خبرگزاری فارس به نقل از حسین علیزاده طباطبایی، وکیل مدافع محمد عطریانفر از صدور حکم دادگاه بدوی اتهامات موکل خود در شعبه ۱۵ دادگاه انقلاب خبر داد.
آقای علیزاده طباطبایی ضمن اشاره به این که شعبه ۱۵ دادگاه انقلاب این حکم را صادر کرده است گفت طبق قانون ۲۰ روز برای اعتراض و درخواست تجدید نظر فرصت وجود دارد.
وکيل مدافع عطريانفر با اشاره به تبديل قرار موکل خود نيز اظهار داشت: مقدمات تبديل قرار عطريانفر در حال انجام است ولی فعلا مشخص نيست که چه نتيجهای داشته باشد. اميدواريم که دادگاه با اين درخواست موافقت کند.
او از بیان جزئیات درباره حکم دادگاه بدوی خودداری کرد و ابراز امیدواری کرد که دادگاه حکم صادر شده را به قرار وثیقه تبدیل کند.
گفتنی است که طبق قانون تا زمان قطعيت حکم صادره اعلام رسمی حکم غير قانونی میباشد.
محمد عطریانفر، عضو شورای سیاست گذاری روزنامه شرق و هفته نامه شهروند امروز و عضو شورای شهر تهران، یکی از چهره های شناخته شده ای است که به همراه بسیاری از روزنامهگاران و چهرههای شاخص اصلاح طلب دیگر، به اتهام تلاش برای برپایی انقلابهای رنگین و مخملی در روزهای پس از انتخابات ریاست جمهوری، دستگیر شد.
آقای عطریانفر بدون دسترسی به وکیل، هفتهها در سلول انفرادی حبس شد و در دادگاه موسوم به «کودتای مخملی» محاکمه شد و علیه خود و دیگر همفکرانش اعتراف کرد. همچنین او با حضور در یک برنامه تلویزیونی همراه با محمدعلی ابطحی، دیگر چهره شاخص جناح اصلاح طلب، اظهاراتی را علیه فعالیت های سیاسی خود و رهبران اصلاح طلب ایراد کرد.
جلسات دادگاه های جمعی و محاکمات موسوم به «کودتای مخملی» اعتراض گروه ها و چهره های اصلاح طلب و چند مرجع برجسته شیعه از جمله آیت الله صانعی و آیت الله منتظری را به دنبال داشت. آنان چنین محاکماتی را «غیرقانونی» و «غیرشرعی» عنوان کردند و گفتند اعتراف افراد تحت فشار فاقد اعتبار است.
این در حالی است که آیت الله خامنهای، رهبر جمهوری اسلامی، بارها با دفاع از دستگاه قضایی، اعترافات متهمان علیه خود را «مسموع» دانسته و مخالفان دادگاه های دسته جمعی را به «مهمل گویی» متهم کرد.
شش سال حبس تعزیری برای وبلاگ نویس به خاطر کامنت وبلاگش
علی بهزادیان نژاد، برادرزاده رئیس ستاد میرحسین موسوی، به دلیل «کامنتهای وبلاگش» به شش سال حبس تعزیری محکوم شده است.
محمدحسین مرادی، وکیل آقای بهزادیان نژاد در این باره گفته است:«موکل بنده دارای وبلاگی هستند که به دلیل کامنتهای بازدیدکنندگان، با استناد به مواد ۵۰۰ و ۶۱۰ قانون مجازات اسلامی، به شش سال حبس تعزیری محکوم شده است.»
وکیل علی بهزادیان نژاد حکم صادرشده علیه موکلش را ناعادلانه خوانده و ماجرا را با ارسال پیامک های خلاف قانون مقایسه کرد و گفت:«اگر به صرف گذاشتن کامنت در یک وبلاگ، صاحب وبلاگ مجازات شود پس آیا میتوان گفت مخابرات هم به دلیل اینکه سیستم ارسال پیامک را ارائه میدهد و برخی افراد پیامکهایی با مضامین خلاف قانون ارسال میکنند باید مجازات شود؟»