لینکهای قابل دسترسی

خبر فوری
چهارشنبه ۶ آبان ۱۴۰۵ ایران ۰۸:۳۲
دونالد ترامپ، رئيس‌جمهوری آمریکا - ۱۸ مهر ۱۴۰۵
دونالد ترامپ، رئيس‌جمهوری آمریکا - ۱۸ مهر ۱۴۰۵

زنده 🔴ترامپ: جمهوری اسلامی دیوانه‌ است؛نمی‌داند چقدر با آنها خوب بوده‌‌ام؛ سنتکام یک کشتی را پس از تلاش برای نقض محاصره دریایی از کار انداخت

دونالد ترامپ روز شنبه با اشاره به احتمال اقدامات جمهوری اسلامی علیه آمریکا پیش از انتخابات میان‌دوره‌ای ایالات متحده گفت: «احتمالاً قبل از انتخابات یک مقدار کارهای بیشتری انجام می‌دهند، چون فکر می‌کنند به ما آسیب می‌زند. اما ما می‌توانیم خیلی سریع به آن پایان بدهیم.»

۰۰:۵۷ ۲۸.۴.۱۴۰۵

سوریه: حملات جمهوری اسلامی ایران «به سرزمین‌های برادران ما» در خاورمیانه را محکوم می‌کنیم

وزارت امور خارجه سوریه روز شنبه ۲۷ تیر با انتشار بیانیه‌ای حملات جمهوری اسلامی به چند کشور منطقه را محکوم کرد.

در این بیانیه آمده است: «وزارت امور خارجه و مهاجران جمهوری عربی سوریه، حملات دوباره [جمهوری اسلامی] ایران به سرزمین‌های برادران ما در کویت، سلطنت عمان، پادشاهی بحرین، پادشاهی اردن هاشمی و اقلیم کردستان جمهوری عراق را که با استفاده از پهپادها و موشک‌ها انجام شده است، به‌شدت محکوم می‌کند.»

این وزارتخانه این حملات را «نقض آشکار حاکمیت کشورها، تهدید مستقیم امنیت و ثبات آنها و تجاوز به مفاد حقوق بین‌الملل و منشور سازمان ملل متحد» توصیف کرد.


۲۳:۳۳ ۲۷.۴.۱۴۰۵

وزارت خزانه‌داری آمریکا: واشنگتن سوءاستفاده جمهوری اسلامی از بانک‌های عراقی را تحمل نخواهد کرد

وزارت خزانه‌داری آمریکا روز شنبه ۲۷ تیر اعلام کرد بانک‌های عراقی در صورت رعایت استانداردهای لازم در زمینه انطباق با مقررات و حاکمیت شرکتی، پس از پایان مرحله نخست برنامه اصلاح نظام بانکی بانک مرکزی عراق، می‌توانند دوباره به شبکه‌های کارگزاری بانکی غیردلاری متصل شوند.

بر اساس این بیانیه، مرحله نخست این برنامه قرار است تابستان امسال به پایان برسد. وزارت خزانه‌داری آمریکا همچنین اعلام کرد که تاکنون هیچ‌یک از بانک‌های ممنوع‌شده عراق دوباره به تراکنش‌های ارزی دسترسی پیدا نکرده‌اند.


۲۳:۳۰ ۲۷.۴.۱۴۰۵

وزیر جنگ آمریکا: فداکاری سربازان آمریکایی عزم ما را راسخ‌تر می‌کند


پیت هگست، وزیر جنگ آمریکا در واکنش به بیانیه سنتکام در مورد کشته شدن دو نیروی آمریکایی در حمله موشکی جمهوری اسلامی به پایگاهی در اردن، روز شنبه در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: «قهرمانان، بدرود. فداکاری آنان تنها عزم ما را راسخ‌تر می‌کند.»

