رئيس مجلس شورای اسلامی، روز چهارشنبه در جلسه شورای اداری استان مرکزی گفت: «راهی که مقام معظم رهبری به آن توصيه میکند بايد دنبال شود».
به گزارش خبرگزاری ایسنا، علی لاريجانی با اشاره به برخی حوادث که «با آرم ديگری نظير حمايت از رهبری رخ میدهد» گفت آیت الله خامنه ای نمی خواهد «تحت حمايت از رهبری، به کسی توهين شود و بارها تأکيد کردهاند که نظامات کشور بايد رعايت گردد».
آقای لاريجانی ضمن «باشکوه» خواندن انتخابات ریاست جمهوری اخیر گفت انتظار می رفت ناراضیان «فرضی» نتایج انتخابات، وقتی رهبر بر رعایت قانون تأکید می کند، از سيستم خارج نشوند.
او با تأکید بر «تضاد» حوادث پس از انتخابات با «منافع ملی» گفت: «کسی حق ندارد بخواهد شورای نگهبان کنار برود و چيز ديگری در اين زمينه ايجاد شود».
علی لاریجانی، رئیس مجلس شورای اسلامی، سخنان روز سه شنبه آیت الله خامنه ای را بسیار مهم توصیف کرد و گفت: «عاقلان بايد از منظر منافع ملی توجه کنند و با اين بيانات مشخص میشود که راه برای کسانی که میخواهند رفتارشان را درست کنند باز است و به رفع اشتباهات نيز کمک میکند، مگر اين که کسی منکر آنها باشد.»
آیت الله خامنه ای، رهبر جمهوری اسلامی، روز سه شنبه از همه جریان ها و گرایش های سیاسی در ایران خواست «خط و مرز خود را با دشمن به صورت شفاف مشخص کنند». او وظیفه «خواصی که تأثیرگذاری بالایی دارند» را بیشتر از دیگران خواند.
رهبر جمهوری اسلامی «موضع گیری دو پهلوی خواص» را کافی ندانست و به آنان هشدار داد «مواضع خود را در قبال اقدامات دشمن شفاف بیان کنند».
برخی تحلیلگران مقصود آیتالله خامنه ای از «خواص» را «اکبر هاشمی رفسنجانی، محمد خاتمی، میرحسین موسوی و مهدی کروبی» توصیف کرده اند. این افراد در چند ماه گذشته از سوی رسانه های حامی دولت در ایران به عنوان «سران فتنه» خوانده شده اند.
برخی تحلیلگران مسائل ایران سخنان آیت الله خامنه ای را واکنش به تداوم نا آرامی ها و تحرکات اعتراضی و خودجوش مردمی و نشان از نگرانی مقامات ارشد حکومتی از وقایع پیش رو می دانند.
با نزدیک شدن به روز ۲۲ بهمن، سالروز پیروزی انقلاب اسلامی در ایران، حامیان جنبش سبز در داخل و خارج کشور همگان را به شرکت در راه پیمایی این روز فراخوانده اند و به همین مناسبت پوسترهای نمادین فراوانی را طراحی کرده و در وبسایت ها و شبکه های اجتماعی مجازی در اینترنت منتشر کرده اند.
با آغاز اعتراضات مردمی به نتیجه انتخابات ریاست جمهوری و تداوم آن، معترضان از هر مناسبت دولتی، مثل روز قدس، روز دانشجو و نیز عاشورا، برای ابراز اعتراض و مخالفت با سیاست های دولت جمهوری اسلامی ایران استفاده کرده اند.
میرحسین موسوی و مهدی کروبی، دو نامزد شرکت کننده در انتخابات که همچنان بر موضع اولیه خود مبنی بر تقلبی بودن انتخابات پافشاری می کنند و دولت دهم جمهوری اسلامی به ریاست محمود احمدی نژاد را به رسمیت نمی شناسند.