لینکهای قابل دسترسی

دوشنبه ۱۹ مرداد ۱۴۰۵ ایران ۰۷:۰۷
Trump
Trump

زنده 🔴 پرزیدنت ترامپ: داریم با رژیم ایران شطرنج بازی می‌کنیم

دونالد ترامپ، رئیس جمهوری آمریکا، روز یکشنبه ۱۸ مرداد در گفت‌وگو با «اکسیوس»، با تشبیه وضعیت کنونی در قبال رژیم ایران به «بازی شطرنج»، گفت در مقطع کنونی ترجیح می‌دهد فشار اقتصادی بر جمهوری اسلامی را ادامه دهد، و فعلا از آغاز دور تازه‌ای از عملیات نظامی گسترده خودداری می‌کند.

۱۵:۰۲ ۲۲.۴.۱۴۰۵

رسانه‌های حوثی از حمله هوایی عربستان به فرودگاه صنعا خبر دادند

رسانه‌های وابسته به حوثی‌ها گزارش دادند فرودگاه بین‌المللی صنعا هدف چند حمله هوایی عربستان سعودی قرار گرفته و باندهای پرواز آن هدف بوده است.

خبرگزاری فارس نیز مدعی شد این حمله هم‌زمان با نزدیک‌شدن یک هواپیمای ایرانی به فرودگاه انجام شده است.

جمعه گذشته نیز یک هواپیمای ایرانی در صنعا فرود آمد و حوثی‌ها اعلام کردند جنگنده‌های سعودی کوشیدند مانع فرود شوند و با شلیک پدافند عقب نشستند.

سخنگوی نظامی حوثی‌ها پس از این حمله هشدار داد عربستان باید عواقب تجاوز خود را متحمل شود و این حمله هرگز بدون پاسخ و مجازات نخواهد ماند.

حوثی‌ها، معروف به انصارالله، گروه شبه‌نظامی مورد حمایت مالی و تسلیحاتی جمهوری اسلامی‌اند که از سپتامبر ۲۰۱۴ با تصرف صنعا قدرت را در پایتخت و بیشتر شمال یمن در دست گرفته‌اند.

۱۴:۴۵ ۲۲.۴.۱۴۰۵

۱۱ شرکت از ۱۲ شرکت دولتی متخلف زیرمجموعه وزارت نفت هستند

وزارت امور اقتصادی و دارایی جمهوری اسلامی اسامی ۱۲ شرکت دولتی را منتشر کرد که برخلاف الزامات قانونی، خودشان حسابرس خود را انتخاب کرده‌اند. ۱۱ شرکت از این فهرست زیرمجموعه وزارت نفت و یک شرکت زیرمجموعه وزارت صنعت، معدن و تجارت است.

طبق قانون، شرکت دولتی حق ندارد خودش تعیین کند چه کسی حساب‌هایش را بررسی کند؛ حسابرس مستقل را کارگروهی زیر نظر وزارت اقتصاد انتخاب می‌کند تا ناظر از نظارت‌شونده مستقل بماند.

وزارت اقتصاد اعلام کرد هیچ صورت مالی این شرکت‌ها را نمی‌پذیرد، مؤسسات حسابرسی متخلف را دو سال از فهرست انتخاب حذف می‌کند.

طبق گزارش دیوان محاسبات، از ۳۴۲ شرکت دولتی تنها ۵۲ درصد سودده‌اند و ۱۳۸ شرکت زیان‌ده بوده‌اند. سازمان حسابرسی نیز پیش‌تر هزاران بند تخلف در شرکت‌های دولتی ثبت و مدیران ده‌ها شرکت را به قوه قضاییه معرفی کرده بود.

۱۴:۴۵ ۲۲.۴.۱۴۰۵

ادعای استانداری خوزستان درباره «حملات آمریکا به آبادان»

استانداری خوزستان ادعا کرد که در حمله آمریکا به آبادان ۲ نفر کشته و ۳ نفر دیگر مجروح شدند.

معاون امنیتی و انتظامی استانداری خوزستان ادعا کرد که ساعت ۱۳ و ۴۵ دقیقه روز دوشنبه ۲۲ تیرماه شهرستان آبادان مورد اصابت «پرتابه‌های آمریکایی» قرار گرفت.

این گزارش هنوز از سوی آمریکا یا دیگر منابع مستقل تایید نشده است.

