لینکهای قابل دسترسی

پنجشنبه ۱۴ خرداد ۱۴۰۵ ایران ۲۳:۴۶

بستری شدن میرحسین موسوی در بیمارستان به‌دلیل مشکل شدید قلبی

میرحسین موسوی و زهرا رهنورد
میرحسین موسوی و زهرا رهنورد

دختران میرحسین موسوی روز پنجشنبه ۱۴ خرداد گفتند وضعیت جسمی پدرشان که به‌دلیل مشکل شدید قلبی در بیمارستان بستری است، نامساعد و اوضاع جسمی‌ او ناگوار است.

به گزارش منابع داخل کشور، خانواده موسوی همچنین از بی‌توجهی و عدم پیگیری مقامات دولت و حکومت، نسبت به حال و وضعیت پدرشان ابراز ناراحتی و گلایه کرده‌اند.

میرحسین موسوی، آخرین نخست‌وزیر جمهوری اسلامی است که از سال ۱۳۸۸ و به ویژه پس از اعتراضات گسترده مردمی به انتخابات ریاست جمهوری در همان سال به خشم و قهر علی خامنه‌ای گرفتار و به همراه همسرش زهرا رهنورد به حصر خانگی محکوم شد.

خانه میرحسین موسوی که در کوچه اختر در محله پاستور قرار دارد، همزمان با حمله آمریکا و اسرائیل به «بیت خامنه‌ای» دچار آسیب جدی شد و ماموران حکومت او و همسرش را به «نقطه‌ای نامعلوم» منتقل کردند. او به‌تازگی به دلیل مشکلات قلبی در بیمارستان بستری شده است.

میرحسین موسوی پس از جنگ ۱۲ روزه رژیم ایران با اسرائیل، خواستار همه‌پرسی برای تشکیل مجلس مؤسسان و تدوین قانون اساسی جدید شد و تأکید کرد ساختار فعلی نماینده همه ایرانیان نیست.

همچنبن ببینید:
XS
SM
MD
LG