۱۵۱ نفر از نمایندگان مجلس ایران، با امضای نامهای خطاب به حسن روحانی رئیس جمهوری ایران، خواستار به پایان رساندن جاده علی آباد کتول(شیرین آباد) به ابر شاهرود، معروف به جاده ابر شدند.
در نامهای که این نمایندگان خطاب به روحانی نوشتهاند، آمده که این جاده باعث رونق و تسهیل عبور و مرور و جلوگیری از اتلاف وقت و انرژی میشود. در ادامه نامه آمده است: «این جاده در دولت نهم و دهم سه بار در استان گلستان و سمنان مصوبه هیات وقت بوده است که ۸ کیلومتر آن باقی مانده است. از این رو مستدعی است دستور فرمایید تا نسبت به عملیات اجرایی الباقی این جاده اقدام نمایند.»
نامه نمایندگان مجلس به روحانی برای به پایان بردن ساخت جاده ابر در حالیست که طی سالهای گذشته اقدام دولت احمدینژاد برای ساخت جاده بین روستای ابر در ارتفاعات شاهرود و شیرین آباد در نزدیکی علیآباد کتول در استان گلستان، مورد اعتراض شدید طرفداران محیط زیست قرار گرفت. طرفداران محیط زیست معتقدند که این جاده که از بکرترین مناطق جنگل گلستان عبور میکند، زندگی دهها گونه کمیاب جانوری و گیاهی را در این مناطق به خطر میاندازد.
جنگلی که در این منطقه قرار گرفته، به واقع شدن در ارتفاع بالا، تصویری از تلفیق درختان جنگلی و ابرهای در هم فشرده در میان کوهها را به نمایش میگذارد و از این رو، جنگل ابر نامیده میشود.
طرفداران محیط زیست در ایران معتقدند که عبور جاده عریض ابر از این منطقه، موجب تخریب بخش وسیعی از این جنگل باستانی هیرکانی میشود. ضمن اینکه نگرانی از ویلاسازی در اطراف جاده نوساز و تخریب دوباره عرصههای جنگلی وجود دارد. این نگرانیها و اعتراض به ساخت این جاده موجب شد تا سازمان جنگلها و مراتع وزارت کشاورزی، با ادامه عملیات ساخت جاده ابر مخالفت کند. وزارت راه و اداره راه استان سمنان با وجود این مخالفت، چند بار اقدام به از سرگیری ساخت جاده کردند اما هر بار فشار رسانهها و فعالان محیط زیست این عملیات را متوقف کرد.
جاده پیشین روستای ابر به شیرینآباد، راه باریک و روستایی بود که نمایندگان شهرهای منطقه در مجلس اصرار به تغییر آن به جاده مدرن و چند بانده دارند.
در روزهای اخیر استاندار سمنان نیز با ساخت این جاده مخالفت کرد اما این مخالفت واکنش نمایندگان مجلس را برانگیخته تا با نوشتن این نامه، خواستار از سرگیری سخت جاده ابر شوند.