۱۴:۴۴ ۲۲.۴.۱۴۰۵

برق ادارات پرمصرف در ایران این هفته قطع می‌شود

معاون برق و انرژی وزارت نیروی جمهوری اسلامی اعلام کرد قطع برق ادارات پرمصرفی که الگوی ابلاغی مصرف را رعایت نکنند، در هفته جاری قطعاً در دستور کار است و با این دستگاه‌ها برخورد جدی خواهد شد.

مصطفی رجبی مشهدی گفت برای حفظ امنیت و پایداری شبکه برق، محدودیت‌هایی در بخش خانگی نیز اعمال می‌شود که حداکثر دو ساعت و با برنامه‌ریزی و اطلاع‌رسانی قبلی خواهد بود.

پیش‌تر شرکت توزیع برق تهران بزرگ برق بیش از ۶۰ اداره و سازمان پرمصرف پایتخت را قطع کرده بود.

خاموشی‌های پراکنده با اوج‌گیری گرما در ایران افزایش یافته است.

۱۴:۳۹ ۲۲.۴.۱۴۰۵

اتحادیه اروپا طرح کمک یک میلیارد دلاری برای غزه راه‌اندازی کرد

کمیسیون اروپا اعلام کرد با ۱۵ شریک بین‌المللی طرحی برای ارائه بیش از ۸۸۳ میلیون یورو، معادل یک میلیارد دلار، کمک به غزه راه‌اندازی کرده است که «ابتکار تیم غزه» نام گرفته است.

این ابتکار روز دوشنبه در دومین نشست گروه حامیان مالی فلسطین در بروکسل با حضور حدود ۶۵ هیئت بین‌المللی و نماینده تشکیلات خودگردان فلسطین اعلام شد. این طرح از پروژه‌های جاری و برنامه‌ریزی‌شده بازسازی اولیه برای مردم غزه حمایت می‌کند. ۱۲ کشور اروپایی و ژاپن به همراه بانک جهانی و بانک سرمایه‌گذاری اروپا به این ابتکار پیوسته‌اند.

این کمک‌ها در چارچوب طرح صلح غزه ارائه می‌شود؛ طرحی که با ابتکار دونالد ترامپ، رئیس‌جمهوری آمریکا، در سال ۲۰۲۵ به آتش‌بس انجامید و روند بازسازی غزه بر مبنای آن پیش می‌رود.

۱۴:۰۲ ۲۲.۴.۱۴۰۵

بحرین: ایران همچنان به رویکرد خصمانه و جنایتکارانه خود ادامه می‌دهد

فرماندهی کل ارتش بحرین با صدور بیانیه‌‌ای تاکید کرد که جمهوری اسلامی همچنان رویکرد خصمانه خود را از طریق حملات جنایتکارانه علیه غیرنظامیان در این کشور ادامه می‌دهد.

ارتش بحرین اعلام کرد که استفاده عمدی از موشک‌ها و پهپادها برای هدف قرار دادن غیرنظامیان و اموال شهروندان نقض آشکار حقوق بین‌الملل محسوب می‌شود.

ارتش بحرین با اشاره به رهگیری و انهدام پرتابه‌های جمهوری اسلامی به خاک این کشور طی روز دوشنبه تاکید کرد که نیروهای دفاعی آن در بالاترین سطح آمادگی قرار دارند و کاملا آماده هستند.

سپاه پاسداران روز دوشنبه با صدور بیانیه‌ای به صورت رسمی حملات به بحرین را بر عهده گرفته است.

بحرین میزبان ستاد ناوگان پنجم نیروی دریایی آمریکاست و سپاه مدعی است که «زیرساخت‌های ارتش آمریکا در جفیر بحرین» و «رادار دوربرد هوایی و رادار کشف شناور در عمان» را هدف قرار داده است.

۱۳:۴۶ ۲۲.۴.۱۴۰۵

اتحادیه اروپا و انگلیس روسیه را به دلیل حمله‌های سایبری تحریم کردند

اتحادیه اروپا و انگلیس در اقدامی هماهنگ، تحریم‌های تازه‌ای علیه روسیه به دلیل حمله‌های سایبری در اروپا وضع کردند که مرکز شانزدهم سازمان اطلاعاتی اف‌اس‌بی در کانون آن قرار دارد.

بروکسل ۹ فرد و ۴ نهاد شامل افسران اطلاعاتی، هکرها و شرکت‌های خصوصی را تحریم کرد و لندن ۲۴ نام به فهرست سیاه خود افزود. با اعلام شورای اروپا، این شبکه از سال ۲۰۱۰ از دولت‌ها جاسوسی کرده و علیه زیرساخت‌های حیاتی مانند نیروگاه‌های برق و حرارتی دست به خرابکاری زده است. دست‌کم ۹ کشور از جمله فرانسه، آلمان، لهستان و هلند هدف این حمله‌ها بوده‌اند.