۲۲:۴۸ ۲۷.۴.۱۴۰۵

محاصره دریایی جمهوری اسلامی؛ ستاد فرماندهی مرکزی آمریکا: حرکت ۵ کشتی تجاری را تغییر دادیم و یک شناور را کار انداختیم

ستاد فرماندهی مرکزی آمریکا، سنتکام، با انتشار تصویری از عبور ناوشکن «یواس‌اس دونالد کوک» در دریای عرب، اعلام کرد نیروهای آمریکایی به اجرای محاصره دریایی بنادر ایران ادامه می‌دهند.

این ستناد افزود تا روز ۱۸ ژوئیه، (۲۷ تیر) نیروهای آمریکایی مسیر حرکت ۵ کشتی تجاری را تغییر داده و یک شناور را نیز از کار انداخته‌اند.


۲۱:۴۲ ۲۷.۴.۱۴۰۵

سنتکام: دو نظامی آمریکایی در حملات جمهوری اسلامی به اردن کشته شدند

فرماندهی مرکزی ایالات متحده، سنتکام، اعلام کرد دو نظامی آمریکایی روز جمعه ۲۶ تیر در اردن، هنگام مقابله با حملات موشک‌های بالستیک و پهپادی جمهوری اسلامی، کشته شدند.

بر اساس بیانیه‌ای که سنتکام روز شنبه ۲۷ تیر منتشر کرد، نیروهای این فرماندهی و نیروهای هم‌پیمان در زمان وقوع این حملات در حال دفاع در برابر حملات جمهوری اسلامی بودند. سنتکام همچنین اعلام کرد یک نظامی آمریکایی دیگر مفقودالاثر است.

۱۹:۳۵ ۲۷.۴.۱۴۰۵

گزارش‌ها از حملات تازه به نقاطی در اطراف سیریک در استان هرمزگان

استانداری هرمزگان اعلام کرد نقاطی در اطراف شهرستان سیریک روز شنبه در سه نوبت هدف حملات نظامی آمریکا قرار گرفته است.

بر اساس این گزارش، این حملات روز شنبه ۲۷ تیر ۱۴۰۵ در ساعت‌های ۱۲:۳۰، ۱۶:۳۰ و ۱۶:۴۰ به وقت محلی انجام شده‌اند.

استانداری هرمزگان همچنین گفته است در حملات اخیر به اطراف سیریک، هیچ موردی از مصدومیت غیرنظامیان گزارش نشده است.

هنوز منابع نظامی آمریکایی، از جمله پنتاگون یا سنتکام، در این مورد بیانیه‌ای صادر نکرده‌اند.

۱۵:۱۹ ۲۷.۴.۱۴۰۵

رئیس‌جمهوری عراق حملات سپاه به اربیل و سلیمانیه را محکوم کرد

رئیس‌جمهوری عراق حملات جمهوری اسلامی به احزاب کرد مخالف حکومت ایران در شهرهای اربیل و سلیمانیه در اقلیم کردستان را محکوم کرد.

نزار آمیدی در بیانیه‌ای تأکید کرد هرگونه هدف قرار دادن خاک عراق، تحت هر بهانه‌ای، نقض غیرقابل‌قبول حاکمیت این کشور است و امنیت و ثبات شهروندانش را تهدید می‌کند. او گفت عراق نمی‌پذیرد میدان درگیری‌ها یا صحنهٔ تصفیه‌حساب‌های منطقه‌ای باشد و افزود کشورش بر روابطی مبتنی بر احترام متقابل و حسن همجواری پایبند است.

روز جمعه حملات پهپادی و راکتی در اقلیم کردستان عراق ۹عضو یک حزب مخالف کرد ایرانی را کشت. این حزب که در تبعید فعالیت می‌کند، جمهوری اسلامی را مسئول حمله دانست. دولت اقلیم کردستان نیز همین اتهام را مطرح کرد.

در اربیل، مرکز اقلیم کردستان، چند پهپاد سرنگون شد و خبرنگاران خبرگزاری فرانسه صدای انفجارهای شدید را در این شهر شنیدند.

