سید احمد علم الهدی امام جمعه مشهد در خطبه های نماز جمعه خود گفت: «اگر موسیقی واقعا یک هنر بود، ائمه اطهار که قوی ترین هنرمندان این عرصه را در میان شیعیان خود داشته اند از آن استفاده نکرده اند، دلیل این که استفاده نکرده اند این بود که نوع لهو موسیقی متبادر از آن است.»
سیداحمد علم الهدی در این باره سخنان رهبری جمهوری اسلامی را به یاری طلبیده افزود: این را بدانید که توسعه موسیقی و ترویج آن در کشور برخلاف ترویج اسلام است.
خطیب نماز جمعه مشهد همچنین به نقل از آیت الله خمینی افزود: «ضرر موسیقی از تریاک بیشتر است.»
او بازدارندگی جوانان از شنیدن موسیقی را به خانواده ها سفارش اکید کرده و افزود: باید توجه کنیم که جوانان به جریانی آلوده نشوند که برایشان مسیری به طرف گناه باز شود چرا که حداقل ضرر انس گرفتن با موسیقی باز شدن راه برای معصیت و نافرمانی خداست.»
علم الهدی خطیب نماز جمعه مشهد آن گاه موسیقی ای که جوانان ایرانی گوش می کنند را «مصداق لهو بارز موسیقی» دانست.
یکی از موسیقیدانان در سایت خود نوشته است: «امام جمعه مشهد ناخواسته به موسیقی و ترویج آن کمک می کند. همین که می گوید موسیقی حرام است، مردم و بویژه جوان ها در عناد و مخالفت با این امرونهی های حکومتی بیشتر به موسیقی توجه می کنند. اصولا باید گفت اگر موسیقی ایرانی پس از انقلاب با اقبال عمومی مواجه شده ناشی از مخالفت های اینگونه افراد بوده است.»