روزنامه واشنگتن تایمز در گزارشی نوشت: «شورای ملی مقاومت ایران» که در پاریس مستقر است با تکیه بر منابعش در داخل حکومت جمهوری اسلامی ایران ادعا می کند «سپاه پاسداران انقلاب اسلامی» و «وزارت اطلاعات و امنیت» شبکه ای از اپلیکیشن های تلفن های همراه را برای «شنود گسترده» تظاهر کنندگان و معترضان به کار گرفته اند.
بنا بر گزارش این شورا سپاه پاسداران با موفقیت بسیار جاسوس افزاری را در رسانه های اجتماعی به کار گرفته است و میلیون ها کاربر در خارج از ایران هم ممکن است در معرض آن قرار گرفته باشند.
شرکت های صوری سپاه موفق شده اند راه رخنه این نرم افزارها به بازار فروش «گوگل» و «اپل» را هم پیدا کنند. این نرم افزارها با تلگرام کار می کنند.
علیرضا جعفرزاده، معاون مدیر دفتر «شورای ملی مقاومت ایران» در واشنگتن، می گوید: «سپاه پاسداران انقلاب اسلامی از فناوری سایبری غربی برای هدف قرار دادن مردم ایران استفاده تسلیحاتی می کند. سازمانی که این نرم افزارها را تهیه کرده است مسول حملات سایبری رژیم علیه ایالات متحده بوده است.»
به گفته جعفرزاده «رژیم جمهوری اسلامی موفقیت این اپلیکیشن ها را ابتدا بر روی مردم ایران آزمایش می کند. اگر با آن برخوردی صورت نگیرد، قربانی بعدی مردم دیگر کشورها خواهند بود و از این رو بسیار مهم است که واکنش نشان داد و کاری کرد.»
در «موبوگرام»، نرم افزار تهیه شده در داخل ایران، ضعف های امنیتی وجود دارد که از طریق «چنگال» هایی راه ورود از «درهای پشتی» را برای حمله سایبری به سادگی باز می گذارد.
پاول دوروف، مدیر «تلگرام»، پیشتر نسبت به ضعف های امنیتی «موبوگرام» هشدار داده و گفته بود: «من استفاده از آن را توصیه نمی کنم».
اما این هشدار برای میلیون ها کاربر عادی تلگرام کافی نیست.
«شورای ملی مقاومت ایران» می گوید دولت آمریکا باید فشار بیشتری بر شرکت های آمریکایی مانند «گوگل» و «اپل» بگذارد تا ارائه اپلیکیشن های وابسته به سپاه از طریق آن ها متوقف شود.