لینکهای قابل دسترسی

شنبه ۳ مرداد ۱۴۰۵ ایران ۲۳:۰۸
حمله حوثی‌ها به تاسیسات نفتی عربستان در محدوده دریای سرخ
حمله حوثی‌ها به تاسیسات نفتی عربستان در محدوده دریای سرخ

زنده 🔴 تشدید درگیری‌ها در دریای سرخ؛ حوثی‌ها به تاسیسات نفتی عربستان حمله کردند

حمله حوثی‌های مورد حمایت جمهوری اسلامی به تأسیسات نفتی عربستان سعودی، روز شنبه ۳ مرداد دامنه درگیری‌ها در محدوده دریای سرخ را گسترش و نگرانی‌ها درباره امنیت انرژی و کشتیرانی را افزایش داد.

۱۴:۱۳ ۹.۴.۱۴۰۵

اسرائیل از کشته شدن فرمانده یک هسته تروریستی سازمان جهاد اسلامی خبر داد

ارتش اسرائیل و سازمان امنیت داخلی این کشور در بیانیه مشترکی اعلام کرد که یک تروریست وابسته به سازمان جهاد اسلامی را که فرماندهی یک هسته تروریستی را بر عهده داشت از بین بردند.

بر اساس این بیانیه، ارتش اسرائیل و سازمان امنیت داخلی اسرائیل روز یکشنبه گذشته، در جنوب نوار غزه حمله‌ای انجام دادند و طلال جابر محمد عبدالعال را که در سازمان تروریستی جهاد اسلامی چندین سمت بر عهده داشت، از بین بردند.

عبدالعال فرماندهی از جمله یک هسته تروریستی را بر عهده داشت که به داخل خاک اسرائیل نفوذ کرد و در کشتار ۷ اکتبر مشارکت داشت.

او همچنین در طول جنگ در نگهداری گروگان‌هایی که توسط سازمان تروریستی جهاد اسلامی در جنوب نوار غزه نگهداری می‌شدند، مشارکت داشت.

ارتش اسرائیل اعلام کرد که نیروهایش تحت فرماندهی منطقه جنوبی، مطابق با توافق آتش‌بس، همچنان در این منطقه مستقر هستند و به عملیات برای رفع هرگونه تهدید فوری ادامه خواهند داد.

۱۲:۲۸ ۹.۴.۱۴۰۵

یک معلم بازداشت‌شده در اعتراضات دی‌ماه به حبس محکوم شد

شورای هماهنگی تشکل‌های صنفی فرهنگیان ایران گزارش داد که آریا نورانی، معلم رسمی پایه ابتدایی در شهرستان مانه خراسان شمالی، در پی بازداشت در اعتراضات ۱۸ و ۱۹ دی‌ماه، با حکم ۱۴ ماه حبس روبه‌رو شد.

بر اساس این گزارش، این معلم نزدیک به دو هفته در بازداشت موقت نگهداری شد و پس از آن با قرار وثیقه به‌طور موقت آزاد شد.

شورای هماهنگی تشکل‌های صنفی فرهنگیان ایران افزود که پس از تشکیل دادگاه و بررسی پرونده، حکم ۱۴ ماه زندان برای آریا نورانی صادر شده است.

این شورا با حمایت از این معلم، خواستار بسته شدن پرونده او و آزادی سایر معلمان زندانی شده است.

۱۱:۲۳ ۹.۴.۱۴۰۵

تلاش جمهوری اسلامی برای افزایش صادرات نفت از جزیره خارک

داده‌های رهگیری دریایی نشان می‌دهد ۲۸ نفتکش در شرق جزیره خارک، مهم‌ترین پایانه صادرات نفت ایران، در صف یا وضعیت انتظار قرار گرفته‌اند.

به گفته شرکت اطلاعات دریایی ویندوارد، در منطقه انتظار شرق خارک ۲۸ نفتکش دیده شده‌اند که ۲۷ فروند از آن‌ها بدون ارسال موقعیت آشکار حرکت می‌کنند یا در وضعیت «تاریک» قرار دارند.

