معاون شهرداری تهران و استاد جامعه شناسی دانشگاه تهران اعلام کرد که نزدیک به ۳۰ درصد مردم ایران تمایل به زندگی در کشوری بجز ایران را دارند.
جواد یگانه سه شنبه ۲۱ خرداد در توئیتر نوشت که بر اساس پیمایش وضعیت اجتماعی، فرهنگی و اخلاقی جامعه ایران که از حدود ۸۲ هزار نمونه تهیه شده است، ۲۹.۸ درصد مردم ایران مایل به زندگی در جایی به جز ایران هستند.
در سال های اخیر بررسی های مراکز جهانی و دانشگاهی نشان داده است که مردم ایران در مقایسه با بیشتر کشورهای جهان در وضعیت بسیار نامناسبی زندگی میکنند.
علاوه بر رکود اقتصادی و تداوم نرخ بالای بیکاری، نرخ رسمی تورم در سال گذشته از ۳۰ درصد فراتر رفت و در سال ۹۸ نیز روند گرانی کالاها ادامه یافت.
از سوی دیگر، استیو هانکه، اقتصاددان آمریکایی، که هر سال فهرستی از فلکزدهترین کشورهای جهان را منتشر میکند، اعلام کرد که در گزارش امسال او ایران و سه کشور دیگر در قعر فهرست قرار دارند.
کشورهای شاد در صدر و کشورهای فلاکتزده در پایین این فهرست قرار دارند.
آقای هانکه میگوید: «در هر کشوری فرصتهای شغلی فراوان، رشد اقتصادی توانمند، و نرخ تورم و بهره پایین باعث میشود غم و غصه مردم کمتر شود.»
ایران همچنین در سالهای گذشته در رده بندی شادترین کشورهای جهان که شبکه «راهیافتهای توسعه پایدار»، یکی از پروژههای تحت نظارت سازمان ملل متحد، تهیه کرد، از میان ۱۵۸ کشور در رتبه ۱۱۰ قرار گرفت.