هيلاری کلينتون وزير امورخارجه آمريکا نسبت به افزايش قدرت نظاميان در ايران ابراز نگرانی کرده است.
خانم کلينتون در مصاحبه ای ضبط شده با يک برنامه خبری شبکه تلويزيونی ABC موسوم به This Week که قرار است امروز، يکشنبه، پخش شود، می گويد اميدوار است برای مهار کردن آنچه که وی "ماشين دولتی" ناميد تلاش هائی در داخل ايران توسط رهبران مسئول مدنی و مذهبی انجام گيرد. خانم کلينتون گفت آمريکا خواهان بازگشت ايران به مذاکرات شش جانبه در باره برنامه اتمی اش، ونيز مجاز شناختن بازرسی های کامل از تاسيسات اتمی آن کشور است.
درهمين حال محمود احمدی نژاد رئيس جمهوری ايران نيز در يک مصاحبه ضبط شده ديگر با همين برنامه خبری از واشينگتن خواسته است به اقدام اخير ايران در آزاد کردن يک کوهنورد آمريکائی با آزاد کردن هشت ايرانی که وی می گويدبطور غير قانونی درتوقيف آمريکاهستند، پاسخ بدهد.
سارا شورد يکی از سه کوهنورد آمريکائی است که سال گذشته پس از عبور از مرزايران با عراق دستگير و به جاسوسی متهم شدند.
خانم کلينتون می گويد وی برای آزاد شدن شورد سپاسگزار و قدردان است و می خواهد شاهد آزاد شدن دو کوهنورد و ديگر آمريکائيانی باشد که بی دليل در توقيف نگاه داشته شده اند. آقای احمدی نژاد گفت سرنوشت کوهنوردان باقی مانده در ايران در دست قوه قضائيه کشور است.
کلينتون می گويد اميدوار است رهبران مدنی و مذهبی در ايران نظاميان را مهار کنند
