لینکهای قابل دسترسی

خبر فوری
شنبه ۳ آذر ۱۴۰۳ ایران ۰۸:۰۴

نتایج چهار نظرسنجی وزارت اطلاعات از مذاکرات اتمی


محمود علوی وزیر اطلاعات ایران
محمود علوی وزیر اطلاعات ایران

وزیر اطلاعات ایران در یک برنامه تلویزیونی، از پاسخگویی درباره پرونده جیسون رضائیان خودداری کرد و رویکرد این وزارتخانه را برای بررسی صلاحیت کاندیداهای انتخابات مجلس توضیح داد.

محمود علوی، وزیر اطلاعات که دوشنبه شب در یک برنامه تلویزیونی حضور داشت وقتی با سوالی درباره جیسون رضائیان مواجه شد با بیان اینکه ممکن است نظر کارشناسی این دستگاه با نظر دیگر دستگاه‌ها یکسان نباشد از مجری خواست تا به این سئوال پاسخ ندهد.

وزیر اطلاعات در بخش دیگری از سخنان خود تاکید کرد که "اصولا دنبال این نیستیم که در زندگی شخصی مردم سرک بکشیم."

او همچنین در بحث تایید صلاحیت کاندیداهای انتخابات مجلس عنوان کرد که "فتنه" بنا به اعلام رهبر جمهوری اسلامی "خط قرمز نظام" است و توضیح داد: "صرف بودن در یک ستاد و فعالیت کردن برای فردی که با تایید شورای نگهبان به عنوان کاندیدا انتخاب شده باعث نمی‌شود کسی را عضو فتنه بدانیم. یک سری افرادی هم بعد از انتخابات و قبل از بیانات مقام معظم رهبری وارد مسیر خطایی شدند که آن هم قابل بررسی است؛ مثل بحث حضور در تجمعات. اما یک سری هم هستند که آرامش جامعه و مشروعیت نظام را زیر سوال بردند، هنجارشکنی کرده و به نیروهای امنیتی تعرض کردند و آسیب رساندند. در این جا شرعا دست وزارت اطلاعات باز نیست برای این که اینها را تایید کند."

مجری برنامه از آقای علوی درباره اشراف وزارت اطلاعات به "اهداف پیدا و پنهان" خبرنگاران خارجی پرسید و وزیر اطلاعات پاسخ داد: "ما به هر فرد بیگانه که وارد ایران شود اشراف داریم و اگر ببینیم قصد جاسوسی دارد قطعا برخورد می‌کنیم. اگرچه الان سرویس های جاسوسی از اعزام افراد بیگانه کمتر استفاده می‌کنند چون می‌توانند از شبکه‌های مجازی استفاده کنند یا تخلیه تلفنی کنند و روش‌هایی از این قبیل. الان دیگر فیزیکی جاسوس نمی فرستند. بنابراین باید خودحفاظتی را بالا ببریم."

سیدمحمود علوی همچنین به چهار نظرسنجی وزارت اطلاعات درباره پرونده هسته‌ای استناد کرد و گفت که بین ۶۵ تا ۸۶ درصد از مردم از مذاکرات حمایت می‌کنند. او با اعتراض به این که "عده‌ای با سوءاستفاده از عنوان انتقاد، تخریب را آغاز کرده‌ند" عنوان کرد: "عده‌ای در قالب انتقاد به تیم مذاکره‌کننده هسته‌ای تهمت زدند و حتی آنها را وطن‌فروش معرفی کردند و از مذاکرات به عنوان ذلیلانه یاد کردند؛ این در حالی است که اینگونه موارد نه تنها انتقاد محسوب نمی‌شود بلکه در شأن نظام مقدس جمهوری اسلامی و فرهیختگان آن نیست."

به گفته وزیر اطلاعات ایران در دولت یازدهم هر روز پیوندی مستحکم‌تر با رهبری برقرار می‌شود و در این شرایط "این که عده‌ای بگویند دولت قصد نوشاندن جام زهر به رهبری را داشته است، یک انتقاد نیست بلکه تهمت و تخریب است."

XS
SM
MD
LG