لینکهای قابل دسترسی

خبر فوری
سه شنبه ۱۵ آبان ۱۴۰۳ ایران ۱۶:۱۲

ارتش سايبری ايران برای حمله ای بزرگ به کامپيوترها آماده می شود


ارتش سايبری ايران برای حمله ای بزرگ به کامپيوترها آماده می شود
ارتش سايبری ايران برای حمله ای بزرگ به کامپيوترها آماده می شود

واشنگتن تايمز زير عنوان «هکرها در حال خريد شبکه بدافزار» و با سوتيتر «مظنون به حمايت از ايران» می نويسد ماموران امنيتی می گويند يک گروه هکری، که خود را ارتش سایبری ايران می نامد، برای اشاعه ایميل های مخرب و پخش نرم افزارهای آسيب رسان موسوم به بدافزارها، در حال خريد شبکه ای از کامپيوترهای آلوده، و فروش آنها به خلاف کاران سايبری است.

اويو رعف (Aviv Raff) از شرکت امنيت کامپيوتری سکولرت (Seculert)، به واشنگتن تايمز گفت اين گروه برای تحت کنترل درآوردن کامپيوترهای سالم و قابل اعتماد استفاده کنندگان از اينترنت، و افزودن آنها به شبکه ای از کامپيوترهای آلوده در سيستم خود، موسوم به بوتنت (botnet) يا ربات نتورک (robot network)، آسيب پذيری يک نرم افزار ويژه بلاگ نگاری موسوم به وردپرس (Wordpress) را مورد بررسی و اکتشاف قرار داده است، که يک نرم افزار معروف و مورد علاقه عموم است.

او می گويد بوتنت (botnet) يکی از صدها شبکه تحت کنترل گروه های هکر و خلافکاران اينترنتی در گوشه و کنار جهان است که می تواند برای انجام حمله ای اينترنتی عليه مخالفان دولت تهران مورد استفاده قرار گيرد.

اغلب ماموران امنيتی، ارتش ساِيبری ايران، (با واژه مخفف ICA) را يک گروه هکری دارای انگيزهای سياسی طرفدار ايران می شناسند، اما مدرکی حاکی از مرتبط بودن آن با دولت تهران در دست نيست. تقريبا يک سال پيش گروهی با استفاده از همين نام با حمله به شبکه اجتماعی تويتر مستقر در آمريکا، و بعد با حمله به موتور جستجوگر آن زمان چين، موسوم به بايدو (Baidu)، برای مدتی کوتاه بازديدکنندگان از اين سايت ها را به سايت هائی فرستاد که پرچم ايران، شعارهای ناسيوناليستی و تصاوير ضد آمريکائی و ضد اسرائيلی را نشان می داد.

آقای رعف می گويد گرچه ما مطمئن نيستيم که آنها واقعا ايرانی هستند اما می دانيم که حاميان رژيم ايران هستند.
تابستان امسال، ارزيابی ماموران امنيتی حکايت از آن داشت که کرم اينترنتی موسوم به استاکس نت، با برخورداری از ويژگی حمله به سيستم های کنترل صنعتی، يک واحد اتمی ايران را به قصد خرابکاری هدف گرفته است.

آقای رعف می گويد با توجه به زمان حمله ارتش ساِيبری ايران و هدف گيری ويروس استاکس نت بنظر می رسد ارتش سایبری ايران تصميم گرفته است بجای دادن هشدارهای ساده در مورد تخريب چهره ظاهری سايت ها،عملا وارد فعاليت های مربوط به جرائم اينترنتی شود.

XS
SM
MD
LG