لینکهای قابل دسترسی

خبر فوری
چهارشنبه ۶ فروردین ۱۴۰۴ ایران ۲۰:۵۵

مردم خاش در اعتراض به طرح «کدینگ» کارت سوخت تجمع کردند


طرح کدینگ کارت سوخت
طرح کدینگ کارت سوخت

گروهی از مردم خاش در استان سیستان و بلوچستان در اعتراض به اجرای طرح «کدینگ» کارت‌های سوخت در مقابل فرمانداری این شهرستان تجمع کردند.

برخی از کاربران در شبکه‌های اجتماعی، روز پنجشنبه ۹ خرداد تصاویری از اعتراض مردم خاش به اجرای طرح کدینگ کارت‌های سوخت در مقابل فرمانداری این شهرستان منتشر کردند. در این تصاویر معترضان با مسدود کردن خیابان‌های اطراف فرمانداری و آتش زدن تعدادی لاستیک، خواستار رفع کدینگ کارت‌های سوخت شده‌اند.

بنا بر اطلاعات موجود، پس از تجمع مردم در مقابل فرمانداری خاش، ماموران و فرمانده انتظامی این شهرستان در محل تجمع حاضر شده و با قول رسیدگی، افراد تجمع کننده را پراکنده کردند.

پس ازآن گروهی از معترضین با آتش زدن تعدادی لاستیک خودرو در خیابان‌ها به اعتراض خود ادامه دادند.

طرح کدینگ کارت سوخت، پیشتر جهت خودروهای بنزین سوز و موتورسکیلت در سه شهرستان مهرستان (زابلی)، سراوان و سیب سوران به مرحله اجرا در آمده بود.

این طرح باعث محدودیت‌های در استفاده از کارت سوخت در این شهرستان می‌شود و خودروهای پلاک خارج از استان نمی‌توانند در جایگاه‌های سوخت با کارت‌ خود سوختگیری کنند و مردم شهرستان خاش نیز نمی‌تواند در شهرستان‌های دیگر استان از کارت سوخت خود استفاده کند.

تجمع مردم خاش در اعتراض به طرح کدینگ کارت‌های سوخت
لطفأ صبر کنيد

No media source currently available

0:00 0:01:02 0:00

https://gdb.voanews.com/6A93B43A-98B2-45DB-8109-0792592FEB29.gif

XS
SM
MD
LG