وزیر دفاع اسرائیل، یسرائیل کاتز، روز جمعه ۲۵ اردیبهشت گفت ارتش اسرائیل به دستور او و نخستوزیر اسرائیل، عزالدین حداد، رهبر شاخه نظامی سازمان تروریستی حماس و یکی از طراحان قتلعام ۷ اکتبر ۲۰۲۳ را هدف قرار داده است.
یسرائیل کاتز با انتشار پستی در رسانه اجتماعی ایکس گفت عزالدین حداد، از فرماندهان ارشد گردانهای عزالدین قسام، شاخه نظامی حماس مسئولیت قتل، آدمربایی و زخمی کردن هزاران غیرنظامی و سرباز اسرائیلی را برعهده داشته و از موانع اصلی خلع سلاح حماس بوده است.
وزیر دفاع اسرائیل همچنین تاکید کرد: «ما با قدرت و قاطعیت به اقداماتمان علیه هر کسی که در قتلعام ۷ اکتبر شرکت داشته، ادامه میدهیم.»
او افزود: «این پیامی روشن به همه قاتلانی که به دنبال آسیب رساندن به اسرائیلیها هستند: دیر یا زود به سراغتان خواهیم آمد.»
به گزارش تایمز اسرائيل، یک مقام ارشد امنیتی اسرائیل به خبرنگاران گفت که «نشانههای اولیه» حاکی از کشته شدن حداد است. ارتش اسرائيل هنوز رسماً در مورد این حمله اظهار نظر نکرده است.
«گردانهای قسام» شاخه نظامی گروهک تروریستی حماس است که حدود سال ۱۳۷۰ تأسیس شد. محمد ضیف فرمانده کل این گردانها بود که تابستان ۱۴۰۳ در حمله هوایی اسرائیل کشته شد.