وزیر امور خارجه فرانسه نیز اعلام کرد پاریس در روزهای آینده سفیر روسیه را احضار می‌کند. ژان‌ نوئل بارو گفت هدف این حمله‌ها «ربودن اطلاعات یا خرابکاری در عملیات» مانند خرابکاری در زیرساخت ریلی لهستان بوده است.

۱۳:۳۸ ۲۲.۴.۱۴۰۵

امارات برای تحویل نفت در خارج از تنگه هرمز قیمت تعیین کرد

شرکت ملی نفت ابوظبی، ادنوک، نفت خام فراساحلی خود را برای تحویل در خارج از تنگه هرمز بر پایه شاخص دبی قیمت‌گذاری کرد که تازه‌ترین گام این شرکت برای کاهش وابستگی صادرات به این آبراه است.

بر اساس برگه قیمتی که بلومبرگ مشاهده کرده، تحویل به‌صورت کشتی‌به‌کشتی در بندر فجیره برای ماه اوت انجام می‌شود.

امارات متحده عربی پس از آغاز جنگ، سیاست نفتی خود را بازتنظیم کرده است. این کشور در ماه مه از اوپک خارج شد، ساخت خط لوله دورزننده تنگه هرمز به فجیره را برای تکمیل تا ۲۰۲۷ شتاب داده و به گزارش آژانس بین‌المللی انرژی، تولید نفتش در ژوئن به بالاترین سطح تاریخ خود رسید.

۱۳:۲۰ ۲۲.۴.۱۴۰۵

اعتراض به انتقال حدود ۶۰ زندانی زن از قرچک ورامین به اوین

انتقال حدود ۶۰ زندانی زن از زندان قرچک ورامین به زندان اوین، در شرایطی که بند زنان این زندان پیش از این نیز با کمبود فضا و تراکم جمعیت مواجه بود، با اعتراض زندانیان همراه شد.

این اعتراضات با مداخله گارد زندان به ایجاد فضای پرتنش و تهدید زندانیان منتهی شد.

روز یکشنبه ۲۱ تیرماه، در فاصله ساعت ۱۴:۳۰ تا ۱۶، حدود ۶۰ زندانی زن با جرائم مالی از زندان قرچک ورامین به زندان اوین منتقل شدند. تا زمان تنظیم این گزارش، ۴۹ نفر از آنان وارد بند زنان شده‌اند و تعدادی دیگر در قرنطینه به سر می‌برند.

این انتقال در حالی صورت گرفت که بند زنان زندان اوین پیش از این نیز با کمبود فضای نگهداری و تراکم جمعیت مواجه بود.

به دنبال انتقال این زندانیان، زنان محبوس در این بند نسبت به تشدید ازدحام و نامناسب‌تر شدن شرایط نگهداری دست به اعتراض زدند. در پی این اعتراض، ماموران گارد زندان با ورود به بند به تهدید زندانیان زن از جمله جداسازی «زندانیان محکوم به اعدام از سایر زندانیان» پرداختند.

۱۲:۵۱ ۲۲.۴.۱۴۰۵

تجمع اعتراضی کارکنان مراکز خدمات جامع سلامت نیشابور

جمعی از کارکنان مراکز خدمات جامع سلامت شهری و روستایی دانشگاه علوم پزشکی نیشابور، روز دوشنبه ۲۲ تیرماه، با تجمع مقابل ستاد مرکزی این دانشگاه، نسبت به برآورده نشدن مطالبات صنفی، تأخیر و نحوه پرداخت حقوق و مزایای خود اعتراض کردند.

بر اساس تصاویر و گزارش‌های منتشرشده از سوی هرانا، تجمع‌کنندگان خواستار رسیدگی به مطالبات صنفی و اصلاح روند پرداخت حقوق و مزایای خود شدند.

این تجمع در حالی برگزار می‌شود که طی ماه‌های گذشته نیز کارکنان حوزه بهداشت و درمان در شهرهای مختلف کشور، از جمله زنجان، اراک، قم و کرمانشاه، در اعتراض به تأخیر در پرداخت حقوق، کارانه، مزایا و دیگر مطالبات صنفی، تجمع‌های مشابهی برگزار کرده‌اند.

بارگذاری بیشتر

XS
SM
MD
LG