لینکهای قابل دسترسی

خبر فوری
سه شنبه ۲ اردیبهشت ۱۴۰۴ ایران ۱۴:۲۱

اتومبیل طلایی، ابتکار یک مهاجر ایرانی در آلمان


اتومبیل طلایی، ابتکار یک مهاجر ایرانی در آلمان
لطفأ صبر کنيد

No media source currently available

0:00 0:01:15 0:00

یک مهاجر ایرانی مقیم آلمان با پوشاندن بدنه یک اتومیبل پونیتاک با طلا و استفاده از مواد قیمتی دیگر، قصد دارد آنرا به بهای ۳ میلیون و ۷۰۰ هزار دلار بفروشد.

به گزارش نشریه اینترنتی «کاراسکوپز»، علی نعیمی اتومبیل پونتیاک ترانس ام مدل ۲۰۰۲ را در سال ۲۰۰۴ به قیمت ۳۸ هزار یورو خرید و چند سال بعد بفکر افتاد تغییراتی در آن انجام دهد.

او داخل خودرو را با رنگ طلایی پوشاند و با ابتکارهای دیگری در آن توانست در سال ۲۰۰۹ جایزه ای در آلمان بدست آورد. سپس به استفاده از ورقه های طلای واقعی، سنگ های قیمتی مصنوعی و عناصر دیگر پرداخت و کار تبدیل اتومبیل به یک پدیده هنری را تکمیل کرد.

نویسنده گزارش، زییایی و ارزش اتومبیل را تایید می کند، اما می گوید معلوم نیست چه کسی حاضر خواهد شد ۳ میلیون و ۷۰ هزار دلار بابت یک اتومبیل ترانس ام نسل چهارم بپردازد.

XS
SM
MD
LG