وال استريت ژورنال زير عنوان "افزايش فشار به ايران توسط آمريکا" می نويسد اتهامی که هيلاری کلينتون وزير امور خارجه آمريکا دراين هفته در مورد تبديل ايران به يک ديکتاتوری نظامی تحت کنترل عوامل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی مطرح ساخت ابراز علنی نتيجه گيريهائی است که مقامات آمريکائی و مشاوران دولت آمريکا ماههاست در جلساتی غيرعلنی مطرح می ساختند.
مقامات ارشد آمريکائی و تحليلگران امور ايران ميگويند دولت آمريکا با علنی ساختن اين نتيجه گيريها در جلساتی توجه برانگيز در خليج فارس احتمالا می تواند اذهان جهانی را عليه اين گروه بخصوص ازنظاميان به گونه ای جلب کند که تا کنون نتوانسته بود عليه رهبران مذهبی صدرنشين رژيم بکار گيرد.
گوردون دوگيد سخنگوی وزارت امورخارجه آمريکا روز سه شنبه پرونده دولت آمريکا عليه پاسداران انقلاب را پيگيری کرد و گفت سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به گونه ای بی سابقه از زمان استقرار جمهوری اسلامی در سال۱۹۷۹، اکنون کنترل ۹ وزارتخانه از۲۲وزارتخانه ايران را در اختيار دارد.
مقامات آمريکائی تصديق ميکنند که که زير ذره بين گذاشتن پاسداران انقلاب در عين حال به واشنگتن امکان ميدهد تشکيلاتی را هدف بگيرد که از طريق بسيجی های شبه نظامی خود، مسئوليت سرکوبی خشونتبار عليه تظاهرکنندگان معترض به انتخابات ژوئن رياست جمهوری را برعهده دارد.
دولت آمريکا ماههاست بااين انتقاد مدافعان حقوق بشرروبروست که از ناراضيان ايرانی با صدائی قوی تر جانبداری نکرده است.
مقامات ارشد آمريکائی در تشکيلات مختلف، از وزارت خزانه داری گرفته تا وزارت دفاع استدلال ميکنند گرچه رشد نفوذ سپاه پاسدران انقلاب اسلامی در تهران طی چند دهه حاصل شده است، اما اعتراض های گسترده مردم در پی انتخابات مورد اختلاف رياست جمهوری در سال گذشته رهبران ايران را مجبور کرد تا برای حفظ قدرت خود بيشتربه نيروهای مخصوص امنيتی متکی شوند.
ژنرال ديويد پتريائوس، فرمانده نيروهای آمريکائی درخاورميانه ماه گذشته در يک سخنرانی در واشنگتن، درانستيتوی مطالعات جنگ، استدلال کرده بود که ايران از آخوند سالاری به کشوری تحت حکمرانی ياغی ها مبدل شده است، و سپاه پاسداران انقلاب و وابسته هايش، از جمله بسيجی ها در داخل و نيروی قدس در خارج، امکانات خود را برای نفوذی عميق تردرساختارهای قدرت بکار گرفته اند.
اتکای رهبران ايران به نيروهای مخصوص امنيتی بيشتر شده است