لینکهای قابل دسترسی

خبر فوری
چهارشنبه ۲۵ شهریور ۱۴۰۵ ایران ۲۱:۱۱

فاکس نیوز: رژیم ایران اوایل این هفته کشتی تحت قرارداد آمریکا را در نزدیکی تنگه هرمز هدف حمله قرار داد

تنگه هرمز
تنگه هرمز

یک کشتی تحت قرارداد ایالات متحده در نزدیکی تنگه هرمز هدف حمله جمهوری اسلامی قرار گرفته است و شماری از سرنشینان آن دچار جراحات جزئی شده‌اند. به گزارش فاکس نیوز، تعدادی از نیروهای آمریکایی نیز هنگام حمله در کشتی حضور داشته‌اند.

تری یینگست، خبرنگار ارشد خارجی فاکس نیوز، روز چهارشنبه ۲۵ شهریور به نقل از دو منبع آگاه گزارش داد که این حمله اوایل هفته جاری در نزدیکی تنگه هرمز انجام شده است، و شامل چهار پهپاد ایرانی و دست‌کم یک موشک بوده است.

یکی از پرتابه‌ها به کشتی اصابت کرده و موجب جراحات جزئی، از جمله بر اثر استنشاق دود، شده است. مجروحان برای درمان به یکی از کشورهای حوزه خلیج فارس منتقل شده‌اند.

نام کشتی، ماموریت آن، شمار دقیق نیروهای آمریکایی‌های حاضر در آن، و زمان دقیق حمله هنوز اعلام نشده است. مقام‌های آمریکایی نیز تا زمان انتشار این گزارش جزئیات بیشتری درباره رویداد مذکور ارائه نکرده‌اند.

نیروی دریایی آمریکا علاوه بر شناورهای رزمی، از کشتی‌های تجاری و تخصصی تحت قرارداد برای ماموریت‌هایی از جمله پشتیبانی، نظارت دریایی، جمع‌آوری اطلاعات، و دیگر عملیات نظامی استفاده می‌کند.

گزارش حمله در شرایطی منتشر می‌شود که نیروهای آمریکایی حضور گسترده‌ای در داخل و اطراف تنگه هرمز دارند. دریاسالار برد کوپر، فرمانده فرماندهی مرکزی ایالات متحده «سنتکام»، پیش‌تر گفته بود آمریکا برای حفاظت از کشتیرانی و مقابله با تهدیدهای جمهوری اسلامی هواپیماهای رزمی متعدد، ناوشکن‌ها، دو گروه ضربت ناو هواپیمابر، و دیگر تجهیزات نظامی را در منطقه مستقر کرده است.

سنتکام همچنین اعلام کرده است نیروهای آمریکایی یک مسیر امن برای عبور کشتی‌های تجاری از تنگه هرمز ایجاد کرده‌اند و برای حفاظت از این مسیر «چتر دفاعی» برقرار کرده‌اند. ایالات متحده می‌گوید هدف این عملیات حفظ آزادی کشتیرانی و جریان تجارت بین‌المللی از یکی از مهم‌ترین گذرگاه‌های انرژی جهان است.

همچنبن ببینید:
XS
SM
MD
LG