۱۴:۴۹ ۲۷.۴.۱۴۰۵

حملات گسترده جمهوری اسلامی در منطقه؛ تأسیسات آب و برق کویت دوباره هدف قرار گرفت

گزارش‌ها از ادامه حملات گسترده سپاه پاسداران و ارتش جمهوری اسلامی به کشورهای عرب منطقه است.

وزارت انرژی کویت روز شنبه با انتشار بیانیه‌ای اعلام کرد جمهوری اسلامی برای دومین بار به تأسیسات آب شیرین‌کن و برق این کشور حمله کرده است.

گزارش رسانه‌های غربی حاکی از آسیب گسترده به تأسیسات آب و برق کویت برای دومین روز متوالی است. ۹۰ درصد آب شرب کویت از تأسیسات آب شیرین‌کن تامین می‌شود و این کشور برای تأمین پایدار آب، مجبور به برداشت بیشتر از ذخایر زیرزمینی آب شده است.

در این میان، رسانه‌های جمهوری اسلامی نیز مدعی هستند که ایالات متحده تأسیسات آب شیرین‌کن جاسک را مورد هدف قرار داده است.

۱۴:۴۲ ۲۷.۴.۱۴۰۵

کویت: حملات جمهوری اسلامی جنایتکارانه است

وزارت امور خارجه کویت حمله بامداد شنبه جمهوری اسلامی به خاک این کشور را با شدیدترین عبارات محکوم و آن را جنایتکارانه دانست. بر پایه بیانیهٔ این وزارتخانه، در این حمله یک نیروگاه برق و تقطیر آب دیگر در کویت آسیب دیده است.

وزارت خارجه کویت تأکید کرد تکرار هدف‌گیری این تأسیسات حیاتی، رویکردی تهاجمی و سیستماتیک را آشکار می‌کند که غیرنظامیان و زیرساخت‌های اساسی را نشانه می‌رود و جان و امنیت مردم را به خطر می‌اندازد.

در این بیانیه آمده است این اقدام نقض آشکار حقوق بین‌الملل، حقوق بین‌الملل بشردوستانه، منشور سازمان ملل متحد و قطعنامهٔ شمارهٔ ۲۸۱۷ شورای امنیت است.

وزارت خارجهٔ کویت جمهوری اسلامی را به‌طور کامل مسئول این حمله و پیامدهای آن دانست و از آن خواست فوراً به تعرض‌های خود پایان دهد. این وزارتخانه همچنین اعلام کرد کویت حق کامل خود را برای اتخاذ همهٔ اقدامات لازم به‌منظور حفظ امنیت و دفاع از خاک و تأسیسات حیاتی را دارد.

۱۳:۵۹ ۲۷.۴.۱۴۰۵

شرکت نفت کویت: حمله به یک تأسیسات نفتی چند زخمی بر جای گذاشت

شرکت نفت کویت اعلام کرد در پی حملات مکرر جمهوری اسلامی به یک تأسیسات حیاتی نفتی در بامداد شنبه، چند نفر زخمی شده و خسارت مادی قابل‌توجهی وارد شده است.

بر پایه بیانیه این شرکت، مجروحان تحت درمان قرار گرفته‌اند، محل تخلیه شده و رسیدگی به این حمله با هماهنگی نهادهای دولتی مربوط در جریان است.

پیشتر امروز وزارت برق، آب و انرژی‌های تجدیدپذیر کویت اعلام کرد نیروگاه برق و آب‌شیرین‌کن دیگری هدف حمله قرار گرفته و آتش‌سوزی در یکی از اجزای آن، چند واحد تولید برق را از مدار خارج کرده است. این دومین نیروگاهی است که در دو روز گذشته هدف قرار می‌گیرد.

نیروی آتش‌نشانی کویت نیز اعلام کرد شماری از آتش‌نشانان و یک کارگر در جریان مهار آتش‌سوزی‌های ناشی از این حملات زخمی شده‌اند.

بارگذاری بیشتر

XS
SM
MD
LG