نمایندگان منتقد حسن روحانی، رئیس جمهوری اسلامی ایران تهدید به طرح سوال از او در مجلس شورای اسلامی کردهاند.
حمید رسایی، از نمایندگان منتقد دولت حسن روحانی در مجلس گفته است که ۳۵ نماینده، طرح سوال از رئیس جمهوری درباره مذاکرات هستهای را امضا کردهاند. این نمایندگان میپرسند که چرا دولت، جزئیات مذاکرات هسته ای را منتشر نمیکند.
سوال از رئیس جمهوری موجب عزل او نمیشود اما اگر نمایندگان از پاسخهای رئیس جمهوری قانع نشوند میتوانند در یک مسیر طولانی نسبت به ادامه کار او تصمیم بگیرند.
با اینکه ایران و کشورهای پنج بعلاوه یک، نگارش توافق نهایی را آغاز کردهاند، اما هنوز در داخل ایران، منتقدان دولت روحانی، امیدوارند با دستیابی به جزئیات مذاکرات هستهای، اهرمهایی برای فشار بر دولت روحانی پیدا کنند.
از سوی دیگر، اظهارنظر اخیر حسن روحانی درباره وظیفه پلیس، موجی از واکنش علیه او پدید آورد.
۱۲۰ نماینده مجلس به رئیس جمهوری ایران نامه دادهاند که توقع نداشتند یک رئیس جمهوری روحانی، بگوید پلیس موظف به اجرای اسلام نیست.
اشاره این نمایندگان به سخنرانی روحانی در جمع فرماندهان نیروی انتظامی است. روحانی در این سخنرانی گفت که نیروی انتظامی موظف به اجرای قانون است نه اجرای احکام اسلام.
تاکنون برخی مراجع تقلید و همچنین آیت الله خامنهای به این سخنان واکنش نشان داده اند.
حسن روحانی در روزهای تبلیغات انتخابات سال ۹۲ وعده داده بود که مانع فشار پلیس بر شهروندان بخاطر پوشش و حجابشان میشود. اما حالا که این را بیان کرده، با انتقاد مخالفان محافظه کار نزدیک به رهبر مواجه شده است.
فشار مخالفان دولت روحانی تنها بر شخص رئیس جمهوری ایران نیست بلکه برخی وزرای او نیز این روزها با حمله نهادهای حکومتی مواجه شدهاند. از جمله وزیر کشور که با تهدید شکایت کمیته امداد امام خمینی روبرو شده است.
عبدالرضا رحمانی فضلی مدعیست پولهای کثیف که از قاچاق و تخلفات بدست آمده، وارد سیاست شده و قرار است در انتخابات آخر سال خرج شود. او ششم اردیبهشت در مجلس گفت که ۱۰۰ نفر در کمیته امداد، ۲۷ هزار خودروی لوکس بدون مالیات وارد کشور کردهاند.
در پی آن، حمیدرضا ترقی، عضو هیات امنای کمیته امداد گفت که این نهاد از وزیر کشور به دلیل سخنانش درباره پولهای کثیف شکایت خواهد کرد، چون مسوولان کمیته امداد از ادعای وزیر کشور اطلاعی ندارند.