاه آتش‌بس با آمریکا حدود شش میلیارد دلار نفت صادر کرد. بر پایهٔ گزارش روزنامهٔ وال‌استریت ژورنال، از اواخر ژوئن حدود ۲۰ نفتکش ایرانی پر از نفت در آب‌های ساحل شرقی مالزی پهلو گرفتند. بنابر اعلام این روزنامهبه نقل از تحلیلگران و فعالان بازار، مقصد نهایی این محموله‌ها چین است.

آمریکا هفتهٔ گذشته محاصرهٔ دریایی و تحریم فروش نفت را دوباره برقرار کرد. با وجود خروج نفت از پایانه‌های نفتی ایران، نفت جمهوری اسلامی اما به‌سختی خریدار پیدا می‌کند.

همزمان رویترز گزارش داده که پالایشگاه‌های مستقل شاندونگ چین در هفته‌های اخیر میان ۱۶ تا ۲۰ میلیون بشکه نفت ارزان‌تر از قطر، عراق و امارات خریدند.

۱۱:۵۳ ۲۸.۴.۱۴۰۵

آژیر خطر در بحرین به صدا درآمد

وزارت کشور بحرین اعلام کرد آژیر خطر در این کشور فعال شده است.

این وزارتخانه از شهروندان و ساکنان خواست آرامش خود را حفظ کنند، به نزدیک‌ترین مکان امن بروند و اخبار را تنها از کانال‌های رسمی دنبال کنند.

فرماندهی نیروی دفاعی بحرین روز شنبه اعلام کرده بود سامانه‌های پدافند هوایی این کشور شماری از حملات هوایی جمهوری اسلامی را رهگیری و منهدم کرده و از شهروندان خواسته بود به اجسام ناشناختهٔ بازمانده از این حملات نزدیک نشوند.

بحرین میزبان ناوگان پنجم نیروی دریایی آمریکاست.

بارگذاری بیشتر

XS
SM
MD
LG