شاهین دادخواه، مشاور پیشین شورای عالی امنیت ملی ایران در دوره ریاست جمهوری محمد خاتمی و کارشناس پیشین مرکز تحقیقات استراتژیک مجمع تشخیص مصلحت نظام، ۵ سال پس از آخرین عملیات ترور علیه کارشناسان هستهای ایران، ادعای نهادهای امنیتی جمهوری اسلامی مبنی بر دستگیری عاملان ترورها را رد کرد.
آقای دادخواه که سابقه چندین سال فعالیت در وزارت اطلاعات ایران و پس از آن حضور در مذاکرات هسته ای در دوره مسئولیت حسن روحانی در مذاکرات را دارد، در گفت و گو با برنامه "صفحه آخر" صدای آمریکا به عملکرد ضعیف وزارت اطلاعات در حفاظت از کارشناسان هسته ای ایران پرداخت و گفت که مدیرانی چون رضوی و تدین در وزارت اطلاعات که از یاران سعید مرتضوی و حیدر مصلحی بودند این وزارتخانه را به یک بنگاه باج گیری تبدیل کرده بودند.
او که خود در سال ۸۹ به اتهام "همکاری با دول متخاصم" و "اجتماع و تبانی علیه نظام بازداشت" و تا سال ۹۴ در زندان به سر می برد، طی نامههایی از زندان به انتقاد از دستگاه اطلاعاتی ایران پرداخت.
به گفته او وزارت اطلاعات از کارشناسان باتجربه خالی شد. او اضافه کرد، تعجب ندارد که آقای رضوی و دوستان همفکر او حتی از یافتن مجید فشی ناتوان بودند و اگر دوستش او را لو نداده بود او حالا مثل قاتلان دیگر کارشناسان هستهای کشته شده، در خیابان میگشت و سیستم اطلاعاتی را به سخره میگرفت.
او تاکید کرد: "هیچیک از قاتلان شهدای هستهای دستگیر نشدند. افرادی هم که به عنوان جاسوس اسرائیل زندانی بودند و ما آنها را میدیدیم، آدمهای بدبختی بودند. ولی وزارت اطلاعات برای این که بعضی از مسائلش را توجیه کند، پروژهای را استارت زد به نام جاسوس سازی، که هر کسی کوچکترین اشتباهی کرده بود به عنوان جاسوس اسرائیل یا آمریکا دستگیر کرد. هیچیک از افرادی که در ترور شهدای هستهای دست داشتند دستگیر نشدند."
این مشاور سابق شورای عالی امنیت ملی در این باره گفت که مجید فشی که دستگیر و اعدام شد، نقش چندانی در قتل آقای علی محمدی نداشت. دوستش او را در کنسولگری ایران در استانبول لو داد و مجید فشی با اطلاعاتی که دوستش به کنسولگری داد دستگیر شد نه با مهارت وزارت اطلاعات دولت احمدی نژاد.
او البته اضافه کرد که مجید فشی نیز فرد اصلی در قتل علی محمدی نبود. آقای دادخواه برنامه اعترافات مجید فشی که از صدا و سیما پخش شد را عوامفریبانه خواند و گفت که او مأمور بود ولی همه چیز را نمیدانست.
این مشاور سابق شورای عالی امنیت ملی ایران توضیح داد: "حفاظت دانشمندان هستهای برعهده وزارت اطلاعات است و این وزارت باید در این موارد پاسخگو باشد، نه این که فقط بگوید آمریکا یا اسرائیل دانشمند ما را ترور کردند. هیچ سندی هم در این زمینه وجود ندارد تا چنین ادعایی ثابت شود."
اشاره آقای دادخواه به کشته شدن چهار کارشناس هسته ای ایران در ترورهای جداگانه که از سال ۱۳۸۸ صورت گرفت و اعلام دستگیری متهمان آنها، بود.
مسعود علیمحمدی، داریوش رضائی، مجید شهریاری و مصطفی احمدی روشن چهار کارشناس هستهای ایران هستند که در عملیات جداگانه در ایران ترور شده اند. دستگاه های اطلاعاتی و امنیتی ایران، اسرائیل و آمریکا را مسئول ترور آنها معرفی کرد.
روز بیستم دی ۱۳۹۰ وزارت اطلاعات ایران با انتشار اطلاعیهای اعلام کرد که "با انهدام یک شبکه از جاسوسان و تروریستهای وابسته به اسرائيل، عوامل اصلی ترور مسعود علیمحمدی استاد فیزیک دانشگاه تهران به دام افتادهاند."
پیش از آن نیز شخصی به نام "جمالی فشی" در شعبه ۱۵ دادگاه انقلاب اسلامی تهران به اتهام ترور علیمحمدی محاکمه و به اعدام محکوم شده بود.
مقامات قضائی ادعا کردند که فشی در برابر دریافت ۱۲۰ هزار دلار از ماموران امنیتی اسرائيل حاضر به همکاری با آنها شده است، هر چند آقای دادخواه معتقد از که مجید جمالی فشی مهره اصلی ترور مسعود علی محمدی نبود و اعترافات او که از تلویزیون ایران پخش شد ارزش چندانی نداشت.