این صف در حالی شکل گرفته که جمهوری اسلامی در دوره مجوز موقت ۶۰ روزه آمریکا برای فروش و تحویل نفت ایران، تلاش می‌کند صادرات خود را افزایش دهد، بخشی از مخازن خشکی را تخلیه کند و ذخایر شناور روی آب را دوباره تقویت کند.

۱۰:۰۸ ۹.۴.۱۴۰۵

لبنان از حمله اسرائیل به جنوب این کشور خبر داد

خبرگزاری رسمی لبنان گزارش داد جنگنده‌های اسرائیلی عصر دوشنبه ۲۹ ژوئن/ ۸ تیر، منطقه میان القنطره و دیر سریان در بخش شرقی مرزهای جنوب لبنان را هدف حمله هوایی قرار دادند.

بر اساس گزارش رسانه دولتی لبنان، توپخانه اسرائیل نیز مناطقی در اطراف دیر سریان به سمت رود لیتانی را گلوله‌باران کرد.

هنوز ارتش اسرائیل درباره گزارش‌ها از این حمله توضیحی‌ منتشر نکرده است.

۰۹:۱۴ ۹.۴.۱۴۰۵

سپاه پاسداران از کشته شدن دو عضو خود در پاوه خبر داد

سپاه پاسداران از کشته شدن دو نیروی بومی خود در پاوه در غرب ایران بر اثر تیراندازی از سوی افراد مسلح ناشناس خبر داد.

بر اساس بیانیه سپاه پاسداران، در این تیراندازی که شامگاه دوشنبه هشتم تیر مقابل یک خانه مسکونی رخ داد، برهان کریسانی و خالد خالدی‌نیا کشته و دو عضو دیگر سپاه زخمی شدند.

در بیانیه سپاه ادعا شده که این تیراندازی «تروریستی» بوده است.

جزئیات بیشتری از این حادثه ارائه نشده و سپاه اعلام کرد که تحقیقات برای شناسایی عاملان آن ادامه دارد.

۰۹:۰۰ ۹.۴.۱۴۰۵

سی‌ان‌ان: ویتکاف راهی دوحه شد

سی‌ان‌ان گزارش داد استیو ویتکاف، فرستاده ویژه دونالد ترامپ، ساعاتی پس از آن‌که رئیس‌جمهوری آمریکا گفت واشنگتن امروز در قطر با نمایندگان جمهوری اسلامی دیدار خواهد کرد، راهی دوحه شده است.

با این حال، جمهوری اسلامی مدعی است که هیچ مذاکره‌ای با آمریکا در روزهای آینده برنامه‌ریزی نشده است.

بر اساس این گزارش، مقام‌های جمهوری اسلامی مدعی شده‌اند یک هیئت کارشناسی اواخر این هفته به دوحه می‌رود، «اما این سفر برای پیگیری اجرای توافق خواهد بود و نه مذاکره مستقیم با آمریکا».

این موضع‌گیری‌ها نشان می‌دهد روند دیپلماتیک پس از آتش‌بس، همچنان مبهم و شکننده است.

۰۸:۲۳ ۹.۴.۱۴۰۵

پاکستان ال‌ان‌جی تحویل فوری را گران‌تر از بازار خرید

پاکستان در پی اختلال در صادرات ال‌ان‌جی قطر از مسیر تنگه هرمز، یک محموله فوری گاز طبیعی مایع را از بی‌پی خریداری کرده است.

بلومبرگ گزارش داد شرکت دولتی پاکستان ال‌ان‌جی این محموله را برای تحویل بین ۳۰ ژوئن تا ۴ ژوئیه، به قیمت ۱۶ دلار و ۷۴ سنت برای هر میلیون بی‌تی‌یو خرید؛ رقمی بالاتر از نرخ نقدی آسیا که همان روز در محدوده ۱۵ دلار معامله می‌شد.

