لینکهای قابل دسترسی

جمعه ۲۲ خرداد ۱۴۰۵ ایران ۱۹:۱۱

سنتکام: محاصره دریایی علیه رژیم ایران همچنان ادامه دارد

تصاویری از گشت‌زنی نیروهای آمریکایی برای اجرای محاصره علیه جمهوری اسلامی
تصاویری از گشت‌زنی نیروهای آمریکایی برای اجرای محاصره علیه جمهوری اسلامی

سنتکام اعلام کرد که در ادامه محاصره دریایی جمهوری اسلامی در تنگه هرمز «کشتی‌ها و هواپیماهای جنگی نیروی دریایی ایالات متحده» همچنان در آب‌های منطقه گشت می‌زنند.

فرماندهی مرکزی ایالات متحده‌ آمریکا، سنتکام، جمعه ۲۲ خرداد با انتشار بیانیه‌ای در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: «کشتی‌ها و هواپیماهای جنگی نیروی دریایی ایالات متحده همچنان در آب‌های منطقه گشت می‌زنند و محاصره علیه رژیم ایران را اجرا می‌کنند.»

به گفته فرماندهی مرکزی ایالات متحده آمریکا از زمان آغاز محاصره دریایی بندرهای رژیم ایران در ۲۴ فروردین، «نیروهای آمریکایی ۱۳۶ کشتی تجاری را تغییر مسیر داده و ۹ کشتی را غیرفعال کرده‌اند» تا اطمینان حاصل کنند که قوانین این محاصره دریایی رعایت می‌شود.

سنتکام به دستور پرزیدنت ترامپ از اواخر فروردین ۱۴۰۵ و در پی اعلام آتش‌بس بین آمریکا و جمهوری اسلامی، محاصره دریایی رژیم ایران در آب‌های خلیج فارس را در واکنش به اقدام این رژیم در بستن تنگه هرمز آغاز کرد.

همچنبن ببینید:
XS
SM
MD
LG