لینکهای قابل دسترسی

خبر فوری
جمعه ۲ آذر ۱۴۰۳ ایران ۱۷:۵۷

پرونده محمد مساعد در دادسرای جرائم اینترنتی بررسی خواهد شد


محمد مساعد، روزنامه نگار زندانی
محمد مساعد، روزنامه نگار زندانی

پرونده محمد مساعد، روزنامه نگار زندانی، که در پی انتشار دو توئیت در رابطه با اعتراضات اخیر مردمی ایران بازداشت شده است، در دادسرای جرایم اینترنتی بررسی خواهد شد.

برخی خبرگزاری‌های ایران به نقل از شهریار شمس مستوفی، دبیر انجمن صنفی روزنامه نگاران تهران، نوشته اند که آقای مساعد در حال حاضر به زندان اوین منتقل شده‌ و پرونده او به دادسرای فرهنگ و رسانه نرفته است و در دادسرای جرایم اینترنتی بررسی خواهد شد.

پیش از این کانال تلگرامی انجمن صنفی روزنامه نگاران استان تهران با انتشار متنی اعلام کرده بود که اطلاعات کافی در رابطه با دلیل یا دلایل بازداشت محمد مساعد منتشر نشده است.

دبیر این انجمن همچنین در رابطه با اتهامات آقای مساعد گفت که این انجمن خواستار مشخص شدن موارد اتهامی این روزنامه نگار زندانی است.

محمد مساعد، روزنامه‌نگار اقتصادی، همزمان با اعتراضات مردمی ایران و پس از انتشار دو متن در توئیتر خود به قطعی اینترنت در ایران واکنش نشان داده بود.

او در یکی از توئیت‌های خود که با استقبال بسیار زیادی مواجه شده بود به زبان انگلیسی نوشته بود: «تق تق سلام جهان آزاد... من ۴۲ پروکسی استفاده کردم تا این را بنویسم. میلیون‌ها ایرانی اینترنت ندارند. صدای ما را می‌شنوید؟»

در پی افزایش ناگهانی قیمت بنزین، ایران شاهد اعتراضات گسترده مردم علیه جمهوری اسلامی بود. روز جمعه ۲۴ آبان ماه پس از انتشار ناگهانی خبر گرانی بنزین، در شهرهای مختلف ایران صورت گرفت و تنها یک روز بعد از آغاز اعتراضات، جمهوری اسلامی شنبه شب ۲۵ آبان اینترنت را تقریبا به طور کامل قطع کرد.

پرزیدنت دونالد ترامپ روز پنجشنبه ۱۴ آذر بار دیگر از اعتراضات مردم ایران حمایت کرد و بر نقش رسانه‌ها برای اطلاع‌رسانی از «شرایط فجیع» ایران تاکید کرد و گفت: «شورا باید برای مقابله با مخاطراتی که جهان با آن مواجه است اقداماتی انجام دهد از جمله رفتار رژیم ایران که تاکنون صدها و صدها تن را در مدت کوتاهی کشته است. آنها معترضان را می‌کشند و اینترنت را قطع کرده‌اند تا جهان حرف‌های آنها را نشنوند و نبینند. آنها نمی‌خواهند رسانه‌ها گزارش تهیه کنند؛ زیرا در آنجا وضعیت خوبی نیست. وضعیت بسیار فجیع است.»

پیش از این بارها نهادهای بین‌المللی مدافع حقوق بشر و دولت ایالات متحده، جمهوری اسلامی را به نقض آزادی بیان و سرکوب فعالان مدنی متهم کرده و خواستار آزادی روزنامه‌نگاران و نویسندگانی شده‌اند که صرفا به دلیل انجام وظیفه و شغل خود زندانی شده‌اند.

https://gdb.voanews.com/6A93B43A-98B2-45DB-8109-0792592FEB29.gif

XS
SM
MD
LG