این خرید فوری نشان می‌دهد تنش در هرمز همچنان خریداران وابسته به ال‌ان‌جی قطر را به بازار نقدی گران‌تر سوق می‌دهد.

پاکستان در ماه‌های اخیر، پس از اختلال در مسیرهای عرضه از قطر، با کمبود انرژی و افزایش هزینه واردات سوخت روبه‌رو بوده است.

۰۷:۵۰ ۹.۴.۱۴۰۵

ترامپ به فروشندگان بنزین هشدار داد قیمت‌ها را فوراً پایین بیاورند

دونالد ترامپ، رئیس‌جمهوری آمریکا، از خرده‌فروشان بنزین خواست قیمت‌ها را «فوراً» کاهش دهند و هشدار داد در غیر این صورت با «مشکلات بزرگ» روبه‌رو خواهند شد.

آقای ترامپ در شبکه تروث‌سوشال نوشت فروشندگان بنزین باید قیمت‌ها را پایین بیاورند و هدف را حدود ۲ دلار و ۵۰ سنت برای هر گالن قرار دهند. او همچنین تأکید کرد «گران‌فروشی» غیرقانونی است.

این موضع پس از آن مطرح شد که ترامپ هفته گذشته وزارت دادگستری را مأمور بررسی شرکت‌های نفتی به‌دلیل پایین نیاوردن قیمت بنزین متناسب با افت قیمت نفت خام کرده بود.

۰۶:۰۴ ۹.۴.۱۴۰۵

وزیر امنیت داخلی آمریکا می‌گوید از اینکه تیم ملی ایران به آمریکا برنمی‌گردد خوشحال است

وزیر امنیت داخلی آمریکا مارکوین مولین، روز دوشنبه ۸ تیر گفت از اینکه تیم ملی فوتبال جمهوری اسلامی ایران دیگر به آمریکا برنمی‌گردد بسیار خوشحال است.

به گزارش‌ «اسپورتز بیزنس ژورنال» مولین در گفت‌وگو با گروهی از خبرنگاران از نحوه برخورد دولت آمریکا با این تیم دفاع کرد و گفت: «خیلی خوشحالم که دیگر رفته‌اند.»

مقام‌های فوتبال جمهوری اسلامی پیش از آغاز جام جهانی و در طول این مسابقات شکایت کرده بودند که محدودیت‌های اعمال‌شده از سوی دولت آمریکا این تیم را در موقعیت رقابتی نامساعدی قرار داده است.


۰۵:۳۶ ۹.۴.۱۴۰۵

امارات ممنوعیت سفر به لبنان را لغو کرد؛ یوسف رجی: نشانه‌ اعتماد به کشوری است که کنترل تصمیمات سیاسی و امنیتی را باز بدست آورده است

امارات متحده عربی اعلام کرد شهروندان این کشور از روز دوشنبه ۸ تیر ۱۴۰۵ بار دیگر می‌توانند به لبنان سفر کنند.

این تصمیم به ممنوعیتی که طی هفته‌های گذشته به دلیل جنگ در خاورمیانه و نگرانی‌ها درباره نفوذ جمهوری اسلامی در لبنان اعمال شده بود، پایان می‌دهد.

یوسف رجی وزیر امورخارجه لبنان روز دوشنبه در بیانیه‌ای از این تصمیم امارات استقبال کرد.

آقای رجی گفت تصمیم امارات برای لغو ممنوعیت سفر به لبنان، «شایسته قدردانی صمیمانه ما» است.

او افزود که این تصمیم «فراتر از یک اقدام اداری» است و آن را «نشانه‌ای از اعتماد» به کشوری خواند «که کنترل تصمیم‌گیری‌های سیاسی و امنیتی خود را دوباره به دست آورده و گواهی روشن بر این است که لبنان با ثبات در مسیر درست حرکت می‌کند.»


بارگذاری بیشتر

XS
SM
MD
LG