لینکهای قابل دسترسی

خبر فوری
دوشنبه ۱ بهمن ۱۴۰۳ ایران ۰۳:۰۵

موسسه بین المللی تحقیقات استراتژیک: ایران برای حمله موشکی به شرق آمریکا بیش از ده سال فاصله دارد


موسسه بین المللی تحقیقات استراتژیک: ایران برای حمله موشکی به شرق آمریکا بیش از ده سال فاصله دارد
موسسه بین المللی تحقیقات استراتژیک: ایران برای حمله موشکی به شرق آمریکا بیش از ده سال فاصله دارد

به گفته یک گروه تحقیقاتی بین المللی که در لندن مستقر است، ایران بیش از یک دهه با تولید موشکی که تا شرق آمریکا برسد فاصله دارد.

موسسه بین المللی تحقیقات استراتژیک می گوید جمهوری اسلامی در توسعه موشک های بالیستیک «گام هایی بزرگ» برداشته است. این موسسه می گوید برنامه موشکی ایران با تلاش های این کشور برای توسعه توان هسته ای اش مرتبط است.

این گروه تحقیقاتی انگلیسی در گزارشی که روز دوشنبه منتشر کرد همچنین می گوید هدف تهران «توانایی رساندن کلاهک های اتمی به دورترین فاصله از مرزهای ایران» است.

گزارش اخیر همچنین امکان تهدید ایران علیه اروپا را نیز بررسی می کند و می گوید تهران به نظر نمی رسد که موشکی با سوخت مایع را که قادر باشد اروپای شرقی را هدف قرار دهد، تا پیش از ۲۰۱۴ تولید کند.

واشنگتن و متحدانش ایران را به تلاش مخفیانه برای ساخت سلاح اتمی متهم کرده است. ایران این اتهامات را رد می کند و می گوید برنامه اتمی اش صلح آمیز است.

اعضای شورای امنیت سازمان ملل متحد در تلاش هستند دور چهارم تحریم های اقتصادی را علیه جمهوری اسلامی تصویب کنند.

XS
SM
MD
LG