بر اثر انفجار و ریزش یک تونل کارگاهی در آزادراه تهران - شمال واقع در منطقه کندوان تا کنون سه نفر کشته و هشت نفر مصدوم شدند.
بنا بر اعلام پلیس راه ایران حدود ساعت ۸:۵۸ دقیقه امروز سهشنبه ۱۰ اردیبهشت، در حوالی سیاه بیشه، قبل از پل زنگوله، در محدوده کارگاهی یک تونل در آزادراه تهران-شمال دچار ریزش شده است.
همچنین سخنگوی اورژانس مازندران به ایسنا گفت که انفجار در داخل تونل در دست ساخت سبب سوختگی شدید ۳ نفر و محبوس شدن ۵ نفر در داخل این تونل شد.
پس از آن اورژانس ایران تایید کرد که در این حادثه ۱۱ نفر در محل بودند که تا این لحظه ۸ نفر از آنها مصدوم شده و سه نفر نیز جان خود را از دست دادهاند.
پنج نفر از مصدومان به مراکز درمانی منتقل شدند که دارای سوختگی بین ۶۰ تا ۱۰۰ درصد هستند و سه نفر دیگر نیز دچار مشکلات تنفسی شده بودند که در محل حادثه درمان شدند
هنوز علت وقوع این حادثه اعلام نشده است.