آمريکا پاسخ ايران به پيش نويس توافقنامه تأمين سوخت هسته ای را ناکافی خواند. روز سه شنبه خبرگزاريهای خارجی گزارش دادند ايران پاسخ خود را به آژانس بين المللی انرژی اتمی اعلام کرده است.
پی جی کرولی سخنگوی وزارت امور خارجه آمريکا پاسخ ايران به پيش نويس توافقنامه تأمين سوخت هسته ای را ناکافی خواند. آقای کرولی در گفتگو با خبرنگاران تأکيد کرد به نظر نمی رسد پاسخ اخير ايران به آژانس بين المللی انرژی اتمی، تفاوت چندانی با پاسخ های پيشين داشته باشد.
در همين حال بریتانیا از وضع تحریم های مالی علیه ایران حمایت کرده است.
دیوید میلیباند، وزیر امور خارجه بریتانیا، روز سه شنبه در جلسه پارلمان گفت تحریم های مالی «نقش مهمی در وارد آوردن فشار» بر آنچه او آن را «نقطه های مناسب» در رژیم ایران نامید، بازی می کند. او گفت این تحریم ها باید چنان طرح شود که بر مردم ایران تاثیر نگذارد.
پیشتر، چین از دیگر قدرت های جهان خواسته است در اختلاف بین المللی بر سر برنامه اتمی ایران انعطاف پذیری بیشتری نشان دهند.
سخنگوی وزارت امور خارجه چین روز سه شنبه گفت پکن می خواهد این مساله از طریق «گفت و شنود و رایزنی» حل شود، و افزود چین با گسترش تسلیحات اتمی مخالف است، اما بر این باور است که کشورها حق دارند از انرژی اتمی برای مقاصد صلحجویانه استفاده کنند.
روز شنبه، ایالات متحده، چین، فرانسه، روسیه ، بریتانیا و آلمان - معروف به گروه ۵ بعلاوه ه یک، برای بحث درباره گام بعدی در اختلاف اتمی جلسه ای در نیویورک تشکیل دادند.
پکن تنها قدرتی بود که یک مقام دون پایه را به جلسه فرستاد و بی میلی خود را به حمایت از تحریم های جدید نشان داد.
در این میان، احمد وحیدی، وزیر دفاع جمهوری اسلامی بار دیگر هشدار داد ایران آماده است اگر هدف حمله قرار گیرد به کشتی های جنگی غربی در خلیج فارس حمله کند.
کشورها می خواهند ایران معامله ای را که سازمان ملل متحد از آن پشتیبانی می کند بپذیرند. این معامله ایجاب می کند ایران بیشتر موجودی اورانیوم کمتر غنی شده خود را به خارج بفرستد تا به درجه بالاتری که برای استفاده در رآکتور پژوهشی مورد نیاز است غنی شود.