باراک اوباما، رییس جمهوری آمریکا، می گوید ایران اگر نشان ندهد که برنامه اتمی اش صلحجویانه و شفاف است، با پیامدهایی روبرو خواهد شد.
پرزیدنت اوباما روز سه شنبه در پکن به خبرنگاران گفت ایالات متحده و چین در مورد این که ایران باید جامعه بین المللی را از صلحجویانه بودن مقاصد خود مطمئن کند، موافق هستند.
چین و آمریکا از جمله اعضای گروه پنج بعلاوه یک هستند که می خواهند برنامه اتمی ایران از راه مذاکره متوقف شود.
آقای اوباما روز یکشنبه گفت فرصت ایران برای پاسخگویی به پیشنهاد حمل اورانیوم کمتر غنی شده آن به روسیه برای پردازش بیشتر، تمام می شود.
رسانه های هند به نقل از منوچهر متکی، وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی، می گویند تهران تا زمانی که معاوضه اورانیوم در داخل کشور انجام گیرد، با نظری مثبت به پیشنهاد نگاه خواهد کرد. متکی گفت ایران پیش از دریافت سوخت برای رآکتور اتمی تهران، مایل نخواهد بود اورانیوم را به خارج بفرستد.
آژانس بین المللی انرژی اتمی می گوید نگران آن است که ایران ممکن است هنوز تاسیسات و جزییات مربوط به برنانه اتمی خود را مخفی نگاه دارد.
ایران از متوقف ساختن فعالیت های غنی سازی اورانیوم خودداری کرده و شورای امنیت سازمان ملل متحد تا کنون سه قطعنامه تحریمی علیه ایران تصویب کرده است.
روز سه شنبه، ایران موقتا تولید بنزین را افزایش داد تا به غرب نشان دهد چگونه می تواند با تحریم هایی که واردات بنزین را هدف بگیرد مقابله کند.
مسعود میر کاظمی، وزیر نفت ایران، گفت هدف از افزایش تولید بنزین به میزان ۱۴ میلیون لیتر در روز این است که به قدرت های غربی نشان داده شود آنها نمی توانند از تحریم های سوخت به عنوان ابزاری علیه جمهوری اسلامی استفاده کنند.